Fókusz

2010.09.17. 20:52 (péntek)

Elcsíptük Angelina Jolie-t!

Elcsíptük Angelina Jolie-t!

Magyarországra érkezett a világsztár! Csak a Fókusz volt jelen, amikor a színésznő kisbuszával begördült a turai kastély udvarába.

JOLIE-JOKER: Angelina kastély nézőben

Nemrég még Pakisztánban adott interjút, pénteken pedig már egy kis, Pest megyei kastélyban csatangolt filmes csapatával Angelina Jolie. A Fókusz riportere mellett többször is elsétált, így nekik tényleg elhihetjük: a színésznő smink nélkül érkezett, és a valóságban még soványabbnak látszik, mint az eddig róla készített fotókon. Az első magyarországi videófelvétel róla, egy turai vegyesboltban klészült pont egy hónappal ezelőtt. Mostantól több hétig lesz nálunk, bárki összefuthat vele, mi biztosan a sarkában leszünk.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való