Fókusz

2015.11.16. 18:00 (hétfő)

Az iszlám vezetők félelemben tartják Európát

Az iszlám vezetők félelemben tartják Európát

Dübörgő fegyverek, szélsőséges iszlám csoportok, és videó felvételek, amelyek napról napra sokkolják az egész világot. Idáig messziről és értetlenül figyeltük ezeket, egészen péntek estig.

A párizsi terrortámadások, melyeket az ISIS vállalt magára, az egész világot megrázták. Az események után szinte egyszerre adták ki nyilatkozataikat a különböző muszlim vezetők és vallási csoportok, melyekben elhatárolódtak a merényletek elkövetőitől.

Sulok Zoltánt, a Magyarországi Muszlimok Egyházának vezetőjét is nagyon megrázták a merényletek hírei. Mint mondja, a következményeket az Európában élő muszlimok érezni fogják. Az eddigi információk alapján az egyik párizsi merénylőt menekültként regisztrálták Görögországban, de a szakértők óva intenek mindenkit az általánosításoktól, hisz az egyes vallási csoportok nagyon laza szövetet alkotnak.


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való