Fókusz

2015.02.02. 18:00 (hétfő)

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

Az egykori villalakók egyöntetűen Dennist támogatták, de elmondták azt is, mi történt velük azóta, hogy elhagyták a Villát.

Végül VV Dani nem mehetett vissza a Villába. Az egyetemi hallgató kifejezetten csalódott volt a végeredmény láttán, annak viszont nagyon örült, hogy végre megölelhette családtagjait.

Dennis mérhetetlenül boldog volt, mikor megtudta, mehet vissza szíve hölgyéhez, Fannihoz a Villába. Úgy érzi, ezek után semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megnyerje a játékot!

A játékosok a Párbaj után a Fókusznak is nyilatkoztak.


A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való