KERESÉS search-close

Dobó Kata a legszebb szerepre készül

Dobó Kata révbe ért. A színésznő színházi sikerei után most anyai örömök elé néz, és ezért fokozottan ügyel az egészségére is. Gyermekruhát babonából nem vesz a szülésig.

Egy színdarab a válságról és egy nő harcáról

A templom egere című darab eredetileg nem ma játszódik, de akár mostani történet is lehetne. Egy nőről szól, aki a válság közepén harcot indít a szegénység ellen. A főszereplő pedig...

Végh Feri izgalmas élménybeszámolója

A Törzsutas műsor célja, hogy olyan helyekre vigyen el minket, amelyek igazán egzotikusak és különlegesek. A sokak által irigyelt műsorvezető, Végh Feri egzotikus utinaplója a Fél Kettőben! ...

Tokaji borok közt a Barátok közt

A sorozat színészei nagyon jóban vannak egymással, és nem csapatépítésre volt szükségük, hanem inkább csak úgy elmentek egyet kirándulni.

Palotás Petra írónőnek állt

Palotás Petrát mostanában keveset látjuk. Mióta megszületett a műsorvezető kislánya, inkább Németországban élnek. De most épp itthon van.

Hogyan lehet túlélni a történelem viharait?

Van egy benzinkút Magyarországon, ami 1936 óta magántulajdonban van. Megúszta az államosítást, és túlélt 76 évet.

Norbi inkább a színfalak mögött dolgozik?

Király L. Norbi a 2011-es X-Faktorban is fontos szerepet vállalt, de nem a színpadon, hanem most a színfalak mögött. Online-riporterként dolgozik.

Steiner Kristóf lagzijának kulisszatitkai

Steiner Kristóf Budapest, London és Tel Aviv között ingázik és nem olyan rég egybekelt párjával. A Fél Kettőben mesélt új életéről.

10 éve „játszadoznak” Fenyő Miklós életével

A József Attila Színház 10 éve mutatta be először a Made in Hungáriát, a Fenyő Miklós életéről szóló musicalt. Túl vannak a 300. előadáson.

Bárki képes csodát tenni, mert tanulható!

Szalontai Szilvi és Kozmann György arra vállalkozott, hogy hagyja magát megtanítani törött üvegen járni vagy kanalat hajlítani. Kiderült, ha hiszünk magunkban, bármire képesek vagyunk!

Mi állt Keresztes Ildikó drámai döntésének hátterében?

Keresztes Ildikónak az X-Faktor szombati döntőjében saját versenyzői között kellett döntenie, hosszú perceken át vívódott, amíg kimondta Demes Tamás nevét.

Magyar színházba látogat a Gyalog galopp sztárja

Eric Idle, a Monty Python produkciók legendás alakja azt tervezi, hogy személyesen nézi meg a Madách Színházban az általa írt Spamalot című előadást.

Tudósítás a halál torkából

A Fókusz riportere, Novák András onnan jelentkezik, ahol történik valami. Nem riad vissza attól, hogy az adott országban épp polgárháború vagy katasztrófa helyzet van - mikrofonnal a kezében...

Demes Tamás már a jövő felé tekint

Szombaton este Keresztes Ildikó sírva mondta ki a mindent eldöntő nevet. Tudtuk, hogy könnyes lesz a búcsú az X-Faktorban, de arra senki sem számított, hogy egy mentornak két saját versenyzője...

Mire „használja” befolyását Miklósa Erika?

Miklósa Erikát beválasztották az 50 legbefolyásosabb magyar nő közé, a Fél Kettő vendége volt az operaénekes.

Berki Krisztián, az aranyos reménység

Berki Krisztián a lólengés világbajnoka, a pekingi olimpiára mégsem juthatott ki, épp ezért a londoni szereplés neki mindennél többet jelent.

Mit tegyünk, ha fiút szeretnénk?

Már most is van olyan módszer, amivel a kívánt nemű utód születhet. Ez kérdéseket is felvet. Például morálisakat: válogathatunk-e így, hogy ha fiú, megtartjuk, ha lány, nem.

Rejtélyes haláleset a színpadon

Az utolsó tíz év címmel játsszák a Bajor Giziről szóló darabot a Katona József Színházban. A Fél Kettő vendége volt a rendező, Máté Gábor.

Hogyan lesz egy kései találkozásból szerelem?

Kései találkozás! A népszerű darabot Tolnay Klári és Mensáros László tette sikeressé, szerepeiket most Piros Ildikó és Huszti Péter vette át. Egy szerelem története, erről is beszélt...

Fodor Zsóka ismét kamera elé állt

Új szerepben a Barátok közt egykori Magdi anyusa. A színésznő, aki látása elvesztésétől fél leginkább, egy kampányhoz csatlakozott, amely a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a...

Babavárás Barátok közt

A Barátok Közt Lacijának, Tihanyi Tóth Csabának hamarosan gyermeke fog születni. A színész és felesége már évek óta él boldog házasságban, de a baba eddig még váratott magára.

Gyurcsík Tibor összeszedte magát

Mindenki tudta, hogy az X- Faktor szombati első élő adása valakinek már a búcsút is jelenti egyben. De mindenki hitt abban, hogy nem ő lesz az, akinek véget ér a verseny. Hogyan dolgozta fel...

Álpirulák helyett hagyományos kezelés

Több millió forintért hatóanyag mentes pirulákat adott el egy csaló egy rákos nőnek, aki végül meghalt. A csaló ellen eljárás indult. Pedig a szakemberek szerint a mellrák, amelyben az asszony...

A való világ egy regényben öntve

Kepes András unokája épp annyi idős, mint az újságíró gyermeke. Saját családja is izgalmas téma lenne, de a múlt századi valóságot 3 különböző családon át mutatja be regényében. ...

Egy csók és más semmi Hegedűs D. Gézától

A háború előtti filmgyártás egyik nagy sikere volt az Egy csók és más semmi, színpadon pedig már több mint 150-szer játszották. Miért szerethető a darab? Hegedűs D. Géza adta meg a választ. ...

Egy elképesztő fogyás megható története

160 kilós volt, és inkább fiús, mint nőies. Ma Szlávik Veronika 100 kilóval könnyebb, és a punk felszerelést rózsaszín barbie ruhára cserélte. Mennyit árul el rólunk a külsőnk?

Hazugságvizsgálat már a munkahelyen is

Gépek, eszközök és tökéletes megfigyelés segíthet abban, hogy bárki kiszűrje, mikor mond neki igazat és mikor hazudik a vele szemben álló fél. Ma már nem csak a büntetőügyekben kerül...

Képes felnevelni egy gyereket egy gyerek?

Mit tehet egy 16 éves kamasz, ha megtörténik az, amitől minden lányos anya retteg: teherbe esik. A Való Világ fura lakója, Annamari átélte mindezt. 16 évesen született egy kislánya.

Malek-faktor: Hogyan készül egy mentor?

Szombaton folytatódik, illetve bizonyos értelemben elkezdődik az X-Faktor. Először énekelnek élőben a közönségnek a versenyzők.

Síron túli élmények a Vígszínházban

Van élet a halál után? Erről szól a Vörös Oroszlán, aminek színpadi változatát a Vígszínházban játsszák. Szepes Mária könyve alapján készült a darab, amit megjelenése után Magyarországon...

Détár Enikő nem kér az anyósviccekből

Hogy milyen a kapcsolat általában az anyóssal, arról legendák szólnak, és persze jobb-rosszabb viccek. Détár Enikő annyira jóban van az anyósával, hogy kirándulni is együtt járnak.

Elcsúfították Gregor Bernadett testét és arcát

A színészeknek megadatik az a lehetőség, hogy kipróbáljanak sokféle élethelyzetet a szerepeiken keresztül. Gregor Bernadettet az egyik darabban teljesen elmaszkírozták.

Titkok és tévhitek a repülésről

Egy stewardess-szel arról beszélgettünk a Fél Kettőben, hogy évek alatt mennyit változott a repülőkön a kiszolgálás, és hogy még mindig ünneplőbe öltöznek-e az utasok, mint 20-30 évvel...

Pindroch Csaba színpadon él házaséletet

A Mr és Mrs című darab öt élethelyzetet emel ki, a két főszereplő ugyanúgy egy Mr. és egy Mrs., azaz egy színész házaspár.

Hegyi Barbara boldogságának titka

Könyvet ír, túl van egy bemutatón és folyamatosam szervezi az életét, amely így harmónikus és boldog.

Kettős életet él Gyebnár Csekka

Esténként a televízióban Vili bácsi élettársa, a színházban pedig egy copfos, bakfis lány. Gyebnár Csekka szerepei között évtizedek vannak, de számára épp ezért kihívás.

Mitől függ az ikerterhesség?

Hogy valakinek ötöse legyen a lottón, 1 a 44 millióhoz az esélye. De még ennél is sokkal kevesebb, hogy ötös ikrei szülessenek. A világon mindössze 15 jelenleg is élő ötös ikerpárt tartanak...

Segítő-faktor: Jótanácsok Gesztinek Kikitől

Geszti Péter segítőjével, Kikivel beszélgettünk arról a Fél Kettőben, mi kell egy jó és sikeres popzenei csapathoz.

Válaszkeresés Csongorral és Tündével

Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéje ma is kötelező olvasmány. Alapműnek számít. Most a Vígszínház állította színpadra.

Miért marják egymást a gyerekeim?

Egyre több kutatás foglalkozik azzal, hogy egyáltalán nem mindegy, hányadik gyerekként érkezik valaki egy családba. A testvéri rivalizálás a későbbi életre is hatással van.

Az X-Faktor a mentorok versenye is!

A mentorok személyes küldetésnek érzik, hogy pártfogoltjaik a legjobban teljesítsenek. Keresztes Ildikónak férje segített kiválasztani, kivel győzhet.

Tánc, mely gyönyörködtet és elvarázsol

Somi Panni neve öszefonódott az indiai tánccal és kultúrával, amit segítségével bárki itthon is megismerhet. Miért vágyunk az egzotikumra? Erről is beszélgettünk a Fél Kettőben.

Modern mostohák

Modern korunk egyik legjellemzőbb kérdése, kételye, hogyan tovább a válás után. Mitől tud működni egy mozaik család, ahol vannak közös és hozott gyerekek?

Testvér-faktor: Jótanácsok a Summer Sisterstől

Az idei X-Faktorban is versenyzik egy testvérpár, csakúgy, mint tavaly. Vajon könnyebb-e ketten együtt, mint szólóban? Erről beszélt Nyári Alíz és Edit a Fél Kettőben.

Unatkozó kislányból az év modellje

Körmöczi Enikő korábban magassarkú cipőt sem viselt soha, de gyorsan megtanult benne járni. A hozzáértők szerint világszerte keresett modell lehet belőle.

Hogyan dobjunk le 50 kilót önsanyargatás nélkül?

A terhesség alatt felszedett kilóktól különösen nehéz megszabadulni, de nem reménytelen! A módszerekről a Fél Kettőben beszélgettünk.

Hogyan építsünk olcsó, de szép házat?

A megrendelőknek nincs túl sok pénze, mégis szeretnének valami egyedit és szépet kapni. 2011-ben az év háza elismerést is ennek a szellemében ítélték oda, a győztes építészek voltak a...

Vacsorázzon Szerednyei Bélával!

A Vacsora négyesben című előadás októbertől a Thália Színházban is látható, a nagyszerű színész rendezésében és főszereplésével.

Remegő kézzel zenélt a pápának Mága Zoltán

A királyok hegedűseként emlegetik. Mága Zoltán sok tízezer ember előtt adott már koncerteket, most mégis megremegett a keze. A pápa kiemelt vendégeként Rómában szólaltathatta meg hangszerét. ...

