KERESÉS search-close

Három fájdalom, ami a rákra utalhat

szerző:
2015.01.20. 18:00
A fájdalom, mint tünet az emberi test jelzőlámpája. Számtalan olyan fájdalomtípus létezik, amit legalább egyszer már mindenki tapasztalt magán. Dr. Tóth hasznos információ alapján megtanulhatjuk megfigyelni a három leggyakoribb fájdalom típust, ami akár rákra is utalhat.
 
Három fájdalom, ami a rákra utalhat
Egy nagyon egyszerű vizsgálattal, egy kiskanalat használva azonnal felmérhetjük fogaink állapotát.

Dr. Tóth megmutatja, hogyan ismerhetjük fel a nem látható fogszuvasodást. Sőt, fogunk állapotának megőrzése érdekében fontos tanácsokat kaphatunk a fogzománcot védő, illetve károsító élelmiszerekről.
 

Visszatér a kamaszkor! Olyan tünetek, mint a kisebb-nagyobb pattanások, arcon előbukkanó szőrszálak és a bőr állagának változása csak úgy, mint kamaszkorunkban, harminc felett újra megjelenhetnek. Dr. Tóth segít a bosszantó tünetek kezelésében.

Legvégül Dr. Tóth bemutatja a nők és – egyben férfiak – egyik legbosszantóbb tünet együttesét, a hölgyeknél havonta jelentkező pre-menstruációs szindróma okait és megoldásait.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való