KERESÉS search-close

Legemlékezetesebb pillanatok

Legfrissebb teljes adás

Farm 61. rész (Döntő) 2016.05.29.
Az RTL Klub napi realityje a Farm. A helyszínül szolgáló múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak...

Hírek a Farmról

A finálé után még Brigi és Cinti is összeölelkezett

Gábor lett a Farm Királya, hiszen végül a nézőknek hála ő markolhatta fel a 20 milliós fődíjat. El is mesélte nekünk, mire fogja költeni a pénz egy részét, na és persze, hogy kivel. Közben Vivi és Cintiaközött is szövődtek közös tervek.

Szavazz! Melyik volt a kedvenc Párbajod a Farmon?

10 hét, 16 játékos, 20 millió forint – ennyien, ennyi ideig, ennyi pénzért küzdöttek a Farmon. De nem csak a finálé volt izgalmas. Elevenítsük fel közösen a nagy összecsapások pillanatait!

A Farm a végére hagyta a legnagyobb csattanót

Vajon, ha most kellene döntenie Gergőnek, hogy ágyba bújik-e Cintiával pár órával a Farm döntője előtt, újra megtenné? Ezzel a húzásával ugyanis elbukta a 20 milliós fődíjat, amire amúgy neki volt a legnagyobb esélye. Mondjuk legalább Brigi, akivel korábban összejöttek kitart mellette. Gábor pedig köszönte szépen és vitte a pénzt, na meg a dicsőséget.

Gábor nyerte meg a Farm 20 millió forintos fődíját

A nézők szavazatai alapján Gábor nyerte meg az RTL Klub Farm című valóságshowjának első évadát, így ő viheti haza a 20 millió forintos fődíjat.

5 fülledt összebújás a Farm történetéből

Legutóbb Cintia és Gergő kerültek egy takaró alá, ezért összegyűjtöttük a két Farm-lakó eddigi legemlékezetesebb romantikázásait. Gyengédség és pajzánság a klikk után!
 

Brigi-Gergő-Cintia: a szerelmi háromszög, amelyben mindenki csókolózott mindenkivel

Cintia és Norbi kezdeti vonzódása, majd gyors eltávolodása után Brigi és Gergő lettek a Farm első számú szerelmespárja. A rengeteg vita és mosolyszünet után úgy tűnt, visszaállt kettejük között a harmónia, és Brigi kiesésekor békével váltak el. A finalisták hármasban töltött éjjele azonban felülírta az eddigi viszonyokat Brigi távollétében. Cinti személyével újabb szereplővel bővült a pár szövevényes története?

Íme a Farm 10 legzavarbaejtőbb pillanata

Rákanyarodtunk a Farm célegyenesére, és a játék legfontosabb pillanata pedig még csak ezután következik, hiszen valaki végre a kezébe veheti a 20 milliós fődíjat. Azonban az előző tíz hét is bővelkedett felejthetetlen eseményekben, sok közülük olyan szürreálisra sikerült, hogy néha magunk sem értettük elsőre, mégis mi az ördög történik a szemünk előtt. Most csokorba szedtük a lakók 10 legzavarbaejtőbb pillanatát, amelyek az adás izgalmai mellett már nem fértek a tévébe.

Rajtad múlik, hármójuk közül ki viszi haza a Farm mesés fődíját! Szavazz!

Attila kiejtésével Cintia is beverekedte magát Gábor és Gergő mellé a fináléba, hármójuk közül egyvalaki az utolsó adás végén gazdagabb lesz 20 millió forinttal. Az elmúlt tíz hétben a kitartásuk, ügyességük és persze a szerencse segítette őket, hogy eljussanak idáig. Most azonban a Te kezedben a sorsuk! A fődíjat a legtöbb nézői szavazatot megszerző játékos viheti haza! Mutatjuk, hogyan támogathatod kedvencedet!

Sár és könnyek árán született meg a döntősök névsora

Cintia utolsó alkalommal osztotta ki a zöld kendőt, azonban a párbaj előtt is bőven akadtak izgalmak a Farmon: Gábor kishíján a kút alján rekedt, ráadásul Gergő és Attila se kímélték egymást. Lássuk, mi minden történt a finálé célegyenesében a játékosokkal!

