Fókusz

2010.04.29. 20:55 (csütörtök)

Az utolsó út

Az utolsó út

Klein Dávid még nem tudja felfogni, hogy Várkonyi Lászlót elragadta a hegy. A Fókuszban először beszélt a tragédia körülményeiről és megmenekülésének történetéről.

TRAGÉDIA: Klein Dávid barátja elvesztéséről és a csodás megmenekülésről

Talán senki nem vágyott annyira a világ legmagasabb pontjára, mint ő. Egyszer már csak 80 méter hiányzott, de vissza kellett fordulnia. Ő a magyar rekorder, mert mindezt oxigénpalack nélkül tette meg. Nyolcszor indult neki a Mount Everestnek Várkonyi László, a hegy végül elragadta őt hétfőn. Csütörtök délután befejezték a kutatást.

Klein Dávidot és Várkonyi Lászlót, becenevén Konyit hétfőn délután érte baleset, miközben 7000 méterről tartottak lefelé az előretolt alaptáborba. Jéglavina zuhant a két magyar hegymászóra.


Nézze meg a riportot itt! >>>

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való