KERESÉS search-close

Perimenopauza - Ez már a klimax?

szerző:
2015.02.25. 18:00
A 35 év feletti nőknek a gyakori hangulatingadozást, illetve a menstruációs ciklus megváltozását nem szabad figyelmen kívül hagyniuk, mivel ezek a perimenopauza tünetei lehetnek. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent a perimenopauza, illetve, hogy mit tehetnek ellene. Dr. Tóth segít.
 
Perimenopauza - Ez már a klimax?
Előfordult már Önnel, hogy az arca, ujjai, nyaka, füle hirtelen felforrósodott, kipirosodott, és az egészet verejtékezéssel járó borzongás kísérte? Ha igen, elképzelhető, hogy hőhullámmal küzd. Dr. Tóth bemutatja, hogy mik a jellemző tünetek, illetve, hogy hogyan lehet kezelni.

A testszagok kínos pillanatokat, és sok kellemetlenséget tudnak okozni. Dr. Tóth utánajár, mi állhat a szagok hátterében, illetve, hogy milyen módszerekkel érhetünk el hatásos eredményeket ellenük.
 

Az életünkben sok helyzetre igen sokat készülünk. Esküvő, gyermekszületés, továbbtanulás, stb. A gyermek aztán hirtelen felnő, és saját lábára szeretne állni, amire sokszor érezzük, hogy még nem vagyunk felkészülve. Mit tudunk tenni a sok felszabadult idővel? Sokan rosszul élik meg ezt az időszakot. Dr. Tóth tippeket ad arra, hogy hogyan kezelhető ez a helyzet.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való