Fókusz

2015.08.13. 15:18 (csütörtök)

Az ember, akit csak úgy emlegetnek: a magyar Schwarzenegger

Az ember, akit csak úgy emlegetnek: a magyar Schwarzenegger

A 33 éves Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok nevét hamarosan minden rangos versenyen megismerik, főleg, hogy most Hong Kongban megnyerte első profi testépítő megmérettetését a 80 kiló feletti kategóriában, ő lett az abszolút nyertes is.

Sorban állnak a kínaiak a közös fotóért, a bodysok között övé a világ legvékonyabb dereka, méghozzá 71 centiméter versenyformában, és a magyar Arnold Schwarzeneggerként emlegetik a testépítők között, még a tengerentúlon is. 17 évesen kezdte a testépítést, de már 12 évesen is profin feszített, nem hiába, hogy mostanra ő lett a világ legjobb pózolója. Onnantól kezdve pedig, hogy megnyerte élete első komolyabb versenyét 2007-ben, megállíthatatlan volt.

Barátnőjével a világbajnok fitmodell Lengyel Viviennel épp a kezdeteket elevenítik fel. Azért ezért a testért tenni is kell. Így a versenyformában 95 kilós legenda most beveszi az edzőtermet barátnőjével együtt. Ez nekik ugyanis mindennapos program.

De mennyire feltétel az, hogy bodybuilder kizárólag bodybuilderrel járjon, vagy legalábbis ugyanerről a területről válasszon magának párt?
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való