KERESÉS search-close

Intim beszélgetés a gyerekkel

szerző:
2011.06.06. 13:17
Minden ötödik gyermek válik szexuális bűncselekmény áldozatává. Ezért fontos, hogy megtanítsuk őket beszélni a nemi szerveikről. Sokan ugyanis meg sem tudják fogalmazni, hogy mi történt velük.
2011.06.06.


Évente tízezren szenvednek el szexuális erőszakot Magyarországon. Ez azonban csak becslés, mert több okból is számtalan ügy sosem derül ki. A gyerekek ellen elkövetett erőszak pedig még jobban rejtve maradhat. Senki sem tudja, hány gyereket bántalmaznak pedofilok.

Hogy mire kellene már kiskorban megtanítanunk a gyereket, és milyen intő jelekre kell a szülőnek figyelnie, arról Gyurkó Szilvia, az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársa beszélt.

Arra is kitért, hogy vajon jó-e a meztelenség a családban.


Nézze meg a Fél Kettő riportját!

A Fél Kettő riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való