KERESÉS search-close
Moldován András

Moldován András

Aktuális információk:

Az ország szinte minden részére kiterjedő sertés integráció

Étteremlánc (Jack’s Burger)

Állattenyésztési szoftver fejlesztő cég (Animalsoft Kft.)

 

Rövid életrajz:

  • ELTE Radnóti Miklós Gyakorlógimnázium
  • Magyar Rádió gyakornok
  • Ingatlanfejlesztő, brókerház tulajdonos
  • Posztgraduális nemzetközi bankdiploma, bankárképző

 

 

Fontosabb életrajzi adalékok:

A 2002-ben alapított Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft eredeti célja mangalica tenyésztés volt, de nagyjából egy évtized után teljes egészében áttért a fehér sertés hízlalásra. A kapolyi saját telep 5000 férőhelyes, a 2016-ban indult integráció 40 000 állat egyidejű hízlalására alkalmas.

Megszületett a Mangold, majd több további márkanév, amelyek bekerültek a multinacionális élelmiszerhálózatokba is. A Mangold saját receptúrák alapján készített húsipari termékeket gyártatott. Az élelmiszer forgalmazást 2007-ben kezdték, 2015-ben fejezték be.

a SteriClean Aqua kizárólagos forgalmazója. A terméket a haszonállatokat érintő betegségek ellen hozták létre, részben a fertőzésmentes ivóvizet biztosítja az állatoknak, részben fertőtlenítőszerként szolgál.

A Jack’s Burger láncnak 7 étterme van.

4 éve megalapította állattenyésztési szoftver-cégét, az Animalsoft Kft.-t. Innovációnak tartja, nagyon büszke rá. Komplex szoftvert fejlesztettek, mellyel nagyüzemi állattartó telepek működését és az állatok fejlődését lehet nyomon követni.

 

Hobbi:

  • Fogathajtás
  • Lovaglás
  • Főzés

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való