Gergő rekordot döntött a legutolsó kiválasztáson

Két Farmernek is sikerült beírnia magát a Farm Rekordok aranykönyvébe: akadt, aki egyetlen kapott jel nélkül jutott el az utolsó kiválasztás végéig, egyvalaki pedig önmagára kötötte fel a piros kendőt. A végjátékban tényleg bármi megörténhet! Lássuk, milyen eredményt hozott a Farm tizenegyedik és egyben utolsó jelrakása!

A víz- és tejcunami után Gergő végre az édesapjával is megbeszélhette Brigi ügyét

Valóra vált a Farmerek egyik legnagyobb vágya, és Bunyós Pityu igazi asztalon táncolós parasztkaraoket rendezett nekik. Ezúttal Gergő következett a vendégfogadásban, hozzá az apukája után Ada érkezett.

Gábort Aurelio gyúrja ki a mindent eldöntő utolsó hétre

Az egyszem lány Cintia, Attila, Gergő és Gábor rákanyarodtak a döntő hetére, a különleges teljesítményhez pedig jutalom is jár: minden Farmer találkozhat egy szerettével, és egy-egy híres vendég segíti majd őket, hogy minél felkészültebben vághassanak bele az utolsó kiválasztásba és a párbajba. A legelső léleksimogató nap Gábornak jutott.

Itt az újabb Farm Kvíz!


szerző:
2016.05.22. 20:33
Itt az újabb Farm Kvíz!

Újabb hét telt el, eljött tehát az újabb teszt ideje! Klikk, és kiderül, mennyire követed a Farmerek kalandjait! Ha igazi Farm-rajongó vagy, nem fognak gondot okozni a kérdések!

Dóri különleges búcsúlevélbe öntötte érzéseit

A játék legelső párbaján ugyan fölényesen sikerült legyőznie Danit, azonban a kilencedik küzdelem okozta végül a vesztét. Attila kiejtette a Farmról, úgyhogy örökre búcsút kellett intenie a tanyának, és véget ért az "El Caminója".

Játékban maradt Brigi és Gergő vitájának egyik okozója

A kilencedik párbaj nem csak a két küzdőfél nyugalmát forgatta fel, hanem a körülöttük élő Farmerekét is: Brigi és Gergő csúnyán összevesztek a Farmelány döntése miatt. Lássuk, mi minden történt a Farmerekkel legutóbb!

Brigi onnan kapott jelet, ahonnan a legkevésbé számított rá

Gergő úgy tűnik, verhetetlen, ha a védettség megszerzéséről van szó, azonban ezúttal Brigit is sikerült magára haragítania győzelmével. Gábor alattomos lámatámadás áldozatává vált, de egyáltalán nem csak az állatok miatt volt félnivalója a Farmereknek.

Noé bárkája a Farmon rakta le a rakományát

A pulyka és csirke után ezúttal disznótort ültek a játékosok. Azonban nem a vágásra szánt hízósertés volt az egyetlen négylábú, amellyel a Farm állatállománya gyarapodott: az udvart elözönlötték a kismalacok, az alpakák, egy láma és sok-sok szárnyas. Az új jövevények pedig önhibájukon kívül már az érkezésük napján balhét okoztak.

Tudományos cukiság: mi a különbség az alpaka és a láma között?

Mindkettőnek négy lába van, bolyhos és naphosszat simogatnánk őket. Azonban a megtévesztő hasonlóság ellenére két külön állatfajról van szó. Klikk!

Itt az újabb Farm Kvíz!


szerző:
2016.05.15. 15:43
Itt az újabb Farm Kvíz!

Túl vagyunk a nyolcadik héten, most lássuk, emlékszel-e arra, mi minden történt mostanában a Farmerekkel! Ha igazi Farm-rajongó vagy, nem fognak gondot okozni a kérdések! Klikk!

Sanya negyedik párbaja mindössze három másodpercen múlott

Attila korábban már pedzegette, hogy Sanya került a célkeresztjébe. Elérkezett a kihívás pillanata, így végre kiderült, valóra váltja-e a fenyegetését. Az utána következő párbaj lett végül a Farm történetének eddigi legszorosabb összecsapása.

