KERESÉS search-close
Mészáros János Elek

Mészáros János Elek

 

Produkció: ének (opera)

 

Születési idő: 1970

 

Szemszín: kék

 

Hajszín: barna

 

Családi állapot: nőtlen

 

Hobbi: a hobbim az éneklés és a főzés, a kertészkedés, és az állattenyésztés a szakmám.

 

Kedvenc szín: kék

 

Kedvenc étel: csirke aprólékleves májgombóccal, kapros-túrós lepény, és még sokan mások... ha a diéta is engedi.

 

Kedvenc film: az Abigél, de szívesebben olvasok, ha van rá időm, nagyon szeretem a Jókai regényeket ezek közül a kedvencem az: Egy az Isten. Másik nagy kedvencem Bókay Jánostól: Egy Rózsaszál szebben beszél című regénye.

 

Kedvenc énekes/zenekar: Pavarotti

 

Pillanatnyi foglalkozás: talajtani szakmérnök, Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatalában dolgozom Székesfehérváron, mint főtanácsos, mezőgazdász munkakörben.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: aki nyitott szívvel hallgat, mikor éneklek, mindent megtudhat rólam, amit érdemes.

 

Eddigi sikerek: III. Simándy József magánének verseny 2002, Szeged: I.kategóriában II. díj és különdíj. Dal-Via-Dal 2005 Veszprém nemzetközi énekverseny operett kategória II.díj. Csendül a Nóta Nemzetközi Magyarnóta Énekverseny 2009 Szentlőrinc I.díj megosztva. Dömsödi Énekverseny 2010 Operett és Magyarnóta mindkét kateróiában I.díj. Kisvárda Magyarnóta Énekverseny 2010. II.díj

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: minden reggel amikor felébredek, mert a legkisebb dolognak is tudni kell örülni.

 

Példakép: szüleim

 

Mészáros János Facebook rajongói oldalát itt érheted el!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való