Fókusz

2016.01.04. 18:45 (hétfő)

Az újévvel az első igazi havazás is megérkezett hazánkba

Az újévvel az első igazi havazás is megérkezett hazánkba

Kitartóan esik Budapesten és a Dunántúl területén is. Egy mediterrán ciklon hozta felénk a hótömeget, ami kedd délutánig kitarthat majd.

Zala megyét már hólepel takarja, Vas megyét leszámítva a teljes térségre elsőfokú, sárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat – eszerint az érintett övezetben 12 óra alatt 5 centinél nagyobb hóréteg hullhat.

Balesetekből sem volt hiány, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán két autó ütközött össze. A balesetben egy ember súlyosan megsérült: beszorult a roncsba, őt az érdi tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőknek.

Budapesten több mint nyolcvan géppel folyamatosan végzi a hó eltakarítását és az utak síkosság mentesítését a Fővárosi Közterület-fenntartó, országosan pedig összesen 441 hókotrót vetett be az utakon a Magyar Közút.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való