KERESÉS search-close

Az álmatlanság krónikája

szerző:
2015.02.24. 18:00
Számtalan zavaró apróság létezik, amiről nem is gondolnánk, hogy befolyásolja álmainkat, mégis sokszor megzavar bennünket abban, hogy mélyen átaludjuk az éjszakát. Dr. Tóth az álmatlanság krónikáját fedi fel és sorra veszi mindazt, amit rosszul csinálhatnak azok, akik rosszul alszanak. 
 
Az álmatlanság krónikája
Mostanában egyre többet hallhatunk a bizonyos E-számokról. De vajon tudjuk-e, hogy mik ezek pontosan, és hogy milyen hatással lehetnek egészségünkre? Dr. Tóth egy élelmiszeripari mérnökkel együtt segít eligazodni a különféle adalékanyagok között a stúdióban berendezett mini laboratóriumban.

Megszokhatták már, hogy Dr. Tóthnál nincsenek tabuk. Akár a vegyi adalékanyagok, vagy akár a rendszertelen táplálkozás az, ami bizony székrekedést okozhat. Nagyon gyakori, bárkinél előfordulhat, ezért érdemes megfogadni a hasznos tanácsokat, a probléma leküzdésére.
 
 

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való