Már spirituális erők is segítik a taktikázást a Farmon

Erre a napra egyből két vérpezsdítő és gyomorszorító élmény is jutott a Farm-lakóknak: Dória és Cintia az Adriai-tenger hullámait szelték, Attila pedig földöntúli üzenetet kapott egy halott szerettétől. A többiek pedig a kapanyelet szorongva izzadtak a tűző napon. Lássuk, mi minden történt a legutóbbi adásban!

Ezúttal Brigi akadt ki, amiért Gergő csókolózott félre

A pár az udvaron süttette magát a tavaszi napsugarakban, a meghit idill azonban nam tartott sokáig, mert valaki széttrollkodta a sziesztát.

Ismét Attilától retteghetnek a többiek

Kivéve persze Gergőt, aki rendkívüli evési képességének hála megszerezte az eheti védettséget. Briginek és Cintiának azonban jócskán akad félnivalója, meg is indult a minden eddiginél lázasabb taktikázás. Lássuk, mi történt a legutóbbi adásban!

Szerelem, gyengédség és persze érzelmek egyenesen a konyhából

Gábornak annyira hiányzik a barátnője, hogy váratlanul kibukott belőle a felháborodás: manapság hiányzik a férfiakból az érzelem az ágyban! Ő bezzeg még párbajozni is hajlandó lenne a szerelméért.

Márk érkezése összeugrasztotta Attilát és Gergőt

Nem csak a négylábúak, de két lábon járó gazdáik is megkergültek a Farmon, úgyhogy valószínűleg lehet valami a friss, vidéki levegőben. Mostanában olyan feszült a hangulat, hogy még az este mese sem hozott nyugodt álmot a játékosok szemére. Lássuk, mi történt legutóbb a Farmon!

Brutális bosszút állt Dián fejszéjével Attila

A Farmernek nem volt elég, hogy a párbajon kitette Dia szűrét a tanyáról, még utoljára odaszúrt neki egy keményet, bár már a lány napokkal ezelőtt távozott. 

Ha elmulasztottad a fogmosást, legalább nézd meg ezt a videót!

Pontosabban ezt a két videót, amelyen Attila és Gábor fogselymezi magát rendíthetetlenül. Ha fogat is mosol a mozgóképek közben, még jobb, hiszen a fogtisztítás ajánlott időtartama nagyjából éppen ennyi. 

Attila a Postás biciklijét is meglovasította

A Farmer legutóbb a Nagygazda ropogós bankóira vetett szemett, de végül lebukott, most Laci postás bringáját nézte ki magának. Ezzel a körrel azonban végül mindketten jól jártak.

Brigi dunnyhát kapott az arcába, a többiek pedig finom falatokat

Gergő szemében most már a cigi is vörös posztónak számított, így Brigi ismét kihúzta a gyufát Attila győzelmi buliján. Dia egy lányra hagyta a Heti gazda székét, a Farmerek pedig ízletes gulyással indíthatták az új hetet. Nézzük, mi történt a legutóbbi adásban!

Brigi szerint nem jó dolog a sorozatos emlőstimulálás

Sanyáékkal vitatta meg a fontos kérdést, közben az idegen kifejezésekkel majdnem sikerült becsalogatnia Gábort a szavak erdejébe.

Gábor menő tánccal terelte el a figyelmet a pukiról

Cintiát és Attilát azonban nem tudta átverni. Nem sokkal később a tehén tőgyének megmarkolása rappelésre inspirálta.

Itt az újabb Farm Kvíz!


szerző:
2016.05.08. 17:40
Itt az újabb Farm Kvíz!

Újabb héten vagyunk túl, elérkezett a Nagy Farm Kvíz ideje! Klikk, és rögtön kiderül, hogyan szuperál az emlékezőtehetséged és vajon feketeöves Farm-rajongó vagy-e?

Az elszámolás után következett a végső leszámolás

A Farmerek megkaptál legelső egyéni fizetésüket, amivel nem mindenki volt elégedett, az egyvalaki például lopással próbálta feltornázni a bevételét. Azonban az egyik játékosnak nem csak a pénzosztáskor gyűlt meg a baja a számokkal: vlgül Dia vesztét is a számolás okozta. Lássuk, mi minden történt a legutóbbi adásban!

