KERESÉS search-close

Jon Huertas hivatásos katonából lett színész

szerző:
2013.01.07. 13:32
A Castle stábja egy igazi Air Force veteránnal büszkélkedhet. Huertas a filmezésben is hasznosítja tudását.
Jon Huertas hivatásos katonából lett színész
A latinok nagyon büszkék a színészetben és éneklésben is tehetséges Jon Huertasra, ezért a latina.com rendszeresen jelentet meg cikkeket a Castle sztárjáról. Arra is rákérdeztek, mit tud hasznosítani harctéren szerzett tudásából?

- Küldetéstudat van bennem és fegyelem, katonaként megtanulod, hogyan teljesíts szolgálatot. Azt is megtanulod, hogyan kell kezdeményezni. Ha el akarsz érni valamit, nem vársz arra, hogy valaki más elintézi helyetted, hanem cselekedsz. Ezeket a dolgokat nagyon jól tudom alkalmazni a filmes karrierem alatt is - mondta Huertas a latina.com-nak.

A Castle sztárja maga is szereti a sorozatokat, szabadidejében a Trónok harcát és a Férjem védelmében-t nézi. Emellett zenei pályáját is egyengeti, de hogy végül a celluloid vagy a hangvilla győz-e, még maga sem tudja.

Forrás: latina.com

Nézd a Castle-t minden kedden 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való