Jobs gazdag volt, mégse volt meg mindene

Steve Jobs szinte napi 24 órát dolgozott, nem ismert lehetetlent. Egy dolgot kivéve - soha nem bocsájtotta meg szüleinek, hogy születése után lemondtak róla.

Kocsis Tibi a siker kapujában

Először a Csillag Születikben tűnt fel, de az a műsor nem hozta meg neki az áttörést. Most jelentkezett ismét, az X-Faktorba, és már a 24 legjobb között van.

Hová fordulhatnak a végtörlesztést választó adósok?

Megnyílt a lehetőség devizaalapú hitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztésre. A legtöbb érintett család örömmel fogadt a a hírt, de a nehézség még csak most kezdődik. Nem...

Lemeztelenített lelkek a virtuális valóságban

Hogyan lesz egy levélváltásból kapcsolat, és vajon könnyebb írásban elmondani azt, hogy mit érzünk? Erről is szól a Gyógyír északi szélre című darab. A rendezővel, Göttinger Pállal...

Marozsán Erika, a táncoslábú világjáró

Marozsán Erika gyermekként balerinának készült, de végül nemzetközi hírű színésznő lett belőle. Egy táncos darab kedvéért, most itthon szerepel.

Rendhagyó Stohl-interjú Barabás Évával

Műsorváltozás lesz szerdán az RTL-en! A Való Világ után közvetlenül egy rendhagyó Portré következik. Barabás Éva Stohl Andrással fog beszélgetni.

Terézanyu az egyik legbefolyásosabb

A Terézanyu után egycsapásra megváltozott Rácz Zsuzsa élete, és többezer nő eszmélt rá, milyen hasonló nehézségekkel él. Az írónőt most az 50 legbefolyásosabb nő közé választották. ...

X-Faktor: Katicának újra búcsúznia kellett

Németh Katica tavalyi csalódása után sokkal nagyobb elvárással érkezett az X-Faktorba. Önmagával szemben volt szigorú, bizonyítani akart.

Mulatóban domborít Csákányi Eszter

Mi mindenre kell választ találnia a női léleknek, hány és hány szerepben kell helytállni, erről énekel a Hajtűk című előadásban Csákányi Eszter.

Akik „hobbiból” segítenek másokon

A Habitat for Humanity 15 éve létezik Magyarországon. Azóta 11 településen 1369 család lakhatási gondján segítettek.

Befolyásossá vált Koncz Zsuzsa

Magyar női példaképek, akiket először hívtak össze azért, hogy megemlékezzenek eredményeikről és a mindennapi életünkre gyakorolt hatásukról.

Kihalt épületben gyakorol az X-Faktor felfedezettje

A 25 éves fiú civilben biztonsági őr, és főleg éjszakánként készült az X-Faktorra. Az üres, kihalt épületben énekelt, hogy aztán a színpadra merjen állni.

Az Arany Biblia Magyarországra érkezett

Mindössze 600 példányban jelenik meg az a különleges Arany Biblia, amelyből egy példányt a pápának küldenek, egyet pedig Erdő Péter bíboros kapott.

Szandi újra diáklány

Az énekesnő 35 évesen úgy döntött: elvégzi a Testnevelési Egyetemet. Hogy miért, erről beszélt a Fél Kettőben.

Írni tanuljunk vagy gépelni? Ez már kérdés!

A folyóírás órák helyett a diákokat inkább gépelni tanítják az USA-ban, mert a technikai fejlődéssel erre sokkal nagyobb szükség van. A kézírás elhagyása azonban a szakértők szerint...

Jó-e, ha állandóan rajtunk lóg a gyerek?

Az biztos, hogy a babahordozó praktikus, hiszen az édesanyának marad két szabad keze, amikor vásárolni indulnak, vagy csak mosogatni. De ez biztosan jó a gyereknek?

Amikor rádöbbensz, hogy kolonc vagy

Ritka az olyan színházi darab, ahol szép színésznőre olyan szerepet osztanak, amiben a betegségtől megcsúnyult nőt kell játszania. Bencze Ilona a Kolonc című darabban ilyen szerepet kapott. ...

Bagosi Alexa, az aranytorkú édesanya

Bagosi Alexa 21 évesen, 2 gyermekes édesanyaként érkezett az X-Faktorba. Elsősorban a lagzik és céges rendezvények énekesnője szerepből szeretett volna továbblépni.

Ha egyedül nem megy

Korunk számtalan problémájára kínál lehetőséget a csoportos foglalkozás, de miközben a tengerentúlon ez már legalább annyira természetes, mint munkába, sportolni járni, nálunk még sokan...

Receptek a fiatal, ragyogó bőrért

Sok problémán segíthetünk a táplálkozásunkkal. A bőrünk szépségén például a krémek helyett azzal is javíthatunk, ha megfelelő olajokat eszünk.

Hogy töltsük ki a népszámlálási kérdőívet?

Milyen kérdésekre kell válaszolni a népszámlálási kérdőíveken és hogyan kell a papírokat helyesen kitölteni? Erről beszélgettünk a Fél Kettőben.

Hogy boldogul két férjjel Balázsovits Edit?

Az imádok férjhez menni című darabot először a 60-as években mutatták be, most Balázsovits Edit, Csonka András és Hajdu Steve főszereplésével látható.

Sztárok, akik nem akarnak megöregedni

Vajon meddig tesz szebbé az esztétikai beavatkozás, és mikortól válik torzzá a külső?

Baricz Gergely egyenesen a táborig stoppolt

A Fél Kettő vendége volt az X-Faktor versenyzője, aki arról beszélt, miért a barátjával együtt érkezett a válogatóra, miért autósstoppal jöttek, és magáról is mesélt.

Kaució helyett a testét adja?

Ingyen albérlet, kiadó szoba diáklányoknak, egy kis kedvességért cserébe. Ilyen és ehhez hasonló hirdetéseket lehet találni az újságokban és az interneten.

Xantus Barbara gondjai az iskolával

Amikor még kicsik a gyerekek, mindenki kertes házra vágyik távol a város zajától. Aztán néhány év múlva a szülők újból döntés előtt állnak, visszaköltözni vagy naponta ingázni. Xantus...

Angelina Jolie, ahogy eddig nem láttuk

A szépséges színésznőnek volt kitől örökölnie a lázadást. Nagymamája például végrendeletében kérte, hogy a legnagyobb titokban piros bikiniben ravatalozzák fel. Hát ilyen családba született...

Szervét lesz Gálvölgyi „furcsa párja”

Rendkívüli bemutatóval indít a Madách Színház. Neil Simon műve nemcsak a színházakban, hanem a filmvásznon is hihetetlen sikert aratott.

Veca menyasszonyi ruhába bújt

Janicsák Veca hosszú ideje vezeti a slágerlistákat, az egyik legnépszerűbb énekes és most új klipje is elkészült.

5 millió azért, hogy más hordja ki a babát

Ukrán, román klinikák így hirdetik a béranya szolgáltatást, miközben nálunk ez bűncselekménynek számít.

Vigyázat! Veszélyben a női szív!

Míg régen a szívinfarktus az idősek betegsége volt, ma már egyre több fiatal esik át rajta. Sokan észre sem veszik a tüneteket. Korábban főleg férfiak kaptak infarktust, az utóbbi években...

Bródy tovább utazik az „Illés szekerén”

Bródy János tíz éve nem adott ki új lemezt. Most néhány már megírt szövegét megosztja a közönséggel új albumán, amelynek már a címe is beszédes: Az Illés szekerén.

Meztelenség a színházban

Egy női fürdőben játszódik a Pesti Színház Mikve című darabja. Miről beszélgetnek különböző korú és érdeklődésű nők egy férfiak uralta társadalomban? Pap Vera a darab kulisszatitkaiba...

Időzített bomba ketyeg az életveszélyes bérházakban

Egy pesti házban leszakadt a konyha, 100 embert kellett kiköltöztetni. Budapesten több ezer olyan, legalább 100 éves bérház van, amelyen alig végeztek felújítást az elmúlt évtizedekben. Bármikor...

Bálint Antónia zaklatója nem tágít

A modell elmesélte, hogy amit kezdetben rajongásnak hitt, hogyan alakult át durva, szexuális tartalmú sms-zaklatásba.

Színpadon az Aranyember!

Pécsi Ildikó újra elővette Jókai regényét, de ezúttal rendezi az Aranyember musical változatát.

Mi is az a villámcsődület?

Magyarországon is terjed a flashmob, vagyis villámcsődület. Hogy mi az értelme, mi a célja, erről beszélgettünk a Fél Kettőben.

Vastag Csaba fáraó-faktora

Hogyan látja Vastag Csaba az X-Faktor jelentkezőit, és hogyan érzi magát az új színházi szerepében?

Tesztelje magán a kiégés jeleit!

Egyre több magyar szenved a túlhajszolt munkából eredő kiégéstől. De mitől veszik el a lelkesedésünk? Milyen fázisai vannak a kiégésnek, és melyek az első tünetek?

A Tanár úr és a Koldusopera

Az 1958-as bemutató óta most negyedszer állította színpadra a Koldusoperát Szinetár Miklós. Miben más, és miért aktuális a mostani darab? Erről is beszélt a rendező a Fél Kettőben.

A világ végére is elmenne Dzsudzsákért?

A focistának álomfizetést ígértek, cserébe ő párjával együtt Oroszországba költözött.

Nem szállt el az „underground díva”

Palya Bea azt vallja, hogy ő nem énekesnő, hanem énekes, mert ez számára többet jelent.

Csodanövényt szüretel Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt egy hihetetlen kaland és kihívás előtt áll. A Fél Kettő vendége volt a musical színész.

„Egy percre megijedtem a babától”

Maga sem hitte, hogy egyszer így érez majd, de a karrier már nem olyan fontos - ezt mondja Gryllus Dorka színésznő, aki babát vár.

Nemzeti Vágta mentorszemmel

A Nemzeti Vágta ötlete Geszti Péter fejéből pattant ki, évekkel ezelőtt. Az idén eladta ugyan a Vágta szervezésének jogát, de nem hagyta ott teljesen.

Kiskosztümös zugivók

Az alkoholista nők száma folyamatosan emelkedik. Hogy mi a kiút, kik tudnak segíteni, erről beszélgettünk szakértővel a Fél Kettőben.

Túlélni 9/11-et

Riporterünk New York-ban járt, hogy a terrortámadás 10 éves évfordulója alkalmából ott élő magyarokkal, és az áldozatok hozzátartozóival beszélhessen.

„A színésznőség erotikus szakma”

Ónodi Eszter nem gondolkodik gyereklemezben, gyerekelőadásban - viszont annál több darabban játszik.

Jubilál az Omega

Az Omega volt az első közép-kelet európai zenekar, amely az Egyesült Királyságban is turnézhatott volna, mégis itthon maradt. Hogy miért, és mi kellett az 50 éve tartó sikerhez, Kóbor János...

Ha a haj a baj

Sokan küzdenek a hajhullással, és férfiak ezrei rettegnek a kopaszodástól. Mi a hajritkulás oka, megelőzhető-e, illetve van-e rá gyógymód, erről beszélgettünk a Fél Kettőben.

Mit gondol Szabó Ádám az X-Faktor indulóiról?

Nem sikerült a felvételije a Zeneakadémiára, de kitart terve mellett, hogy ne csak sikeres, de magasan képzett muzsikus is legyen. Most a koncertek töltik ki a Szabó Ádám mindennapjait. A harmonikással...