Gergő idáig egy lánnyal lakott együtt

Dórival az egyik utolsó diópucolás közben meditáltak fontos párkapcsolati kérdésekről. Például arról, hogy fontos-e, előttünk hány másik nővel vagy férfival volt 

Így került Eva Mendes egy videóba a malackakival

A malackarám kitakarításával és a Mad Max-szel kezdődött az egész, Gábor és Attila asszociációs képessége pedig éppen ott kezdődik, ahol másoké véget ér. ennek köszönhetően Charlize Theron és a Barátok közt is bekerült a képbe.

Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek - a Farmon is!

Attila a kamra magányában megmutatta, hogy a vajköpülés bizony az igazán acélos emberek sportja is. Ha így folytatja, jobb karban lassan eléri Popeye szintjét is!

A Farmerek a jövőbe utaztak, ezután Brigi és Gergő a jelenben pattantak össze

Minden játékban lévő lakó eljtászott a gondolattal, milyen lenne 20 év múlva a 20 millióval a zsebükben, a fantáziálás azonban újabb vita katalizátora lett, Dóri pedig csalódottan távozott a közös ajándékozáról. Lássuk, mi történt a legutóbbi adásban!

Attila is belépett a párbajozók elit klubjába, mégsem emiatt sírt

A legutóbbi napok sem malmozással teltek a tanyán: volt falánkságból elkövetett lopás, szívet melengető rokonlátogatás és hatalmas fenékre esések. Lássunk, mi minden történt ebben az adásban!

Dia a férfi legnemesebb testrészét mintázta meg az agyagból

Brigivel agyagozás közben öntötték ki egymásnak a szívüket: bizony mindkettőjüknek gyötrelmesen telik a sok hete tartó szexmentes élet. Dia vágyait később agyagba öntötte...

Gábort és Attilát a bélgázok kovácsolták lelki társakká

Gábor gázainak áramlását folyamatosan nyomon követhetjük, mióta csak beköltözött a Farmra. Volt, aki nevetett rajta, másoknak az orrát facsarta, arra azonban talán kevesen számítottak, hogy bélrendszerének mellékterméke fogja Attilával összekovácsolni.

Te kit választanál Heti gazdának a Farmerek helyében? Szavazz!

Most ismét a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak! Klikk!

Gábor dupla csapást mért Cintiára bélrendszerének kiszellőztetésével

A folyton szélgörcsöktől szenvedő Farmer korábbi szellentéscunamijáról már tudósítottunk, azonban a passzátszél továbbra is Gábor tomporából fúj a Farmon. Vajon Cintia meddig bírja a gázokkal terhelt közös agyagozást?

Brigi szerint a nők nagy része irigykedik a helyzetére

Gergő ugyanis ezúttal már takaró nélkül kényeztette a testét. A Farmernek meggyőződése, hogy miatta pedig férfitársai sárgulhanak, amiért Brigi testét taperolhatja. 

Dóri idősebb szerelme kedvéért szegte meg a szabályokat

Brigi és Gergő is meglepődött, mikor megtudták, hogy az anyuka inkább a bulizást választotta, ezzel végtelennek tűnő, ideges perceket szerezve az érte aggódóknak.

A ma esti adásban kiderül, melyik Farmer találkozik az édesanyjával

Ti szavaztatok arról, szerintetek melyik játékosnak hiányzik a legjobban az édesanyja, mi pedig összehozzuk a nagy találkozást. A szavazást ezennél lezárjuk, ma este pedig eredményt hirdetünk!

Dóri kitálalt Gergőnek Brigi Farmon kívüli zűrjeiről. Vajon miért?

Bombaként robbant Norbi levele, amiben elárulta, hogy a buli hevében vele is csókolózott Gergő szerelme. Dóri az ártalmatannak tűnő diótörés közben rátett még egy lapáttal a Farmer bizonytalanságára. Szerinted miért csinálta?

Ha Attilán múlna, Brigi nem keresné máshol a boldogságot

Attilát Norbi levele zavarbaejtő vallomásra ösztönözte. Cigizés közben olyat mondott Birignek, amire a lány a legkevésbé sem számított...

Üzenj Te is kedvenc Farmerednek!


szerző:
2016.04.30. 14:28
Üzenj Te is kedvenc Farmerednek!

