KERESÉS search-close

A lágyéksérv tünetei

szerző:
2015.02.13. 18:00
Biztosan mindenki hallotta már azt a mondatot, hogy „Ne emelj nehezet, mert sérvet kapsz!” A sérvek nagy része a lágyéki tájékon jelentkezik és főként a férfiak körében gyakori. Dr. Tóth utánajár, mitől alakulhat ki ez a kórós és fájdalmas állapot, és megtudhatjuk azt is, milyen megoldással gyógyítható a legjobban a lágyéksérv.
 
A lágyéksérv tünetei
Előfordul, hogy az allergiás tünetek csak otthon, a lakásunkban jelentkeznek. Az egyik leggyakrabban allergiás reakciót kiváltó ok pedig a házi poratka, de ezen kívül számos rejtett veszélyforrás is előfordulhat a lakásunkban. Dr. Tóth kideríti, milyen láthatatlan allergének tehetik tönkre az egészségünket.

A legtöbb nő sima, szőrtelen és hamvas bőrre vágyik, de mégis sokan szenvednek a borotválkozás okozta problémáktól. Dr. Tóth elmondja, hogyan kell helyesen szőrteleníteni annak érdekében, hogy elkerüljük a később fellépő fertőzéseket és komplikációkat. 
 

Egy játék keretein belül pedig megtudhatjuk, miért fontos a szervezet számára a helyes C-vitamin bevitel.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való