KERESÉS search-close

A fogamzásgátló tabletta hatásai

szerző:
2015.03.04. 18:00
A fogamzásgátlás minden aktív szexuális életet élő férfi és nő számára alapvető fontosságú. Sokan nem tudjuk eldönteni, melyik a megfelelő módszer. Dr. Tóth a fogamzásgátló tablettát ismerteti, valamint ezek előnyeiről és hátrányairól is beszél.
 
A fogamzásgátló tabletta hatásai
Létezik egy felfázáshoz hasonló tüneteket produkáló betegség, ami nem más, mint a fájdalmas hólyag szindróma, ami sok esetben medencetáji fájdalommal és folyamatos telítettség érzettel jár. Dr. Tóth kideríti ennek tüneteit, valamint bemutatja a létező kezelési lehetőségeket.
 

 
Dr. Tóth egy olyan bőrproblémával foglalkozik, amellyel rengeteg nő küzd az élete valamely szakaszában. A kezdetben lilás, majd fehér színű csíkok a striák, amelyek jelenléte lelkileg is megviseli a hölgyeket. Dr. Tóth ötleteket ad ezek kezelésére.
 
A hölgyek különös figyelmet fordítanak az arcukra, viszont minden korosztályban másra van szüksége a bőrnek. Dr. Tóth 30-40 év közötti nőknek ad szépségápolási tippeket.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való