KERESÉS search-close
Nádai Anikó

Nádai Anikó

Saját bevallása szerint egyáltalán nem áll távol tőle a vidéki élet, hiszen tanyán nőtt fel, úgyhogy nem lesz szívbajos, ha egy kis anyaföld tapad majd a cipője talpára. Gumicsizmával már természetesen felszerelkezett, azonban a csirkevágást még ő sem vállalná be. A végtermékét azonban annál szívesebben!


Mindig is az volt az álma, hogy egyszer műsorvezető lehessen. 
Főiskolásként tagjai volt egy bajai színtársulatnak, ekkor már biztosan tudta, hogy a szereplés lesz a hivatása. 20 évesen pedig jelentkezett a Királynő c. műsorba, és már akkor magabiztosan mozgott a színpadon.

Nádai Anikó
A Királynőben bejutott a legszebb 12 lány közé

Egyből tucatnyi kamera kereszttüzébe került, mikor 2010-ben a nézők beszavazták a Való Világ 4 játékosai közé, és beköltözhetett a Villába.

Nádai Anikó
Összesen 154 napot töltött a játékban

A valóságshow finálé előtti utolsó párbaján ugyan kiesett, de innentől kezdve nem volt megállás. A VV5 indulásakor végre műsorvezetőként állhatott a kamera elé: ő lett a show kísérőműsorának, a BeleValónak az egyik háziasszonya.

Legközelebb az Éjjel-nappal Budapest főszereplőjeként tért vissza ismét a képernyőre.

Nádai Anikó

Nagyon élvezte a pörgést és a folyamatos kihívást, a sorozatból végül több, mint két év közös munka után szállt ki az anyaszerep kedvéért.
Patrik nevű kisfia tavaly augusztusban született meg, azóta anyukaként is lubickol a boldogságban.

Nádai Anikó


Március 21-étől a Farm műsorvezetőjeként tudósít majd az RTL tanyájának életéről Fördős Zé váltótársaként.

Nádai Anikó


A közös munkát már mindketten várják, itt azt is megnézhetik, hogyan gyúrnak a tanyasi életre.


Nádai Anikó

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való