KERESÉS search-close

Az arc mindent elárul

szerző:
2015.02.27. 18:00
Sokszor halljuk, hogy a szem a lélek tükre, de gondolták volna, hogy arcunk pedig az egészségügyi állapotunké? Dr. Tóth egy arcanalízisen keresztül mutatja be azt az 5 tényt, amit az arcunk megmutat az egészségi állapotukról.
 
Az arc mindent elárul
Kiderül, mit árul el szemünk, orrunk, fülünk, vagy éppen a szánk az egészségünkről, valamint tippeket is kaphatunk arra, hogy miként kezelhetjük a különböző arcproblémákat.

Nyakfájás, derékfájás, ízületi fájdalmak. Ki ne érzett volna már hasonlókat? A fájdalom, mint civilizációs probléma szinte életünk részévé vált. Sokan ülőmunkát végzünk, sokat dolgozunk, stresszelünk és alig mozgunk. Dr. Tóth ezekre az apró, de mindennapos fájdalmakra ad megoldást, méghozzá természetes módon, gyógyszerek nélkül.  
 

Dr. Tóth egy játékos kvízen keresztül mutatja be, hogy mely vitaminok mely ételekben találhatóak meg és milyen problémákra alkalmazhatók.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való