KERESÉS search-close

Nathan Fillion csúnyán leitatta Ryan Reynolds-ot

szerző:
2015.02.21. 09:00
A két színész már évek óta jó barátságot ápol, most azonban fény derült egy piszkos kis titokra a múltból. A Castle sztárja ugyanis jól kiszúrt a fiatal színésszel.
Nathan Fillion csúnyán leitatta Ryan Reynolds-ot
Forrás: Two Guys, A Girl And A Pizza Place Hivatalos Facebook oldala

Nathan Fillion a következő posztot osztotta meg Twitter oldalán követőivel: "Skacok! Nézzétek kit találtam nektek! Ryan Reynolds fent van a Twitteren! Kövessétek, üdvözöljétek és mondjátok el neki azt is, hogy én küldtelek titeket!" A Castle színésze később megmagyarázta, azért reklámozta Reynolds-ot, mert neki köszönheti, hogy befutott televíziós sztár lett belőle.

Ryan természetesen nem hagyhatta szó nélkül Fillion szavait: "Igaz amit mond! Évekkel ezelőtt Nathan Fillion legalább nyolc pohárnyi italt fizetett nekem Mexikóban. Csak annyira emlékszem, hogy a parttól körülbelül hetvenöt mérföld távolságra ébredtem egy halászhajón. Félek!"

A két színész a Két srác, egy csaj meg egy pizzéria forgatásain ismerkedett meg, azóta pedig elválaszthatatlan barátok. Az imént idézett vicces bejegyzést sok másik követte, mi azonban kíváncsiak vagyunk, hogy mi igaz a történetből!

Forrás: mirror.co.uk
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való