Óriási vacsorapartikat ad a műsorvezető

Egyre népszerűbbek a lakáséttermek, Bay Éva is rendszeresen főz barátoknak, ismerősöknek. Volt olyan vacsora, hogy 19-en ültek a terített asztalnál.

Veszélyessé is válhat a vashiány

Vastúltengésben körülbelül 50 ezren szenvedhetnek, ám ennél jóval kevesebbet diagnosztizálnak vagy kezelnek, pedig szövődményei súlyos betegségekhez vezethetnek.

Spermabank botrány az Egyesült Államokban

Egy internetes önszerveződés kapcsán kiderült, hogy Amerikában egy spermadonortól 150 utód született.

Lola megdöbbentő családi története

Az elmúlt évtizedben az internet elterjedésével egyre több olyan esetről hallunk, hogy valaki az elveszettnek hitt családtagját másodpercek alatt megtalálja. A magyar énekesnő, Lola is így...

Csisztu Zsuzsa a kegyetlen tornászvilágról

A holland tornászválogatott tagjai feljelentették edzőjüket, mert éveken át fizikai és pszichikai terrort folytatott ellenük. Csisztu Zsuzsa a tornászvilággal kapcsolatos tapasztalatairól számolt...

Az új versenyzők Wolf Kati szemével

A Fél Kettő vendége volt Wolf Kati, aki arról beszélt, mit gondol az új versenyzőkről, milyen volt viszontlátni a régi arcokat, és hogy úgy történik-e az életében minden, ahogy azt a 2010-es...

Halász Judit apás dalokkal újít

Halász Judit a Fél Kettőben számolt be legújabb apás lemezéről, melyen a dalok kifejezetten apáknak, apákról szóló történetek.

Kölcsönözzünk beszélgetőtársat!

Hogyan küzdjünk a kirekesztés és az előítéletek ellen? Például élő könyvtárakkal. De mit is jelent ez pontosan?

Muri Enikő 1 tonna fűszerrel

Az X-Faktor szombati válogatóján már egyszer szerepelt, ismerős arcok is feltűntek. Muri Enikő tavaly a mentorok házából nem jutott tovább. Most vajon hogyan gyűjtött bátorságot a megmérettetéshez? ...

Kokó jótékony motoros kalandja

60 motoros fogott össze, hogy a Nemzetközi Pető Intézet diákjainak örömet szerezzenek azzal, hogy elviszik őket motorozni. Az eseményen ott volt Kovács István olimpiai, amatőr és profi világbajnok...

Hullan Zsuzsa kitüntetett szerepben

A közönség elismerése mindig kézzel fogható. De mit jelent egy színész életében egy állami kitüntetés? Erről is beszélt Hullan Zsuzsa színésznő a Fél kettőben.

Fenyegetések a terrortámadás után 10 évvel

10 éve, hogy Oszama bin Laden terroristái támadást intéztek amerikai célpontok ellen. Hogyan változott a világ azóta, és milyen hatása volt a merényleteknek a mindennapi életünkre, erről...

Felcsapott kocsitolónak a sármos színész

Nagy Sándor is ott lesz a Nemzeti Vágtán, a színész kocsitolóként vesz részt a versenyen. Hogyan készül az embertpróbáló feladatra? Erről és szerepeiről is beszélt a színész a Fél kettőben. ...

Ráfizetnek az ingyen szállásnak bedőlők

Újabb átverés az interneten. Most épp 5 éjszakát ajánlanak egy szállodában, amiért a hirdetés szerint semmi mást nem kell tenni, mint megnézni 3 reklámfilmet.

Ernyey Bélának magánélete a legfontosabb

Vannak pszichológusok, akik azt mondják: akik a munkában jól tudnak együttműködni, azok egyébként is összeillenek.

42 kilót dobott le a stand up comedys

Sok nő retteg attól, hogy nagyon meghízik a terhesség alatt, amitől aztán nem sikerül megszabadulnia. De le lehet fogyni is, akár önsanyargatás nélkül.

Magyar színésznők az álomgyár küszöbén

New Yorkban színészetet tanult az elmúlt 1 évben Labancz Lilla, most pedig Hollywoodban próbálkozik, sikerrel. A kaliforniai álomgyárat Bánfalvy Ági is megjárta már, tapasztalatairól mesélt...

Spontán vakáción a színész házaspár

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nem tervezgette a nyaralást, hanem egyszerűen autóba ültek, útra keltek. Hogy hol kötöttek ki, arról a Fél Kettőben meséltek.

Pataky Attila belefeledkezett az ünneplésbe

Szürkemarhafogattal vonult be Pataky Attila 60. születésnapi bulijára, amelyen a rokonok és barátok egy háromemeletes tortával fogadták az énekest. Ünneplés és számvetés a kerek évfordulón...

Gubás Gabi nappal anya, este örömlány

Júniusban született meg Gubás Gabi második gyermeke Anna és szeptemberben újra színpadra áll a színésznő.

Többet árulnak el vonásaink, mint várnánk

Az õsi módszerrel többet tudhatunk meg egészségi állapotunkról, mint azt gondolnánk. Az arcelemzést már idõszámításunk elõtt is alkalmazták.

Mi vár Stohl Andrásra?

Hatalmas tömeg a bíróságon: Színészek, ismerősök és újságírók várják az ítéletet Sthol András ügyében.

Semmiből teremtették a virágzó színházat

1988-ban figyelt fel Karinthy Márton a Bartók Béla úton az elhagyott egykori Hunnia mozira és megálmodta ott a lehetetlennek tűnő körülmények között a Karinthy Színházat.

Punkba fordul a Vígszínház

Mi minden történik egy középiskola falai mögött? Milyen meccseket kell túlélnie egy tizenévesnek - ennek megértésében is segít a Vígszínház új darabja.

Nevettetőből direktor – mi Balázs Péter titka?

Balázs Péter igazgató azt nyilatkozta, hogy a kőszínház nem való kísérletezésre, ismert és szeretett darabokat kell bemutatni.

Gönczi Gábor már 2 évtizede „mosolyog”

Gönczi Gábor zenekara a Smile épp 20 évvel ezelőtt indult. Iskolai, baráti bandaként léptek először színpadra.

Izgalom-faktor a köbön!

Szombaton kezdődik az RTL tehetségkutatója, az X-Faktor. Mire számíthatnak a nézők? Erről is beszélt a műsorvezető, Ördög Nóra.

Zita férfias szenvedélye

Hogyan lehet sikeres egy nő 30 évesen? Pláne egy másik szakmában, mint amiben ismertté vált. Ráadásul egy olyanban, amit főként a férfiak uralnak: a fotózásban. Erről beszélt Debreczeni...

Stroke: kegyetlen versenyfutás az idővel

Magyarországon évente több mint 50 ezren kapnak Stroke-ot, vagyis szélütést. Háromszor annyian, mint például Ausztriában. A betegség azért is nagyon veszélyes, mert mindössze három óra...

Páratlan elismerésben részesült Ascher Tamás

A New York Times és a Washington Post is ódákat zengett Asher Tamás Ványa bácsi rendezéséről, amelyben világsztárok, Cate Blanchett és Hugo Weaving is szerepeltek. A darabról beszélt a rendező...

Siralmas a magyarok nyelvtudása

Felmérések szerint a magyarok nyelvtudása az egyik legrosszabb az Európai Unióban. Hogy hogyan lehet ezen változtatni, erről is beszélgettünk a Fél Kettőben.

Bizonyíték a lélekvándorlásra?

Bach Szilvia humorista Rómában nyaralt a barátnőjével, amikor meglátott egy szobrot, ami a barátnője pontos mása volt. Ekkor kezdett el kutatni az előző élete után, azt mondja, kiderült: ...

Kamarás Iván kulisszatitkai az álomgyárból

Itthon az egyik legtöbbet foglalkoztatott színész volt. Másfél éve azonban úgy döntött: Los Angelesben próbál szerencsét. Hogy mi történt vele ezalatt az idő alatt, erről beszélt a Fél...

Teca és Vanda, a két elszánt segítő

Az egykori diák ma már segíteni ment a Vakok Intézetébe, kertet takarítani, mászókát festeni. Azokkal az önkéntesekkel együtt, akik úgy döntöttek, hogy a szabadidejüket arra áldozzák, ...

A lámpaláz hungarikum?

Egy kommunikációs tanácsadó szerint a legtöbb helyen a világon képesek az emberek nagyobb tömeg előtt beszélni, kiselőadást tartani, kivéve hazánkban.

Hogyan lehet lépést tartani az angol zenével?

Szeptember második vasárnapja a Magyar Dal Napja, amely idén épp szeptember 11-re esik. Presser Gábor beszélt a Fél Kettőben a nap jelentőségéről.

Anya, apa és a szex

Sok családban az együttlét a gyerekek miatt nehézkes lehet, azon szoronganak a szülők, hogy mit mondjanak, ha benyit a gyerek.

Ha bekukkant egy őzike

A Fél Kettőben szakértő beszélt arról, veszélyesek lehetnek-e az elkóborolt állatok, és hogy mi a biztonságos magatartás, ha egy vaddal találkozunk.

Lehet-e túl korán kezdeni a modellkedést?

Tizenéves kislányok felnőtt nőnek voltak sminkelve - így hirdettek fürdőruhát. Vajon jogos-e a felháborodás, erről beszélgettünk Görög Zitával.

Meddig beteg egy meggyötört kislélek?

Egy gyerek nem tehet a sorsáról, de a következményeit viseli egész életében. Egy fiú több időt töltött az állatokkal, mint a szüleivel gyerekként. Berci ma már felejtené ezt az egészet, ...

Akik kísértik a sorsot

Egy amerikai légiparádén több ezer néző szeme láttára történt tragédia. Gulyás Kiss Zoltán kaszkadőrként már részt vett nagyon veszélyes mutatványokban – vele beszélgettünk a Fél...

A Barátok közt színésznője idegenek ágyában nyaralt

Nagy Alexandra is a kanapészörf segítségével nyaralt. Ez egy olyan internetes kapcsolati háló, ahol bárki felajánlhatja a saját kanapéját egy utazónak, cserében ő is bármelyik másik tagnál...

Sztárnyaralás gyerekekkel

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt a két fiukkal együtt, idén Törökországban nyaraltak. A Fél Kettőben meséltek élményeikről.

Aranyesőben fürdik Csipes Tamara

Az egyik legreményteljesebb ifjú kajakosunk a Szegedi Világbajnokságon 2 aranyérmet is nyert, ő volt a Fél Kettő vendége.

Bekötik Tóth Gabi fejét?

Napok óta a címlapokon szerepel, egyik nap megrázó betegségről, míg másnap hihetetlen boldogságról, esküvőről mesél Tóth Gabi. A Fél Kettőben tisztázza a dolgokat.

Dobó Ági harca a kilókért

Ha kevesebbet eszünk és többet sportolunk, csinosabbak leszünk, ha pedig többet eszünk, akkor hízunk. Persze vannak kivételek is - ilyen Dobó Ági.

Miért lett ellenség mindenki kedvencéből?

Mészáros Ági színésznő ünnepelt sztár volt a világháború után. Minden fontosabb film- és színházi szerepet ő kapott, és imádta a közönség.

Kaszás Gézával csodát tett az apaság

Megrögzött agglegényből kétgyerekes édesapa lett Kaszás Géza, aki 50 felett is vállalta a családos életet.

Miért és hogyan alakul át a Fél Kettő?

A Fél Kettő díszletét pénteken utoljára láthatták ebben a formában, a magazin ugyanis az RTL többi műsorával együtt hétfőn megújul.

Ádok Zoli mindenbe belekóstolt a luxushajón

Ádok Zoli felelevenítette legkedvesebb emlékeit, amikor még egy hatalmas luxushajón pincérkedett, és élvezte a hajós életet.

