KERESÉS search-close

A perimenopauza tünetei

szerző:
2015.03.11. 18:00
Nőknél a változás korát közvetlenül megelőző átmeneti időszakot perimenopauzának nevezzük. Ilyenkor gyakori a hőhullám és a hidegrázás, illetve sokszor jelentkezik hangulatingadozás. Dr. Tóth a perimenopauza tüneteiről, és azok lehetséges kezeléseiről beszél a stúdióba meghívott házaspárokkal – hiszen e tünetek elszenvedői sok esetben a férfiak is lehetnek.
 
A perimenopauza tünetei
Talán hihetetlennek hangzik, de a legnagyobb egészségügyi problémák leolvashatóak például abból, ha valakinek pirosabb az orra az átlagosnál. Dr. Tóth olyan jeleket mutat be, amelyeket ha felfedezünk az arcunkon, nagy eséllyel valamilyen betegségre gyanakodhatunk miattuk.
 

 
A csont alkotja testünk vázát, és ha ez elkezd gyengülni, súlyos következményekkel járhat. Dr. Tóth bemutatja a csontritkulást és felhívja a figyelmet a csontok védelmére.
 
Gondolta volna, hogy akár hűtője is tartalmazhat kitűnő arcápolási lehetőségeket? Dr. Tóth megmutatja, hogy melyek ezek és hogyan kell őket használni.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való