KERESÉS search-close

Teó Nitrónak: „Annyira kellemetlen, valahogy le kell építenem Karolát…”

szerző:
2019.02.01. 22:20

Karesz segélyhívást kapott. Teó tovább ügyködött a tervén. Roland rögtönzött koktélja lenyűgözte egy fontos vendégét.

Karesz reggel még mindig rossz hangulatban van az előző napi eseményeket követően. A barátai próbálják kilendíteni őt az érzelmi mélypontjáról, de Mónika sokkoló segélyhívása gondoskodik arról, hogy a nap rosszul süljön el és Karesz és a barátai Renátához siessenek. Renátát ugyanis Vilmos csúnyán megveri, és csak Karesz bátor mentőakciója vezet végül oda, hogy a nő meg tud menekülni. Karesz a tudatára ébred, hogy nem hagyhatja cserben a családját…
 


Karola reggel elmeséli Krisztiánnak, hogy milyen jó volt végül a tegnap estéje Nitróval. Karola elvállalja Nitró tetkóját, de közben távolságtartó a férfival, amiért Nitró aggódik, hogy nem fog sikerülni a közös tervük Teóval. Váratlan húzással elhívja Karolát egy menő házibuliba. Úgy tűnik, hogy a terv sikerül: Karola és Nitró között elcsattan egy csók. De később, amikor Teó és Nitró erre koccintanak, feltűnik Karola, hogy az estét Teóval töltse.
 


Rolandnak reggel egy ideges vendéggel van dolga, akit egy hirtelen kitalált maradék itallal ráz le. De amikor a vendég az italról áradozik, sőt közli, hogy a K.E.R.T-et az ital miatt a blogjában is reklámozni fogja, Roland kétségbe esik, mivel már nem emlékszik az ital összetevőire. Végül Bence beismeri, hogy ő járult hozzá az ital borsmentaszerű ízéhez, mivel beleköpte a rágóját az idegesítő alak italába.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való