Szeretnéd, ha a Te üzeneted is bevinné a Postás? Ha legszívesebben világgá kiabálnád a véleményed, most itt a lehetőség! Klikkelj cikkünkre, és alá írd meg véleményed kommentben! A legfrappánsabb véleményeket a Farmerek is elolvashatják!

Így néz ki a Farm csupa e-betűvel elmesélve

Ahogy VV Dennisnél láthattuk, a hosszú bezártság bárkiból előhozza a rejtett poétát. Ez történt Diával is, akit a rajzolás után most a lírai múzsa csókolta homlokon.

A passzátszél Gábor farpofáiból fúj

Valószínűleg mindannyian ismerjük, mit mondott bölcs Salamon a bélgázokról, ezt alapul véve Gábor szellentése nem lehet pusztítóan bűzös, mert még a ház is beleremeg, amikor könnyít magán. Most mutatunk két öblösebb példányt.

Dia különleges zöld növényre bukkant a kert végében, és mikor egyedül maradt Sanyával és Gáborral, megkínálta őket a frissen szedett csokorból.

Brigi keményen keresztül gyalogolt Gergőn

Legutóbb sorba vettük a pár legcukibb és legkevésbé romantikus pillanatait. A szívünk cseppfolyossá olvadt, azonban mindez csak a jéghegy csúcsa volt...

Eddig sosem láthattuk ennyire pipásnak Attilát

Azonban most kivételesen nem maga lett pipa, hanem inkább csinált egyet magának. A dohányzás rendkívül egészségtelen, ezért senkinek nem ajánljuk, viszont Attila kézműves leleményességét azért megsüvegeljük ezúton.

A Farm igazi amorózója egyenruhát visel

Talán kevesen gondolnák, hogy Norbi fenéktaperolása és Gergő dunyha alatti pajzánkodása a kanyarban sincsen ahhoz képest, ahogy a Postás csajozik. Klikk, és nézd meg, hogyan kell elszédíteni a szépasszonyokat pár jól elhelyezett bókkal!

12 felejthetetlen pillanat Brigi és Gergő szövevényes szerelméből

A Farm jelenleg egyetlen szerelmespárjának vonzalma gyengéd rőzselángokkal és regényes romantikázással indult, aztán csoportos csókolózásba, és sértődésbe torkollt. Most összegyűjtöttük Brigi és Gergő kapcsolatának legfontosabb állomásait.

Cintia Gábor csupasz bőrén élte ki a perverzióját

A Gábor férfiasságát már több ízben is megcsodáló Dia féltékenyen nézte végig az élvezkedést. Neki egy másik Farmerre fáj a foga idebent, ha már apukáján nem élheti ki hajlamait.

Norbi egyelőre lapít Gergő előtt a smárolás miatt

Gergő iszonyodva nézte végig Brigi tivornyázását, pedig csak annak volt szemtanúja, mikor Brigi Cintiával váltott csókot. A többiről mindenki hallgat, főleg az érintettek...

Nézd meg a felező buli adásból kimaradt produkcióit!

A Farm Falunap repertoárján több művész is helyet kapott, hogy szórakoztassa az ünneplő Farmereket. A Hungary's Got Talent egykori kiesői azonban ámulat helyett sokkal inkább nevetést csaltak elő a nézőkből.

A felező bulin Brigi szinten minden lakótársához hozzá dörgölőzött

Elérkeztünk a játék feléhez, ennek örömére a játékosok különleges falunapi mókát kaptak ajándékba. Az estét záró afterpartyn Brigi csaknem minden férfivel összeakasztotta valamelyik testrészét, Cintiával pedig átmenetileg beleszerettek egymás szájába. Gergő teljesen kibukott benti szerelme viselkedésén.

Brigi annyira szégyelli a csókot Cintiával, hogy inkább feladja a játékot?

A több gyermekes anyuka idáig visszafogottan élte a Farmon a munkás hétköznapokat, közben egyre közelebb kerültek egymáshoz a szűkszavú Gergővel. Az eddig szelídebb vérmérsékletűnek megismert Farmerlányt azonban egy egészen új oldaláról ismerték meg a lakótársai a legutóbbi bulin.