Nikolas meseszerű hazatérése

Úgy fogadták otthon Galántán, mint egy igazi világsztárt, miközben Takács Nikolas visszafogott, szerény és meghatódott volt. Az X-Faktor aranytorkú énekese a régen várt otthoni szuperkoncertjén...

Kétségek és kérdések a szülés után mellplasztikáról

Sok leendő édesanya attól tart, hogy terhessége és a szoptatás miatt szülés után újra kell majd műtetnie a melleit. Mikor indokolt, és milyen gyakori egy második vagy harmadik mellplasztika? ...

A szorongások tanévkezdés ellenszerei

Szorongás, beilleszkedési nehézség, megfelelési kényszer, teljesítmény: a vakáció után ezekkel szembesülhet a gyerek.

Visszaszámlálás Keresztes Ildikóval

A Fél Kettő vendége volt Keresztes Ildikó, aki arról beszélt, mennyire szól bele a „fiai” szakmai életébe, és hogy marad-e ideje az első csapatra az új X-Faktor mellett is.

Rákgyógyítás alternatív módszerekkel

Az onkológia az egyik leggyorsabban fejlődő tudományos terület. Egy olyan doktornő volt a Fél Kettő vendége, aki a nyugati orvoslást ötvözte az alternatív módszerekkel.

Miről meséljünk a gyereknek?

A mesehősök és a filmek világa magával ragadja a gyerekeket, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen történetbe csöppenek. Szakértő mondta el a Fél Kettőben, mire kell figyelniük a szülőknek. ...

Mit üzennek az éjszakai „látomások”?

Vannak, akik azt javasolják, ha ismerni szeretnénk az álmainkat, tegyünk az ágyunk mellé egy papírt és egy tollat, és ha felriadunk, azonnal jegyezzük le.

Nagy Feró: Nekem hiányzik egy kisgyerek

Lehet felelősséggel gyermeket vállalni 60 év felett? Nagy Feró eljátszott a gondolattal, egy kislánynak nagyon örülne.

Miért nem növeli ruhatárát Ullmann Mónika?

Egyre többen mennek kosárral bevásárolni a műanyag szatyrok halmozása helyett, gyűjtik szelektíven a szemetet, Ullmann Mónika pedig csak akkor vesz új ruhát, ha egy régiről lemond.

Találgatások és meglepetések Barátok közt

A Barátok Közt utolsó epizódja számtalan kérdést hagyott nyitva. Megoldatlan konfliktusok és szerelmi szálak: a sorozat folytatásáról is beszélt R. Kárpáti Péter a Fél Kettőben.

Újra az X-Faktorban Király L. Norbi!

Idén ősszel indul az X-Faktor új szériája, és ismét találkozhatunk Király L. Norbival. De nem a nyereményért indul újra. Felkérték, riporterkedjen a forgatásokon. Az új kihívásról az...

L.L. Junior a pácban

LL Junior tavaly februárban, Szlovákiában koncertezett, majd egyszer csak érkezett egy levél, hogy a népszerű rappernek gyermeke született. A történet apasági vizsgálattal folyatódott, aminek...

Túlélte a magzat az abortuszt

El szerette volna vetetni magzatát a fiatal anyuka, de a műtét nem sikerült. Terhes maradt. Mi lehet az oka a sikertelen operációnak? Milyen szövődményekre számíthat, aki abortuszt kér? A nőgyógyász...

Lesz-e újabb titkos csók Barátok közt?

Hogyan folytatódik tovább a sorozat? A nyár eleje óta számtalan a megoldatlan kérdés. Vajon Juli és Attila összejönnek a titkos csók után? Mérai Katalin erről is beszélt a Fél Kettőben. ...

Trokán Nóra nyeregben érzi magát a vágtázók között

A jótékonysági sztárfutam résztvevői, köztük Trokán Nóra, már hetek óta készülnek a Nemzeti Vágtára. A színésznő beavatott minket edzésének és taktikájának titkaiba.

Miben mesterkedik Csonka András?

A Szigettől az Operettszínházig: Csonka András idén nyáron is sokat dolgozott, a Fél Kettőben mesélt az énekesi és a műsorvezetői kihívásokról.

Mutasd a bőröd, megmondom, mi bajod!

A csúnya bőrbetegségek egy része megelőzhető, ha odafigyel az ember arra, mit eszik. A bőrgyógyász segít eligazodni, hogy mely bőrbaj, milyen táplálkozási problémáról árulkodik.

Béci és Gigi táncba viszi a következő generációt

Béci, a Való Világ 4 szereplője tábort szervezett a nála táncot tanuló diákoknak.

Mit mondanak Anettkának a csillagok?

Anettka az asztrológiában mélyedt el, olyannyira, hogy nemrégiben le is vizsgázott, diplomát szerzett belőle.

Kövérnek látják magukat a vékony celebek?

Csontsovány sztárok a kifutón, a filmvásznon, az újságok címlapján. Mondhatnánk, hogy azért ilyenek, mert ez a trend, így eladhatók.

Akinek Freddie Mercury magyar szavait köszönhetjük

Ő tanította meg Freddie Mercurynak a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt. Merthogy anyanyelvi szinten beszélt angolul, ezért az egyik legtöbbet foglalkoztatott tolmács volt.

Mi sül ki barack és köles „találkozásából?”

A kecskeméti sárgabarackos kölestorta lesz idén augusztus 20-án Magyarország tortája.

Ha átcsapnak rajtunk az árfolyamhullámok

Ma már azok is rendszeresen figyelik a pénzpiaci híreket, akik korábban ezt nem tették: erősödött-e, vagy gyengült a svájci frank.

Újra színpadon a különc duó!

Valahogy úgy tűnik, rég volt már Pa-Dö-Dö koncert Budapesten. Hát szerdán lesz, nagyszabású koncertre készül Lang Györgyi és Falusi Mariann.

Héder Barna és gyermekei nem adták fel

Héder Barna és felesége nem csinált titkot abból, hogy gyermekeiket mozgásfejlődési zavarok miatt a Pető Intézetbe hordták. Benji és Lujzi már teljesen jól vannak, utolérték társaikat. ...

Czutor Zoli hétfői lagzit tartott

A Belmondó együttes frontembere megnősült. Egy nála csaknem 20 évvel fiatalabb lányt vett feleségül.

Ki segít megtölteni az iskolatáskát?

Sok szülő már hetek óta azért szorong, hogy honnan teremti elő azt a több tízezer forintot, amibe a tanszerek kerülnek. Honnan lehet támogatást kérni, erről beszélgettünk a Fél Kettőben. ...

Mit tegyünk, ha a gyerek hisztériás?

Minden szülő rémálma, hogy egyszer a gyermeke egy zsúfolt bevásárlóközpontban a földre veti magát, és éktelen sikoltozással hisztizni kezd. Hogyan lehet ezt kezelni, vagy elkerülni?

Gjoni 40 éve űzi az ipart

Az elmúlt évek alatt elismeri: néha belefáradt. De mindig újrakezdte, valahonnan mindig jött valami energia, amitől újra nekivágott, kicsit másként, mint azelőtt.

Mága Zoltán hegedűszóval kér a rászorulóknak

A hétvégén zárja Budapesten a Szent István téren Mága Zoltán a 100 templomi koncert című jótékonysági rendezvénysorozatát. A két év alatt több mint 100 millió forintot gyűjtöttek össze...

Ördög Nórának egyedül kell boldogulnia

Nemsokára indul az X-Faktor legújabb szériája. Néhány napja az is kiderült, hogy Ördög Nóra egyedül vezeti majd a nagyszabású műsort.

A pokolból talált vissza Klapka fia

Hogy éli meg egy szülő, ha kiderül a felnőtt fiáról, hogy kábítószerfüggő? Miben, hogyan tud segíteni? Mekkora a felelőssége?

Aranyeső várható Szegeden?

A héten az egész világ Szegedre figyel, de legalábbis a vízi sportok szerelmesei biztosan. Szerdán kezdődik a kajak-kenu világbajnokság.

Arattak a „császári” magyar ékszerek

A magyar matematikatanárnő, Császár Babett, óriási sikereket ért el Londonban is egyedi tervezésű ékszereivel.

A ház, melynek nincs rezsije

A Fél Kettő vendégei voltak az úgynevezett Aktív ház megálmodói, akik arról beszéltek, mivel termeli az energiát, mennyivel csökken a rezsiköltség, és hogy mennyibe kerül a beruházás. ...

Jégbe zárva várják a gyógyulást

Világszerte kétszáz test vár arra, hogy felolvasszák. Abban bíznak, hogy néhány év vagy évtized alatt fejlődik annyit az orvostudomány, hogy megtudják gyógyítani a halálos betegségüket. ...

145 éve élnek nagyvadak Budapesten

145 évvel ezelőtt összesen csak 600 állatnak adott otthont, ma már 7 ezren élnek a budapesti állatkertben.

Amerikába vándoroltak színészeink

Amerikában, és itthon forgatják az S.O.S Szerelem második részét. Szerepel majd a filmben többek között Daryl Hannah is. Természetesen magyar kedvenceink játsszák a főbb szerepeket.

Nemcsák Károly színidirektornak áll

Az ország nagy része ma is kívülről fújja a Szomszédok szereplőinek nevét, köztük Vágási Feriét is. Nemcsák Károly most új szerepre készül, a Budapesti József Attila színház igazgatói...

Hihetetlen fogyás a Gáspár családban

A csodálatos fogyás krónikája: Evelinnek 18 kilótól sikerült megszabadulnia, Bea asszony 5 kilóval lett vékonyabb.

Bangó Tina és Emilió élete lassan révbe ér

Bangó Margit unokája Tina, és Emilió ketten együtt több mint 100 kilót fogytak. Hamarosan összeházasodnak, és kisbabájuk születik.

Kódolt jóslatokkal van tele a Biblia?

Egyszerre nagyszerű és ijesztő, ha igaz az, hogy kódok vannak a Bibliában. Amelyek mindent megjósolnak.

Továbbra is keresik a magyar hegymászónőt

Még nem találják azt a 30 éves magyar nőt, aki egy szurdokba zuhant Olaszországban, az Appennin-hegységben. Sms-t küldött Magyarországon élő rokonainak, ez alapján indult el a keresése még...

Dolly új területen próbálja ki magát

Dolly munkássága kitörölhetetlen a magyar zenei életből. A visszahúzódó, zárkózott művész éveken át matematikus akart lenni.

Pufi a gyerekem! Hogyan segítsek neki?

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ha nem sikerül megállítani a fiatalok elhízását, 10-20 év múlva alig lesz egészséges felnőtt.

Mi a helyzet a londoni magyarokkal?

A Fél Kettőben a Londoni Magyarok Kft. tulajdonosa beszélt arról, hogy tudnak-e sérült vagy károsult magyarokról, és hogy mennyire biztonságos most London.

Béci is rájött, végzetes lehet az elbóbiskolás

Elaludt a volánnál VV Béci és csak a testvérének köszönheti, hogy nem történt tragédia. Ha mögé nézünk a baleseti statisztikáknak, valóban a gyorshajtáson túl a fáradtság a legnagyobb...

Mádai Vivien titkos álomesküvője

A Nekedvaló című talkshow egykori műsorvezetője nemrégiben 12 kilót lefogyott, és titokban 22 évesen férjhez ment.

3 év után újra Barátok közt

Marenec Fruzsina még csak 15 éves volt, mikor a sorozatban elkezdett játszani, majd 19 évesen távozott a képernyőről, de nem véglegesen.

