KERESÉS search-close

Imádta a zsűri az élő zenés produkciókat a második Válogatón

szerző:
2012.03.24. 21:00
Több versenyző hangszerrel érkezett a Csillag Születik második Válogatójára, az ének és hangszer találkozása gyakran sikerrel zárult. De lehengerlő volt a gumitestű nő, a beat boksz-os és a tanártestbe bújtatott rapper is.
Imádta a zsűri az élő zenés produkciókat a második Válogatón
The Immigrants. Egy zenekar, melynek tagjai fiatal férfiak, dobolnak és gitároznak, egyikük énekel. Egyikük Horvátországból származik, innen jött a zenekar neve, mely magyarra fordítva annyit tesz: emigránsok. Ők voltak az első zenekar, akik lenyűgözték a zsűrit a második Válogatón az Are You Gonna Be My Girl? feldolgozásával. A 17 éves Solymosi Péter Tapolcáról jött egy gitárral, és igenekkel ment haza, akárcsak a Maglóczki Dominika és Petri László, valamint a tehetségkutató második szériájában ismertté vált Varga Viktor öccse, Varga Valentin.

Valentin szintén egy gitárral és a Fly Me to the Moon eléneklésével győzte meg a zsűrit és zsebelte be az igeneket. Rétvári Péter egy hatalmas gitártokkal sétált be a színpadra, amiből kinyitása után egy kis ukulele került elő. Ezzel a geggel már megnyerte a közönség bizalmát, de az igazi sikert az ukulelével előadott produkció aratta. A 21 éves Juhász Marcell egyszemélyes zenekarként funkcionált, egyszerre játszott gitáron és szájharmonikán, közben énekelt, előadása Hobó bölcsességét juttatta Puzsér eszébe: „Menj le kutyába és légy a kutyák között király, ne a királyok kutyája. Ez benned már megvan.”


Juhász Marcell

A 22 éves Balogh Gábor nagy önbizalommal lépett a zsűri elé beat boksz produkciójával, ám továbbjutása mégis annyira meghatotta, hogy örömében könnyekre fakadt. A 18 éves László Martin táncosként állt a színpadra, robotszerű mozgását Hajós a következő szavakkal méltatta: „Ennek a felét sem tudnám megcsinálni józanul. Részegen a negyedét sem…” Martin sikerrel zárta a Válogatót, visszatérhet a Csillag Születikbe. A tánc kategóriában indult továbbjutók számát a székesfehérvári Boogie Soul Crew gyarapította.

A 32 éves Nagy Lajos ízig-vérig tanár, ennek megfelelően öltözködik, minden reggel zakót húz és orrára illeszti szemüvegét. És hogy mit szeret csinálni szabadidejében? Rappelni. Ezért jött a Csillag Születikbe. És jól csinálja. Annyira jól, hogy a zsűri beszavazta a következő fordulóba. Nála megdöbbentőbb műsorszámot már csak Kiss Kata, a kígyónő és Havasi Zsolt, a bűvész-mentalista adott elő. Kata teste olyan, mintha nem lennének csontjai, karjait, lábait kedvére hajlítgatja minden irányban, a gerince előtt sincsen akadály. A gumitest elérte a kívánt hatást, minden zsűritag őszinte csodálkozással rebegte a maga igenjét. Havasi Zsolt, bűvész-mentalista produkcióját már nem mindenki tudta végignézni. Zsolt egy százas szöget vert be a bal orrlyukába, majd Ördög Nóri kezének segítségével ki-be húzogatta azt, hogy látsszon, valóban fúrt egy vájatot valahol az arcüregében a szögnek. Valóban? Nem tudjuk, hogy tényleg így volt-e, de hogy mindenki így látta, az biztos. „Szélhámos vagy, de nagyon ügyes szélhámos” – mondta Puzsér a műsorszám után. Zsolt bizalmat kapott és négy igent.

Kárpule Ferenc 36 éves és hosszú ideje utcazenélésből tartja fenn magát. Egy kopott hegedűvel állt ki a Csillag Születik színpadára, hogy előadjon egy szerzeményt a Schindler listájából. Produkcióját döbbent csendben ülte végig a közönség. „Nem szokásom az eredetiséget nélkülöző produkciókat értékelni, de te kinőtted az aluljárót.” Kárpule Ferenc megkapta a lehetőséget a meghatott zsűritől az újabb bizonyításra. De a könnyfakasztás itt még nem ért véget. Utolsóként az X-Faktor első szériájából ismert Szirota Jennifer lépett színpadra. Jennifert Geszti Péter küldte haza a mentorházból. A lány azóta 18 éves lett és leírhatatlanul karcsú. Alexandra Burke Silence című dalát énekelte el a közönségnek, Hernádi Judit szemei könnyben úsztak és alig bírt beszélni a produkció után. „Nem tudom, miért kell ilyenkor sírni, de nyilvánvalóan azért, mert valami megszületik, és ha valami megszületik, akkor sírni kell.” Nem volt kérdés, hogy Jennifernek helye van a Csillag Születik következő fordulójában.

Kíváncsi vagy, milyen tehetségek fordultak még meg a Csillag Születik zsűrije előtt? Nézd a harmadik Válogatót szombaton 19 óra 30 perckor az RTL Klubon!

A teljes adást itt nézheted meg!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való