Fókusz

2010.05.03. 20:38 (hétfő)

 8 éve harcol saját gyermekéért

8 éve harcol saját gyermekéért

Rejtett kamerával kísértünk el egy anyukát gyereklátogatásra. Az asszony, aki egyébként a gyermekvédelemben dolgozik, nyolc éve küzd azért, hogy végre a saját lányával élhessen. Most éppen bizonyítani kell, hogy alkalmas a gyereknevelésre.

Saját lányáért harcol már nyolcadik éve egy anya, aki egyébként hivatásos gyermekvédő. A lány öt hónapja intézetben várja, hogy legyen végre vége az óvodás kora óta tartó huza-vonának, pereskedésnek, és szeretne az anyukájával élni. Időközben az apa már lemondott gyerekéről de, kezdeményezte, hogy vizsgálják meg az anya alkalmas-e lányuk nevelésére.

A gyermekvédelemmel foglalkozó hivatalok tehát most vizsgálódnak, a kislányból lassan nagy lány lesz, akinek hosszan öleli az őt meglátogató anyukáját és csak egyetlen vágya van: újra vele élni.

Nézze meg a Fókusz riportját itt!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való