Dolhai Attila és Feke Pál egy darabban

Sopronban, szabadtéri színpadon kel életre augusztusban a Miss Saigon, a két férfi főszerepet pedig Dolhai Attila és Feke Pál alakítja.

Miért nehéz a motivált nők dolga?

Ki milyen férfi és milyen nő egy egy kapcsolatban? Mi befolyásolja a viselkedésünket?

Nem minden egészséges, ami nem hízlal

Egymás után jelennek meg a diétás termékek, amelyeket jobb szívvel fogyasztunk, pedig egyáltalán nem biztos, hogy ezek egészségesebbek is.

Csányi Sándor az apaságról

A Fél Kettő vendége volt a színész, aki arról beszélt, hogy mitől működik jól náluk az apa-fiú kapcsolat, illetve, hogy a sérült gyerekekkel való találkozás mit adott neki.

A balatoni meteor nyomában

A darabjaira hullott képződmény akár el is érhette a talajt. Szakértővel beszélgettünk a különös égi jelenségről a Fél Kettőben.

Trokán Anna esküvőjének kulisszatitkai

A jövő héten megy férjhez Trokán Anna, Papadimitriu Athina és Trokán Péter lánya. A színésznő a Fél Kettőben mesélt a közelgő nagy napról.

Judyra máris ráijesztett gyermeke

Az énekesnő beszélt a Fél Kettőben a nehéz percekről, amikor kórházba került, és a meg nem született gyermeke élete miatt kellett aggódnia. Szerencsére a veszély elhárult.

Életveszélyes rovarok a ház körül

Az egyik legveszélyesebb allergia, ha valaki a darázscsípésre érzékeny. Hogy honnan lehet megtudni, hogy valaki allergiás-e rá, erről beszélgettünk a Fél Kettőben.

Kasuba L. Szilárd a szülőszobában is megállja a helyét

Az egykori műsorvezető nem akarta kihagyni kislánya születését, végig a feleségével maradt a szülőszobán.

Túladagolhatjuk-e a vitaminokat?

A Fél Kettőben dietetikus beszélt arról, normális-e, ha valaki napokig ugyanolyan ételeket kíván, állhat-e mögötte valamilyen betegség, és hogy van-e veszélye annak, ha túl sok ásványvizet...

Rántott krokodilfarok a’la magyar

Ma már itthon is a világ minden tájának ételeit meg lehet kapni, de mennyire eszünk egzotikus ételeket? Erről is beszélgettünk a Fél Kettőben Kovács Lázárral.

Kate-nek nem lehet babája?

A bulvárlapok már az utódot követelik. Sőt, vannak olyan újságok, amelyek már az okát is tudják annak, hogy Kate miért nem esett még teherbe. Szerintük anorexiás, kórosan sovány.

Meddig egészséges a féltékenység?

Vannak, akik ellopják párjuk telefonját, és időről-időre átnézik az sms-eket, és olyanok is, akik itt sem állnak meg: magánnyomozót fogadnak, hogy kövesse szerelmüket. Hol van a határ? ...

Mire megyünk a tiltással?

Sztárok kampányolnak a cigizés ellen, kitiltják a dohányosokat az éttermekből, strandokról, buszmegállókból. De vajon milyen hatása van a szigorításoknak a dohányzókra?

Szeretet nélkül felnőni

Jerzy nevelőotthonban élt, vele beszélgettünk a Fél Kettőben arról, mennyire volt nehéz önálló életet kezdenie, és hogy a szeretethiány mennyire nehezítette meg a mindennapjait.

Szexuális felvilágosítás Rába Timivel

A táborok és a fesztiválok sok mindenre lehetőséget adnak: a fiatalok tizenévesen túl lesznek az első aktuson. Rába Tímea a lehetséges veszélyekről világosította fel tizenéves fiát.

Meddig tart a szerelem?

3 év, és vége: állítólag eddig tart a fellángolás, az euforikus érzés. Kutatók szerint azért, mert ennyi idő alatt jó eséllyel utód is születhet, tehát ez is része a fajfenntartásnak. ...

Adathalászok áldozata lett Pataki Zita

Az egyik közösségi portálon visszaéltek Pataki Zita nevével. Hogyan lehet az ilyen eseteket kezelni? Tapasztalatok első kézből, az RTL Klub időjósától.

Eljátszott életek

Van, aki kockáztat, és pénzért játszik, de akad olyan is, akinek az okoz örömet, hogy egy másik világ tagja lehet a komputer segítségével. A gyerekjátékoktól egyenes út vezet a felnőtt...

Megvan Zoltán Erika „súlyos gondjának” oka

Zoltán Erika akkor kezdett el gyanakodni, hogy nincs minden rendben vele, amikor a legkeményebb fogyókúrák is szinte hatástalanok voltak.

Mi járhat az önjelölt kaszkadőrök fejében?

A Csillag Születik adásában milliók szeme láttára okozott botrányt, később egy utasokkal teli BKV busz tetejére ugrott egy fiatal.

Erős Antónia a szoptatásra esküszik

Magyarországon minden ötödik fél évnél fiatalabb csecsemő tápszert eszik, pedig az egészségügyi világszervezet féléves korig kizárólag az anyatejes táplálást ajánlja.

Elindult a diákok lakhely-hajszája

Több tízezer diák próbál meg kollégiumi férőhelyet vagy albérletet találni ezekben a hetekben.

Zorán-dal újratöltve

Már sokan és sokféleképp feldolgozták Zorán dalait, legutóbb a Gringo Star. De mit gondol ezekről az énekes, és kinek adja oda saját slágereit?

Akinek több nyelv van a fejében

Körülbelül 10 évvel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban Dabi István írót, fordítót, aki állítása szerint 100 nyelven képes írni, olvasni, a munka elején persze szótár segítségével.

A belvárosban kalandozott az elefánt

Szandra az egyik leghíresebb magyar elefánt, aki több világsztárral is szerepelt már együtt a filmvásznon. Most más miatt került reflektorfénybe.

Éjjel-nappal kukkolhatjuk Vecát

A Fél Kettő vendége volt Janicsák Veca, aki arról beszélt, miért vállalta a valóságshow-t, mennyit mutat meg magából, és hogy hol van az a határ, ahová már nem engedi be a kamerákat.

Dobverők helyett kislányát szorongatja

Zsúfolt és izgalmas napjai vannak Kiss Endinek, a Hooligans dobosának. Miközben a zenekar nagykoncertjére készül, a napokban világrajött harmadik kislánya, Larissza.

Nosztalgiavonattól zakatol a sok kicsi szív

Több ezer rászoruló gyerek utazhat a nosztalgiavonattal, ami pénteken indul Budapestről. Miért éppen Győr az úticél, és van-e még hely? A kérdésekre a főszervező, Várkonyi Attila, és...

Senki sem indul tiszta lappal

Évszázadok óta úgy tartják a szakemberek, hogy születéskor az ember agya üres, a tudást lépésről lépésre szerzi meg. Ezt cáfolták meg most egy svájci kutatás szakemberei.

Már a fürdősótól is kábulnak

Úgy tűnik, sajnos végeláthatatlan a dizájnerdrogok kínálata. Most egy újabb drog lett divatos: az MDPV, vagyis a fürdősó.

Gomes dobta fel az R-GO show-ját

Az R- GO Agárdon tartotta hagyományos nagy nyári koncertjét, ahol az egyik meglepetésvendég Gomes volt.

Varnus Xavér már a magyar tengernél él

A Balaton a nagy nyaralások, táborok és első szerelmek helyszíne volt. Így él bennünk a múlt, de ugyanerről szól, ha más köntösben is a jelen.

Hungarikumot hordanak a Forma-1 pilótái

A hétvégi futamra nemcsak az autóversenyt szeretők készültek, hanem divattervezők is. Két pilóta ruháját a szabadedzésen kalocsai minta díszíti.

Rajongóból lett feleségek

Ismert emberek, akik a reflektorfényben még jobban csillognak. A rajongók pedig nemcsak azt szeretik, amit előadnak, hanem szerelembe is esnek.

Nem árt az óvatosság a nyári munkánál

Számos tévhit van a köztudatban a diákmunkával kapcsolatban, többek között az is, hogy 16 év alatt nem lehet dolgozni.

Közös családi zúzás Feróéknál

Az utóbbi időben rendszeresen fiával együtt lép fel az X-Faktor mentora, Nagy Feró. Hunor dobosként erősíti a Beatricét. A két zenész a közös zenélésről és a családi kötelékről is...

Bíró Ica erotikus domborítása

Hány éves korig és mennyit mutasson meg magából egy nő? Bíró Ica 50 felett is vállalt fotózást. Mik a tapasztalatai, és szerinte hogyan őrizheti meg valaki az alakját?

Boldogító igenek luxuskivitelben

Ma is vannak igazán drága és elegáns esküvők, valóra vált rózsaszín álmok.

Sztárok, akik nem a biztosra mentek

A hollywoodi színészek között van, aki fizikus diplomával a zsebében járt meghallgatásokra.

Hathatós fogások Candida diétához

A Candida gomba mindenki testében megtalálható, de nem ugyanolyan arányban. Milyen problémákat okoz, ha túlságosan elszaporodnak? Mennyire hasznosak napjaink divatos diétái?

Egy színházi büfé titkai

Hullan Zsuzsa színésznő, akit a Barátok Köztből is ismerhetünk, tollat ragadott és sajátos könyvet írt a Vígszínház-beli kollégáiról.

Családtagom a kollegám

Érdekességként számolunk be azokról a helyzetekről, amikor szülő és gyermek együtt játszik a színpadon, pedig a mindennapokban nem is annyira ritka, hogy rokonok együtt dolgoznak. Mik a szabályok...

Lecsapnak a fogyasztóvédők a strandokra

Adnak-e számlát a lángos mellé, milyen a büfé higiéniája, milyen italt kínálnak a fesztiválozóknak, és egyáltalán ki áll a pult mögött: ezt ellenőrzi néhány hete a Nemzeti Adó és...

Út Szabó Ádám szívéig

A Fél Kettő vendége volt Szabó Ádám, aki arról beszélt, volt-e olyan élménye már, ami meghatotta, de elárulta azt is, hogy mivel lehet hozzá közel kerülni.

Mindörökké rock and roll Fenyő Miklóssal

Fenyő Miklóst minden korosztály ismeri. Volt, aki vele együtt indult el a rock and roll világába, míg mások a nagypapa lemezgyűjteményéből éneklik dalait.

Mit kell tudni ahhoz, hogy sikeresek legyünk?

Kit nevezünk ma nagytudásúnak, okosnak, miről árulkodik az IQ teszt, és a 21. század embere hol tudja ezt a tudást érvényesíteni?

Karsai Zita új utakon

Karsai Zita otthagyja férjét Dubaiban és hazaköltözik. Mindez persze igaz is meg nem is - hogy pontosan mit jelent, erről beszélt a Fél Kettőben.

Mi járhat a norvég tömeggyilkos fejében?

A Fél Kettőben egy kriminálpszichológus arról beszélt, hogy szerinte a férfi beteg-e, és hogy mire utalhat az, hogy a tette után nem végzett magával.

Üzenjen hadat a fájdalomnak!

A felnőttek 60-80 százalékának életében legalább egyszer fáj a dereka. A gerincbetegség ugyanis ma már az orvosok szerint népbetegség.

Jósnő lett Bódy Magdiból?

A jazzénekesnő új arca. Bódy Magdi azt mondja: látnoki képességeket fedezett fel magában. Megálmodja, megérzi, hogy mi fog történni.

Szeretik, csak nem ismerik az operettet?