Hiába vett Norbi nyalókát, egyvalakinek mégis keserű volt a hét vége

Nem a vajküpülés volt az egyetlen ételkészítés, amibe beletört a Farmerek bicskája: a disznótoros feldolgozása az egyik párbajozónak egyenesen a játék legvégét jelentette. Azonban mindez csak a jéghegy csúcsa...

Dupla születésnap után háromszoros párbajozót avattak a Farmon

Két születésnapot is ünnepeltek a Farmerek, azonban szomorú búcsút kellett venniük az állatpark egy részéről, és végre kiderült, kit visz Heni párbajozni.

Cintia a malactápban találta meg röfögése forrását

Némi finnyáskodás után a lányok is követték a Sanya és Gábor által kitaposott utat, és ráraboltak a malactápra. A Farm Fitnesz császárait azonban leginkább az érdekelte, mennyire sikerült bedurrantaniuk a muszklijukat a malackaja segítségével.

Gábor a malacok szorulása miatt stresszelt

Kivitte a két, még Farmon lévő malacot a Farmerek által megálmodott játszótérre, azonban az idilli heverészést drámai megfigyelés szakította félbe: lehet, hogy a bébidisznók nem tudnak rendesen kakilni? Hogy eloszlassák a gyanút, Attila személyesen vette kezébe a kérdést. Szó szerint.

Jó ebédhez szól a csodálatos Farm-dal egyenesen Gábor torkából!

Eddig leggyakrabban Attilát hallhattunk énekelni, most azonban Gábor is bekapcsolódott a Farm férfikarába. A teraszon ácsorogva gyönyörködött a kecskékkel foglalkozó Attilában és a zöld mezőkben, a látvány pedig lírai dalra ihlette.

Gyász: Gergő sírva vallott Dórinak

A Farmer vízhordás közben osztotta meg súlyos titkát lakótársával, ami miatt még ma is rátör a zokogás. Dóri igyekezett megvigasztalni, hiszen sajnos ő is került már hasonlóan szomorú helyzetbe.

Heni kemény beszólást kapott a testére

A legutóbbi adásban kiderült, hogy a fitneszcsászár Sanya és Gábor rárabolt a malacok proteinben gazdag tápjára. Heni világcsúcsrészidőn belül felhúzta magát a látottatok, és a Farmerek sokadjára is egymásnak feszültek.

Sanyából most könnyen válhat háromszoros párbajozó

Úgy tűnik, Cintia későn kelésére nincsen gyógyír, de bőven volt mire rápihennie, ugyanis az ötödik kihívás berobbantotta a már amúgyis benzingőzös levegőt.

Ki mondta, hogy a tehenek nem tudnak hintázni?

A kisborjú tanult a mamája balszerencséjéből, és egyből megtanulta rendeltetésszerűen használni a hintát. Ilyen profi hintázást tehéntől még nem láthattunk!

Milyen egy hasmenéses gólyamadár?

Gábor épp azon elmélkedett fogmosás közben, mit fog csinálni akkor, ha majd a nyolcadik emeleten lakik Pesten. Ekkor még nem sejthette, hogy Norbi egy szó szerint magasröptű állatos sztorival fog rátromfolni.

Cintia elpáholta a bánatos Diát


szerző:
2016.04.20. 15:25
Cintia elpáholta a bánatos Diát

A legutóbbi tábortűznél nem csak mókás sztorik repkedtek, hanem Attila is keményen belegyalogolt Dia lelkébe. A lány Cintiával együtt vonult félre dühöngeni, azonban Norbi hálótársa tudta, hogyan vidítsa fel.

Diának már csak egy herceg hiányzik

Diára olyan inspirálóan hatott Tejcsi háta, hogy már a díjugrató pályán látta a robosztus testalkatú tehenet. Dehát minek pej paripa, mikor az ember lányának van egy cuki tejforrása is?

A cukor az élet sója a Farmon


szerző:
2016.04.19. 20:00
A cukor az élet sója a Farmon

A lakók túlestek a legelső csoportos kecskefejésen, Cinti pedig este ismét egy ágyban találta magát Norbival. Lefekvés előtt azonban az egyik Farmer ott szúrt Diába, ahol az a lánynak a legjobban fáj.

