KERESÉS search-close

Vashiány - A fáradtság oka is lehet

szerző:
2015.03.05. 18:00
Tudta, hogy a vashiány egyik jellegzetes tünete a fáradtság? Szokta úgy érezni, hogy semmihez sincs elég ereje, és akár a nap közepén legszívesebben lefeküdne pihenni, aludni? A jó hír az, hogy a vashiány egy könnyen orvosolható állapot.
Vashiány - A fáradtság oka is lehet
Dr. Tóth két olyan panaszra ajánl megoldásokat, amelyek elsősorban esztétikai problémák, de nagyon sok hölgy szenved tőlük, és ez hatással van az önbizalmukra és frusztrálja őket. A téma a visszér és a cellulitisz.
 

 
Dr. Tóth egy olyan betegségről beszél, amely főként a fiatalabb korosztályt érinti, nőket és férfiakat egyaránt. Ez a Crohn-betegség, ami a bélrendszert támadja meg. Kiderülnek a betegség tünetei, és a lehetséges kezelésekről is szó esik.
 
Rengetegen munkánk során egy íróasztal mögött ülünk, szinte egész nap. Pedig az üléssel töltött órákkal vigyázni kell, hiszen számtalan problémánk lehet belőle. Dr. Tóth ezekre a veszélyekre hívja fel a figyelmet.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való