Az operett hungarikum, állítják. De a fiatalokhoz nem jut el. Vagy nem tudják, hogy operett sláger az, amit az utcán, a buszon dudorásznak.

Újra „támadnak” a Bestiák

A Bestiák slágereit úgy tizenöt éve a fél ország dúdolta, a három lány pedig frizurájával, stílusával tízezrek számára volt minta.

Kultuszfilmet vittek színre

Valószínűleg nem könnyű feladat egy sikeres filmet színpadon is bemutatni. Pláne akkor, ha Fellini egyik remekművéről van szó.

Meddig mehetünk el csemeténk ellenőrzésében?

A legtöbb szülő alig alszik úgy izgul, ha a gyermeke szórakozni megy. Különösen azóta, hogy a West Balkánban három fiatal meghalt. A szülők akkor összefogást hirdettek.

Koncerttel emlékeznek Tunyogi Péterre

Minden évben megemlékeznek a barátai Tunyogi Péterről, a P.Mobil egykori énekeséről. Három éve, egy tragikus balesetben halt meg.

A Himalájáig tekertek a magyar bringások

8500 kilométer. Bármilyen járművel sok, nemhogy biciklivel. Két magyar kerékpáros egészen a Himalájáig tekert.

Nem lehet elég korán kezdeni a környezettudatosságot

Ha egy gyermek úgy nő fel, hogy tudja: máshová kell kidobni a műanyag palackot, és máshová a papírt, később el sem tudja képzelni, hogy ne így gyűjtse a szemetet.

Mit tegyünk, és mit ne tegyünk vihar idején

A hirtelen jött vihar óriási pusztítást végzett az országban. Volt ahol a nagymennyiségű csapadék okozott gondot, de mindenhol folyamatos volt a villámlás és mennydörgés.

Újra „Barátok közt” Csomor Csilla

2007 óta ugyan feltűnt már a Mátyás Király téren Csomor Csilla, de az elmúlt években nem szerepelt a Barátok köztben. Mostanáig.

Szülés az interneten

Az egyik közösségi portálon szülésének minden részletét megosztotta egy magyar nő. Vajon hova vezethet a túlzott chat és netfüggőség?

Zséda esete Micimackóval

Zséda imádja a mézfaló kis mackó történetét. Fiának is ezt olvasta fel, amikor még csecsemő volt. Épp ezért mondott igent, amikor felkérték, énekelje ő a megújult film betétdalát.

Forgatják a legendás sorozat, a Dallas folytatását

A Dallas minden idők legnépszerűbb sorozata a világon. Magyarországon 1990-től 1997-ig követhettük Jockey és Bobby vívódásait. A mese most folytatódik. Somorjai Emese éveken át Pamela magyar...

Mennyit ér a hamis pénz?

Ma már egyáltalán nem könnyű kiszűrni a hamis bankjegyeket. Tökéletesnek tűnő másolatokkal dolgoznak a csalók, amelyek bárkit megtéveszthetnek.

Lajcsi és a természetfeletti

Galambos Lajos elindult egy megmagyarázhatatlan, misztikusnak nevezett úton. Hogy miért, erről beszélt a Fél Kettőben.

Mit ad és vesz el az egyéjszakás kaland?

A Fél Kettőben pszichológus beszélt arról, korfüggő-e az egyéjszakás kaland, mi mozgatja a kémián túl ilyenkor a szereplőket, és hogy lehet-e folytatása.

Xantus Barbaba patchwork családja

Xantus Barbara arról beszélt a Fél Kettőben, hogy megrémítette-e a gondolat, hogy ő már a harmadik felesége férjének, és hogy mi kellett ahhoz, hogy párja gyerekei elfogadják őt.

Hogyan lehet biztonságos a netes vásárlás?

Az Európai Fogyasztói Központ igazgatója arról beszélt a Fél Kettőben, hogy mire figyeljünk internetes vásárláskor, és hogy hol lehet panaszt tenni, ha kár ért bennünket.

Levegőakrobaták akcióban

45 másodperc áll rendelkezésre, hogy az indulók bemutassák a különböző formációikat az egyik legőrültebb versenyen.

Katus Attila viharos kalandja a Balatonon

A Fél Kettő vendége volt Katus Attila, aki arról beszélt, hogy milyen volt átélni a vihart egy vitorláshajón, volt-e pánikhangulat, és hogy átélt-e már az idei Kékszalghoz hasonló élményt. ...

Jáksó szíve külföldre húz?

Jáksó Lászó hónapokon át Norvégiába járt, mert egy norvég lány rabolta el még Magyarországon a szívét.

Rékasi Károly állatkertben nyaralt

A színész a Nyíregyházi Állatparkban töltött néhány napot, ahol aktívan kivette a részét az állatok etetéséből, tisztításából.

Macskák „beépített GPS-szel”

A cicáknak speciális radarjuk van, a Fél Kettőben szakértő mondta el, hogyan is működik, és miért találnak haza bárhonnan az állatok.

Párjával játszik Esztergályos Cecília

Pénteken ér véget Magyarország első romantikus websorozata, a Csalfa Karma, amit az interneten többszázezren követtek nyomon.

Sütő Enikő mentorkodásba fogott

Rácz Kitti a gépi forgácsolók olajszagú világából egyszeriben a modellek tükörfényes kifutójára került. Ezen az úton Sütő Enikő volt a tehetséges lány támasza.

Lelkünk betegíti meg testünket?

Az influenza, vagy egy-egy lázas betegség akkor dönt le valakit a lábáról, amikor lelkileg egyébként sincs jól, vagy nagyon kimerült.

Lehet őszintén boldogulni?

Nem akartam megbántani. Sokan így vigasztalják magukat, amiért nem mondták meg valakinek a véleményüket, hanem csúsztattak, mellébeszéltek.

Elfújta a viharos szél a Kékszalagot

Csütörtök este óta folyamatosan mentik a vízi rendőrök és a vízi mentők a bajba jutott résztvevőket.

Terézanyu utódokat keresett

Rácz Zsuzsa, a Terézanyu történetek után meghirdette a Terézanyu pályázatot. Ezermester anyák és abortuszon átesett tinédzserek vallottak pályamunkáiban.

Egy UFO-kutató mindennapjai

A Magyar UFO-Kutatási Központ forródrótjának munkatársa 10 éve jegyzi a bejelentéseket, és próbál magyarázatot adni a zaklatott hangú hívóknak az általuk látottakra.

Milliókért „szedte le a rontást” egy özvegyről

38 millió forinttal vert át egy férjét gyászoló 65 éves asszonyt egy álmágus Budapesten.

A kiscsillagok sem maradnak ki az önkéntességből

Mozgáskorlátozott fiatalok és szüleik részére nyújtanak gondozást az Appril Project tagjai.

Frank: Milyen áthidaló megoldások léteznek?

Egekben a frank árfolyama, mi lesz a hitelesekkel? Vajon tényleg annyira jó az átmeneti könnyebbséget nyújtó árfolyamrögzítés?

Újraosztotta a szerepeket Müller Péter

Évszázadok óta halljuk, hogy minden férfi olyan nőre vágyik, aki tökéletes feleség, anya és szerető is egyben. Müller Péter ezt gondolta tovább.

Vészesen növekszik az allergiások száma

Évről évre nő az allergiás megbetegedések száma. Van, aki tavaly még sajnálkozva nézte családtagját, kollégáját, aki egész nap tüsszög, idén viszont ő is ugyanezzel küzd.

Nem mindegy, hogy mit eszik a hiperaktív gyerek

A legújabb kutatások arról szólnak, hogy egyes adalékanyagok is kiválthatnak szélsőséges viselkedést.

Vastag Csaba Hujber Ferivel „bandázik”

A Gengszterek éjszakája egy chicagói börtönben játszódik, a szereplők pedig Hujber Ferenc, Vastag Csaba és Mészáros Árpád Zsolt.

Keljen Hajdu Steve-vel!

Nem először ül műsorvezetői székbe Hajdu Steve. A színész humorista a Reggeli felkérésének tett eleget, és hajnalban ébreszt minket.

Több fronton támad az időjárás

A különböző frontok vonulása, és az ezzel járó hőingadozás, és más jelenségek alaposan megterhelik a szervezetet.

Gyökeresen megváltozott Wolf Kati élete

Díjak, elismerések és koncertek sorozatát hozta az X-Faktor Wolf Katinak. A mostani szériába pedig már az ő dalaival jelentkeznek a versenyzők.

Béres Melinda sikerének titka

Amikor Dr. Béres József megalkotta a cseppjeit, egy új fejezetet nyitott a családja életében. De nem hagyott könnyű örökséget a következő generációknak.

Békítő szerepet vállalt Endrei Judit

Kiegyezés otthon. Minden válásnál szükség lenne egy mediátorra. Ezt a nehéz feladatot vállalta el Endrei Judit.

Tömegek keresnek munkát, de ez sem elég

Több százezer ember keres ma munkát Magyarországon. A döntéshozók mégis arra panaszkodnak, hogy nehezen találnak megfelelő embert.

A jó házasság titka

Évek óta boldog házasságban él több mint 30 évvel fiatalabb feleségével. Már három közös gyermekük is van. Mi a boldog család titka? Erről is kérdezzük őt és feleségét.

Magyarságáról faggattuk Giannit

Még egyetemistaként került Magyarországra, majd itt ragadt. A napfényes Olaszországot hagyta ott. Azóta éttermet nyitott, de a legtöbben műsorvezetőként ismerték meg.

Mit tegyünk, ha babánk nem egészséges?

Sok anyukának a 9 hónap csupa aggodalom, hogy minden rendben legyen, egészséges kisbabája szülessen.

Alekosz fejébe szállt a népszerűség?

A Való Világ óta Alekosz szinte minden nap címlapon szerepel, most éppen azzal, hogy Olivérrel összerúgta a port és elhanyagolja barátait. Mi igaz a pletykákból?

Mit kell kiállni napi ezer euróért?

A Fél Kettő vendége volt Szalai Vivien, aki két könyvet is írt a luxusprostituáltakról, és arról beszélt, mi viszi rá a lányokat az ilyen munkára, ki lehet-e ebből szállni, mennyire viseli...

Meglovagolják a fogathajtó bajnokok a versenyt

Az idén is ingyenes lesz a rendezvény, és most is települések versengenek egymással, de van, amiben más lesz a negyedik Nemzeti vágta, mint az előző három volt.

Kacsahajó: Egy év eltelt, de senki nem felejtett

Ma egy éve, 2010. július 7-én szenvedtek halálos balesetet magyar fiatalok Philadelphiában, amikor turistahajójuk összeütközött egy tolóhajóval a Delaware folyón.

Mit okozhat egy új hölgy érkezése?

Az idő múlását és az emberi kapcsolatok változását, alakulását feszegeti a Belvárosi Színház új előadása, a Nagy négyes című darab.

Ismeretlen ismerős a Barátok köztben

A Barátok közt egy régi új szereplővel bővül, egy évtized után visszatér a Mátyás Király térre Gabi.

Kórházba került a babát váró Judy

Néhány hete arról szóltak a bulvárhírek, hogy Judy gyermeket vár. Az énekesnő kedden azonban kórházba került.

Szabó Győző nem állt a változás útjába

Szabó Győző azt mondja, túl a negyvenen igenis oda kell figyelnie magára, ezért változtatott korábbi életvitelén.

Sokba kerülhet biztosítás nélkül utazni

Sokan azért választják a bolgár tengerpartot úticélként, mert viszonylag olcsó. Nem is gondolnak arra, hogy egy esetleges orvosi ellátás szinte itt a legdrágább.

Megmérkőztek a szépséges főiskolások

Volt, aki azért jelentkezett a szépségversenyre, hogy ezzel ösztönözze magát az életmódváltásra.