Mostantól Norbi alatt nyögnek a Farmerek

Az új hét gigantikus kecskeinváziót és gyökeres rendszerváltást hozott a Farmra. Brigi leköszönt a Heti gazda posztjáról, de vajon elég pénz maradt utána, hogy a játékosok elkerüljék az újabb éhínséget?

Itt az újabb Farm Kvíz!


szerző:
2016.04.17. 16:18
Itt az újabb Farm Kvíz!

Most kiderül, hogya szuperál a memóriád és mennyire követted figyelmesen a Farm-lakók életét ezen a héten! Klikk! 

Dórinak nem volt elég Cintia, Gergőnél is bepróbálkozott

Vajon mi lehet az, ami Cintinek is van, de a Gergőé picivel hosszabb, ezért az övét is szeretné a kezébe fogni?

Így még sosem hallhattad Istent és az UV-védelmet egy mondatban

A Farmerlány a riportszobában döntött úgy, hogy felénk is közvetíti a felsőbb hatalmak napozással kapcsolatos akaratát. 

Ilyen Dia titkos fejtetkója, ahogy még sosem láthattad

Tovább hódít a Farmon az egymáson elkövetett testszőrgyomlálás, a borotválás után most a fejtető került a vágóeszközök célkeresztjébe. Nagy szerencséje a gyors hajnövésű Farmerlányoknak, hogy Dórin elkezdett kiütközni a fodrászszenvedélye.

Brigi az ágyban lepte meg a gyanútlan Gergőt

A Farmer nemrég egy hintával igyekezett közelebb férkőzni a lány szívéhez, cserébe Brigi a közös ágyukban készült neki ajándékkal, ahol már sikerült pár romantikus órát eltölteniük.

Otthoni üzenetek miatt sírtak a Farmerek

A játékosok lelki békéjét legutóbb a dédelgetett kis malacok távozása dúlta fel, most azonban különleges ajándékot kaptak: otthoni szeretteik üzenhettek nekik a messzeségből. Több hétnyi távollét után záporesőként zúdultak az érzések a tanya minden egyes lakójára.

Dia eddigi legdurvább vallomása egyenesen a konyhából

A Farmerlány már többször pedzegette, hogy égetően gyötri a kanolási ínség. De vajon kitalálod, mi az, ami még ennél is jobban hiányzik neki?

A Farmereknek könnyzáport, Pistának új szeretőt hozott a nap

Már mindenki tűkön ül a házban, vajon kit visz párbajozni Sanya, azonban a higgadt taktikázást valóságos könnyfolyam mosta el Szilveszter gazda érkezése után. Legalább Brigi és Gergő előtte jól mulatott a dunyha alatt...

Szilveszter gazda keményen átejtette a Farmereket

A legutóbbi látogatása közben még a látszólag keményebb fából faragott Farmereknél is eltört a mécses, hiszen kiderült, hogy az eladott malacok egy lakodalmas menüben végzik be rövid életüket. Most megmutatjuk, valójában hová vezetett a porhanyós húsú állatok első útja.

Brigi nem csak a piros kendőt, hanem az új hálótárs szerepét is kiosztotta

Sanya és Attila közül egyvalaki már nyugodtabban hajthatta álomra a fejét. Reggel a Farmerekre és a tanya sertéseire is izgalmas nap virradt, este azonban Brigi ismét megvillantotta a keményebb oldalát is.

Jutalomosztás: Gergőt nehéz döntés elé állította a népdalért kapott ajándék

Ti szavaztatok, mi pedig ígéretünkhöz híven busásan megjutalmaztuk a legnépszerűbb népdalköltőt. Lássuk, mi lapult Gergő ajándékkosarában!

A kiválasztáson dübörögtek a köpködős balhé utórezgései

Újból a tehénistálló és Attila feje fölött gyülekeztek a gomolyfelhők, aki ezúttal Gergő ott felejtett ganéját pécézte ki magának. A Farmereknek újabb tejterméket sikerült pénzzé tenniük, a vételárral azonban a Boltoson kívül szinte mindenki elégedetlen volt.

Lezártuk a szavazást: megvan a Farm Népdalverseny győztese!

A tegnapi adásban a fiúk megvillantották népdalköltési leleményességüket, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, kinek a szerzeménye aratta a legnagyobb sikert nézőink körében. Megszületett az eredmény!