Együtt korcsolyáztunk Regőczy Krisztinával

Az egész ország a jégtánccal azonosítja. Sallai Andrással ők szerettették meg velünk ezt a sportot. Aktív pályafutása után pedig Bostonban nyitott iskolát.

Miért öl valaki féltékenységből?

Magyarországon a bűncselekmények 15 százalékánál a kiváltó ok a féltékenység. Ezért történnek a legsúlyosabb tragédiák, amelyek a környezetet is váratlanul érik.

Hogy ne adhassák el a lányokat prostituáltnak

A Magyarországi Női Alapítvány munkatársa arról beszélt a Fél Kettőben, hogy mire kell figyelni a lányoknak külföldi munkavállalás során.

Egy balerina tökéletes teste 3D-ben

Nánási Pál fotóművész a híres balett-táncossal, Tunyogi Henriettel 3 dimenziós fotósorozatot készített.

Frusztrált tiniken segít Tóth Gabi

Az énekesnő a Fél kettőben mesélt korábbi önértékelési zavarairól, továbbá legújabb kezdeményezéséről, amellyel a hasonló problémával küzdőkön segít.

Vesénkbe látnak kutyáink?

A házi kedvencek sokszor olyan dolgokat is megéreznek, jeleznek, amit mi még nem is tudunk. Hogy mi igaz ezekből a legendákból, ezt próbáltuk kideríteni a Fél Kettőben.

Habzsolta az életet a nősülő herceg

Sokan szívesen belelátnának egy kicsit egy igazi, élő hercegi család mindennapjaiba.

A sztársággal jár a drog és az ital?

Nem először állt színpadra részegen, illetve drog hatása alatt Amy Winehouse. Legutóbb Belgrádban. A Szigetre nem is jön.

Jerzy vágya valóra vált

Hat évig küzdött a lengyel állampolgárságért a Való Világ 4 második helyezettje.

Laár Andrást a jóga állította talpra

Laár András néhány évvel ezelőtt porckorongsérvet kapott. Meggyógyult, méghozzá orvosok nélkül.

Édesanyja méhében lehet babája?

Sok gyermektelen nőnek jelentene reményt, ha sikerrel járnának Svédországban az orvosok.

Egy biztosítási nyomozó morbid esetei

A férj nagy összegű életbiztosítást köt, majd a külföldi nyaraláson a tengerbe fullad. A holttest nincs meg, az özvegy arra vár, hogy a biztosító fizessen. Filmbe illő történet, ami egy...

Détár Enikő megindító története

Címlapok tucatjai szóltak összeomlásáról, de a színésznő legyőzte a problémákat. A családja és a rajongói segítették át a nehéz pillanatokon. Détár Enikő életének legkegyetlenebb...

Nyáriék karrierje a tulipánok földjén

Hollandia legnépszerűbb tévéshowjába hívták meg a Nyári lányokat. Edit és Alíz Európa meghódítására készül?

Együtt nosztalgiáztunk Balázsovits Edittel

Színészcsaládban nőtt fel, és szinte nem is létezett színházon kívüli élet a számára, mindaddig, amíg feleségül nem ment fogorvos férjéhez. Balázsovits Edit azt mondja, ha újrakezdhetné, ...

Adjunk sakkbábut minden gyerek kezébe!

A Polgár családot nem kell bemutatni. Sakktudásuk és sajátos nevelési módszereik világhírűek. Polgár Judit ennek köszönhetően a sakktörténet legjobb női sakkozója. Most azért harcol, ...

Madár jobb formában van, mint valaha

Erdei Zsolt szerint korábban évekig valamit rosszul csinálhatott, mert mostanában jobb passzban van, mint 10-15 évvel ezelőtt, sőt ebben még a szakértők is egyetértenek vele. Nemrég második...

Hús nélkül szép az élet?

Van, aki vallási vagy környezettudatos meggyőződésből nem eszik húst, míg más egyszerűen azt mondja, így érzi jól magát.

Kell-e tartanunk a görög tüntetésektől?

Egyre feszültebb a helyzet Görögországban. A fővárosban egymást érik a tüntetések. Kedd este csuklyás fiatalok kövekkel és benzines palackokkal dobálták meg a rendőröket, és szerda reggel...

A Barátok közttől a Madách Színházig

Erdélyi Tímeát a Barátok közt Tildájaként ismerhettük meg. Ma már a Szegedi Nemzeti Színház tagja, és több filmben is szerepel. Jelenleg a Madách Színház Csoportterápia című darabjában...

Kovács Katalin útja az aranyéremig

A sportoló aranyérmes lett 1000 méteren a belgrádi Kajak-Kenu Európa-bajnokságon. A sikernek mindenki örül, és már azt mérlegeli mindenki, hogy mi várható a londoni Olimpián.

A Csillag Születiknek köszönheti életét Gomes

A tehetségkutatóból megismert táncos, Gomes szívbeteg, és épp a műsornak köszönheti, hogy hamarosan megoperálják.

Jó tanácsokkal felvértezve utazzunk

Beköszöntött a nyár, aki csak teheti, útnak indul, szeretne valahol belföldön vagy külföldön néhány napot pihenni, nyaralni. Nem mindegy azonban, hogy hova és mennyiért utazunk. De mire kell...

Egyszer fent, egyszer lent - mi is az a bipoláris zavar?

Kezelhető-e a bipoláris zavar, és ha igen, hogyan? Erről beszélgettünk Rados Virággal, aki első regényében egy mániás depressziós nő kálváriájáról mesél.

Koós-Szenes: Barátság a végsőkig

Koós János rendkívül közeli barátságban volt Szenes Ivánnal. A szerző halála után pedig lányának, Szenes Andreának úgymond pótpapája is lett.

A magyar focisztár és a modell álomlagzija

A találkozásuk is meseszerű volt. A fiú az egyik legsikeresebb magyar focista, a lány pedig az egyik legismertebb magyar topmodell.

Százezrek előtt dalolt László Attila

Több mint 200 ezer ember volt kíváncsi a szombat esti Kapcsolat koncertre. László Attila ennyi ember előtt még soha nem énekelt.

Örökölhető a homoszexualitás?

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egyszerű rá- vagy lebeszéléssel, befolyásolható.

Kulka János élete kiteljesedett

A Fél Kettő vendége volt a Kossuth-díjas színész, aki mesélt magánéletéről, munkáiról, és arról is, hogyan találta meg lelki békéjét.

Akit kihasznált egy Kaméleon

Révész Zsuzsának 5 millió forintjába került az ő Kaméleonja. A csalódás után gyökeresen megváltozott az élete. Úgy döntött: pszichológiát tanul, és önismereti tréninget tart sorstársainak. ...

Fluor Tomi parodistáit is megfertőzte a Mizuval

Mindössze néhány hónapja tűnt fel Fluor Tomi a Mizu-val. Nemcsak zenei díjakat érdemelt ki ezzel a számmal, hanem rögtön egy paródiát is. Nem kisebbektől, mint az Irigy Hónaljmirigytől. ...

Lakásvásárlás extra igényekkel

Van, aki próbaalvást kér, hogy megtudja, milyen a kiszemelt ingatlanban ébredni. Akad, aki számmisztikust hív, de volt olyan is, aki lenyírta a füvet, mielőtt a ház ára szóba került volna. ...

Szexért cserébe ötös?

Félmeztelenül, nekivetkőzve várta egy tanár a diákját a vizsgán. Szexért cserébe akarta átengedni. Mindez a kolozsvári egyetemen történt.

Tenger áztatja a Budai Várat

A Fél Kettőben a Múzeumok Éjszakája programmenedzsere beszélt arról, hogy kerül a tenger a Budai Várba, milyen programokkal készülnek még péntek éjszakára, és hogy mennyi idén a belépő...

Koncz Gábor tesztelte lánya választottját

Férjhez ment Koncz Gábor kisebbik lánya is. Azt rebesgetik, hogy nem könnyű a színésznek megfelelni, a fiúknak komoly próbákat kellett kiállniuk, ha udvarolni akartak a lányainak.

Oltassunk vagy ne oltassunk? Ez itt a kérdés!

A Fél Kettőbene egy védőnő arról beszélt, mennyire gyakori, hogy súlyos szövődményei vannak a védőoltásoknak, mik ezek, és hogy milyen büntetésre számíthat az, aki nem oltatja be a gyerekét. ...

Rippel Feri boldogsága Herkulessel teljes

A Fél Kettő vendége volt a boldog apuka, aki arról beszélt, mekkora a baba, milyen érzés volt megfogni a kisfiát, mi alapján választottak nevet, és hogy mikor mehetnek haza a kórházból.

Stohl ügyvédje értékeli a történteket

A Fél Kettő vendége volt Ruttner György, Stohl András ügyvédje, aki arról beszélt, hogy mi volt a célja a keddi tárgyaláson, mit tanácsolt a színésznek a nyárra, és hogy ő milyen ítélettel...

Érettségét tesztelik Aradi Balázsnak

Biztosan nem könnyű nap, mint nap forgatni a Barátok közt című sorozatban, és ezzel párhuzamosan készülni az érettségi vizsgára. Berényi Miklós örökbeadott fiát játszó Aradi Balázsnak...

Szenzációra bukkant a kincskereső mecénás

Rendkívüli régészeti kalandba keveredett Magyarország Kambodzsában. A 10-ik századi elfeledett főváros romjait tárták fel. Az ásatásokat egy magáncég, a Magyar Indokína társaság finanszírozta. ...

Pirulunk az extrém sugárzástól

Ha tehetik, szerdán csak késő délután menjenek az utcára, ugyanis extrém erős a nap UV-B sugárzása. A gyerekekre különösen veszélyes ez az erős sugárzás.

Malek Miklós X-ekre cserélte a világsztárokat

Újra otthagyja egy időre a napos Kaliforniát és a világsztárokat Malek Miklós, hogy itthon keressen olyan énekeseket, akikben megvan az X-Faktor.

Ha egy jedi a kollegád...

A leghíresebb, legnagyobb jedi egy magyar filmben szerepel! Luke Skywalker, vagyis az őt alakító Mark Hamill igent mondott egy fiatal magyar rendezőnek.

A Mesés Kelet vonzásában

A Fél Kettő vendége volt Falusi Mariann, aki nagy Ázsia-utazó. Kínában is volt már, és arról beszélt, mit szeret ezekben az országokban, hogyan választják ki, hogy melyik országba utaznak, ...

A Stohl-tárgyalás kulisszatitkai

A másodfokú tárgyaláson ott volt kollégánk, Dörmer Csaba, aki a Fél Kettőben arról beszélt, mi történt a tárgyalóteremben, milyen indítványokat nyújtott be az ügyvéd, és hogy várható-e...

Bíró Ica megszabadul ruháitól

A sportlédi megválik több ezer darabos ruhagyűjteményétől, a bevételt pedig jótékony célra fordítja. Azt mondja, ahhoz hogy valami új kerülhessen be az ember életébe, meg kell válnia a...

Megdöbbentő szívzűrök

Egy vizsgálaton minden 20. sportolónál találtak valamilyen szívproblémát az orvosok. A Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjában 1400 sportolót vizsgáltak meg, 30, addig egészségesnek...

Mire készül Pataky Attila és Krizbai Teca?

A rocksztár és a kiscsillag egymásra talált a színpadon. Krizbai Teca és Pataky Attila duettjét imádta a Csillag Születik közönsége. De az Edda frontembere a későbbiekben sem engedi el a...