Tettlegességig fajult a vita a tehén lába miatt

Norbi és Attila a kőkemény verbális karate után nem bírtak magukkal, és a fizikai síkon is összecsaptak egymással. Hiába próbálta meg Sándor lenyugtatni a kedélyeket, erőfitogtatás és testnedvcsere lett a durva szóváltás vége. Férfi-férfi párbaj van kilátásban?

Henit a pink esőkabát sem mentette meg a malackakitól

A Farmerek derekasan igyekeznek gondoskodni a rájuk bízott malacokról, azonban ami a szájon bemegy, előbb-utóbb távozik is a disznóbébik testéből. Következzen ember és sertés etetés közben kibontakozó gigászi csatája!

Újabb áldozatot szedett a tomboló lánylibidó

Lehet, hogy a kiesett Vivinek lesz igaza, és heteken belül valóban tettlegességig emelkedik majd a Farmerlányok hormonszintje? Újabb női játékosból bukott ki, hogy bizony nem csak a lavóros fürdés miatt viseli nehezen a benti létet.

Ezen a győzelmi bulin még a Nirvana egykori frontembere is jól mulatott volna

Heni valósággal kiütötte a párbajon Vivit, és ahogy az a tanyán már szokás, a visszatérő játékos győzelmi mulatságot kapott ajándékba. Ezen a duhajkodáson hegedűtanulástól a Nirvanán át a szelíd csöcsörészésig minden előfordult. Lássuk az este legmeghökkentőbb pillanatait!

Hat vadiúj konnektor települt a Farmra!

Senki ne rémüljön meg, nem változtak meg a játék szabályai és hirtelen nem lett közművesítve a tanya: elektromos áram helyett öt kis malac és egy meglett felnőtt kan költözött be a játékosok mellé. Annyi biztos, hogy az elkövetkező napokban nem sokat alszanak majd a Farmerek!

Itt az újabb Farm Kvíz!


szerző:
2016.04.10. 17:07
Itt az újabb Farm Kvíz!

12 kérdésbe sűrítettük az elmúlt hét legfontosabb eseményeit, úgyhogy nincs más dolgod, mint helyesen klikkelni! Most kiderül, mennyire követted alaposan a Farm eheti adásait. Hajrá!

Hozd magad formába a tanyasi tévétornával!

Most már nem csak a csűrben felállított Farm Fitnesszben gyúrhatják ki magukat a Farmerek, hanem Dóri reggeli tornaóráin is bemelegíthetnek a munkás hétköznapok előtt. Csak öt perc, és te is átmozgathatod magad!

Az ingyenes bérborotválás az új dili a Farmon

Itt az élő bizonyíték, hogy a Farmerek megtanultak a jég hátán is megélni, ráadásul közben még az üde és makulátlan megjelenésre is gondjuk van. Itt nem csak a baromfiudvar gondozása, de a szőrtelen bőr is kőkemény csapatmunka eredménye!

6-0-ás megsemmisítő győzelemmel zárult a harmadik párbaj

Már a gigászi küzdelem előtt is forrt az indulat Heni és Vivi között, a lányok kölcsönös testbedobása közben pedig még verbálkaratéra is sor került. Egyikőjük azonban nem csak szavakban bizonyult sokkal erősebbnek.

"Szia, cica, van gazdád?"


szerző:
2016.04.09. 19:11

Heni rossz helyre csúszott bugyija indította el az eszmefuttatást, aminek a végén kiderült Dia egyik kedvet csábítási mondata, amivel igyekszik becsalogatni a fiúkat a szavak erdejébe. De vajon Sándort hogyan próbálták meg felszedni tánc közben?

Norbiék sokat őrlődnek a fehér por miatt

Laura levele óta a fiúk a konyhába kényszerültek, miközben a lányoknak a baromfiudvar lakói között kell megállniuk a helyüket. Természetesen a lisztet sem a szupermarket polcáról szerzik be, hanem a két kezükkel őrlik meg.

Most először két lány fog megküzdeni a bentmaradásért

A Farm harmadik kihívásán történelmi dolog történt: Farmerlány választott egy másik Farmerlányt párbajozni. Heni arra a lakótársára kötötte a zöld kendőt, akivel nem bír tovább egy fedél alatt élni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való