Erőss Zsolt csúcshódítás után jótékonysági futáson indul

Alig tért haza a Himalájáról máris megy az Ultrabalatonra. Erőss Zsolt annak ellenére nyújt emberfeletti teljesítményt, hogy egy baleset miatt amputálni kellett az egyik lábát. Honnan a kitartás? ...

Buszbaleset: a sérültek állapotáról érdeklődtünk

Már ma hazaviszik Csehországba a könnyebb sérültjeit annak a tömegbalesetnek, amely éjjel történt Hegyeshalomnál. Az M15-ös úton egy szlovák kamion frontálisan összeütközött egy cseh...

Visszatért és az olimpiárt hajt az úszónő

Újra medencében a bajnok! Risztov Éva több éves kihagyás után bejelentette, hogy ott lesz a Londoni Olimpián. Vajon hogyan küzdi fel magát újra a legjobbak közé?

Kirobbanó formában 80 évesen is

Idén lesz 80 éves, bár ezt senki sem mondaná meg róla. Galambos Erzsi óriási energiával dolgozik, fellépésekre jár. Hogyan maradjunk fiatalosak? Erről is beszélt a színésznő a Fél Kettőben. ...

Mit keres Szujó Zoltán egy katamaránon?

Schell Judit színésznő és Szujó Zoltán hajóra szállt. Nem is akármilyenre. Egy villámgyors katamaránon szelték a Balatont. Olyan jól sikerült az első út, hogy a közös vitorlázásnak...

Zoltán Erika 25 éve "túl szexi lány"

A magyar popkirálynőt a '90-es években Madonnához hasonlították. Zoltán Erika 25 éve áll a színpadon, és az évfordulót egy igazi retro-koncerttel ünnepelte.

Mindent bevetünk az allergia ellen

Vannak, akik szorongva várják a nyarat, mert akkor jön az allergia is. Ilyenkor tízezrek élete válik szinte elviselhetetlenné. Képtelenek dolgozni, aludni. Dammak Jázmin vagy István Dani is képesek...

Ismét taroltak az X-Faktor sztárjai!

Most egy zenei díjkiosztó gálán lettek a legjobbak. Itt is a közönség döntött, így ki is lehetett volna más a legjobb női előadó, mint Janicsák Veca, és nyílván az sem meglepetés, hogy...

Csomor Csilla ütős „szerelme”

Csomor Csilla színésznő évekkel ezelőtt beleszeretett a golfba. Ha teheti ősztől tavaszig, éjjel-nappal golfozik, sőt, már tanítványokat is fogad.

Dalra fakadtak a táncoslábú rosszfiúk

A Bad Boyz-os fiúk nemcsak táncolni tudnak, hanem énekelni is. Hogy a Csillag Születik korábbi szériájának táncos felfedezettjei miért adták a fejüket éneklésre is, erről ők maguk meséltek...

A soros elnökség kulisszatitkai és bakijai

A Fél Kettő vendége volt Bakos Piroska, az Európai Unió soros elnökségének egyik arca, aki arról beszélt, mi volt a legemlékezetesebb számára, és hogy mi volt a legnagyobb baki.

Csoporterápiára invitál Polyák Lilla és Szente Vajk

Egy rendkívüli helyzet indította el Szente Vajkot abban, hogy színpadra álmodjon egy 21. századi csoportterápiát.

Jótékonykodik a neves plasztikai sebész

Bangladest, a világ legszegényebb országát választotta jótékony missziója helyszínéül dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, aki német kollégájával együtt több száz gyereken, fiatalon...

Sajátos nosztalgiázás a Budapest Bárral

A Budapest Bár egy sajátos formáció. Tagjai tanult zenészek, ismert énekesek, akik sokáig egymás mellett alkottak. 2007-ben viszont összeálltak. Akkor azt gondolták, egyetlen lemez erejéig, ...

Szülés az M3-as leállósávjában

Ismét autóban született egy kisbaba, mert az édesanyja nem ért be időben a kórházba. A kisfiú makkegészséges. Ritkák a hasonló esetek Magyarországon, de időnként előfordul: legutóbb másfél...

Szövegírás és szépségszalon Veca életének középpontjában

Janicsák Vecát választották az év legjobb női előadójának és nemrég megjelent új dala is. Mihez kezd a hirtelen jött népszerűséggel?

Miért választják a prostilétet?

A svájci prostituáltak többsége magyar, akik a jobb élet reményében hagyták el Magyarországot. Ehelyett csalódás és megvetés lett a sorsuk. Hogyan jut el valaki idáig, és van-e kiút?

Andiban buzog a kalandvágy

Keleti Andrea tavaly változtatott a családi hagyományokon, és lakókocsival ment nyaralni. Mennyire ideális ez az utazásmód kisgyerekekkel? Mik a hátrányok, és hogyan utaznak az idén? Erről...

Amikor bedőlünk a torz tükörképnek

Akár már az egészen fiataloknál is jelentkezhetnek alaptalan testképzavarok. A szülő tehetetlenül nézi, amint gyermeke fogyókúrázik, vagy depressziós lesz, mert csúnyának tartja magát. ...

A légkondizásban nem ismerjük a mértéket

Meghűlés, ízületi fájdalmak: erre számíthatnak, akik túlzottan lehűtik a lakásukat a klímával. Az ENSZ egészségügyi világszervezete szerint mindössze 5 fokkal lehet hűvösebb bent, mint...

Keresztes Ildikó még most is lázad

Székelyföld bővelkedik legendákban. A Marosvásárhelyen született énekesnő elárulta, hogy ő mit „hozott” Erdélyből magával.

Elátkozott darabot vittek színre Fehérváron

Kálloy Molnár Péter most rendezőként élte meg a Machbet-átkot. Székesfehérváron állította színpadra Shakespeare drámáját. Pechsorozat kísérte.

Két év öntudatlanság után visszakapott élet

Két évig kómában feküdt egy 19 éves mezőtúri lány. Két évig semmit nem tudott magáról, és a külvilágról. Majd egyszer csak felébredt.

„Gyerekjáték” bejutni a megakoncertre

Első Emelet, Happy Gang, Janicsák Veca, Takács Nikolas. Csak néhány név abból a sokból, akik fellépnek pénteken Budapesten.

Mi vár a magyarokra külföldön?

Sokaknak megfordul a fejében az, hogy külföldön vállaljanak munkát. A szegénység elől költöznének el, de vajon hogyan tudnak beilleszkedni?

„Magdi anyus” pletykák helyett az internetet kutatja

Fodor Zsóka szakított korábbi karakterével. A mindig zsémbes, kicsit régimódi nagymama miután kilépett a szerepéből, vett egy laptopot, beiratkozott egy számítógépes tanfolyamra és internetezik. ...

Csákányi Eszter, aki kibújt a papa árnyékából

Állítólag az édesapja miatt nem vették fel a Színművészeti Főiskolára Csákányi Esztert. Azt mondták: nem akarnak Csákányi dinasztiát nevelni, de működött ez nélkülük is.

Amikkel csőbe húzzák a diákmunkásokat

Arra kerestük a választ, hogyan védhetik ki a fiatalok, hogy ne megalázó körülmények között dolgozzanak, és hogy meg is kapják a munkájukért a beígért fizetést.

Kampány az egészséges mellekért

Budapesten, az Andrássy úton rózsaszín próbababákkal igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy fontosak a szűrővizsgálatok. A kampányhoz 25 közéleti személyiség is csatlakozott, köztük...

A magyar séf, akinek megnyílt Jolie és Pitt

Amikor Angelina hazatért a forgatásokból, elsőként Mariannak mesélte el a napját. Aztán befutott Brad, közösen kinyitottak egy üveg bort, és megvacsoráztak.

Néha kell egy kicsit lódítani

Másképp értelmezzük a füllentést és a hazugságot, az elhallgatást vagy épp a kiszínezést.

Appril Project titka: akrobatika, tánc és lélek

Táncos produkciójukkal bekerültek a Csillag Születik döntőjébe. Önmagában már ez rendkívül nagy teljesítmény.

Melegséget sugárzó bababarát inkubátor

Miért ne lehetne egy inkubátor ringatható és sötétíthető, hiszen így kényelmes?

Zenei gyógyír csöppségeknek

Egy kassai kórházban komolyzenét hallgatnak az újszülöttek, mert az osztály orvosai hiszik, hogy ezzel pozitív hatást érnek el a gyerekek fejlődésében, gyógyulásában.

Sztárgyerekként, apa nélkül

A Fél Kettő vendége volt Csepregi Éva és Heatlie Dávid. Dávid arról beszélt, hogy ő hogy dolgozta fel szülei döntését, az énekesnő pedig elárulta, hogy voltak-e benne kételyek döntése...

Harmonikával szép az élet

A Csillag Születik nagy kedvence volt a mindig mosolygós harmonika virtuóz, Szabó Ádám. Nem ő nyert, de a zsűritől rendre ő kapta a legtöbb pontot. A Fél Kettő vendége volt az ifjú zenész. ...

Két kerékkel a nagyvilágban

Egy kerékpár, egy elszánt vállalkozó és kitartás. Ez kell ahhoz, hogy egy egri fiatalembert, Zelei Józsefet a béke nagyköveteként fogadják szerte a világban.

Egy kiscsillag, akinek sokmindent köszönhetünk

A Fél Kettő vendége volt Krizbai Teca, aki arról beszélt a Fél Kettőben, hogy van-e benne csalódás, hogy nem ő nyert, mi tervez a jövőre nézve, és elárulta, mi volt a műsorban a számára...

Mit tegyünk, ha lecsap a természet ereje?

A Fél Kettőben légkörfizikus beszélt arról, hol vagyunk biztonságban, ha elkap minket a vihar, mivel lehet növelni a villámcsapás kockázatát, és villámcsapás esetén mi a teendő.

László Attila álmaiban sem gondolta

A legifjabb csillag autót, utazást és milliókat nyert. Hogy hogyan látta a szombati döntőt, és mivel telt a verseny utáni első napja, arról a Csillag születik győztese a Fél Kettőben mesélt. ...

Luxus wellnessklubra cserélte a kozmetikát

20 év után elvált a férjétől, és új életet kezdett Mallorcán. Kozmetikusból lett wellness vezető, és könyvet is írt az életéről, amiből kiderül, mi vár arra, aki külföldön próbál...

Amit a csírákról tudni kell

Csírák okozhatják a halálos kimenetelű fertőzést Európában. Ezt jelentette be vasárnap rendkívüli sajtótájékoztatóján az alsó-szászországi tartományi mezőgazdasági miniszter. De...

Forradalmi felfedezés az agyról

Az emberi agy fejlődése nem áll meg a gyermekkor után. Gondolat, akaraterő és képzelet segítségével akár magunkat is gyógyíthatjuk. Az agytréning lehetőségiről beszélgettünk egy neves...

Intim beszélgetés a gyerekkel

Minden ötödik gyermek válik szexuális bűncselekmény áldozatává. Ezért fontos, hogy megtanítsuk őket beszélni a nemi szerveikről. Sokan ugyanis meg sem tudják fogalmazni, hogy mi történt...

Geszti és Nagy Feró nem hagy fel a civódással

A legkedvesebb és talán a legnehezebb feladatot kapták meg újra az X-Faktor előző szériájának mentorai.

„Oszama búvóhelyéről jelentjük”

A Fókusz riportere veszélyes kalandra vállalkozott. Fogta a kameráját, és elutazott Pakisztánba, Oszama Bin Laden rejtekhelyére.

VV5: Új lakókra vár a luxusbörtön

Még ki sem takarítottak a ValóVilág villájában, már az új lakókat keresik. Míg a ValóVilág 4-re 20 ezren jelentkeztek, addig a VV5-re alig 12 óra alatt 8 ezren.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való