KERESÉS search-close

Teó Marci felvételével járatná le Joe-t?

szerző:
2018.02.06. 21:55

Szofi bevallotta az igazat Tivadarnak is. Marci leakarta járatni Joe-t. Guszti és Milán Ayse telefonszámáért versenyeztek.

Szofi nagy nehezen, de elmondta Tivadarnak az igazat a fodrászatról. Tivi úgy érezte, hogy Szofi átverte, és beszüntette a vele való barátságot. Szofi számára ez nagy csapás volt: most nemcsak a fodrászatot veszítette el, hanem ráadásul még a kollégáját is, aki a barátja is volt.

Orsi sokkot kap, mivel Marci elakarta küldeni az apjának azt a videót, amit a tegnapi bulin vettek fel. Teó elakarta küldeni a videót Tamarának, hogy így tegyen szert előnyre a lánynál. Orsi elcsórta a mobilt, hogy tönkre tegye, Joe azonban visszatartotta Orsit, és felszólította, hogy adja vissza. Orsi szót fogadott, majd megkérte Marcit, hogy törölje a videót a barátságuk kedvéért. Végül sikerült megpuhítania Marcit, ennek következménye viszont az volt, hogy a fiú összetűzésbe került az apjával.

Amikor Ayse újra feltűnt a hajón, Milán és Guszti elkezdtek versengeni a lány mobilszámáért. Ayse kihasználta, hogy balhéznak egymással a fiúk és elhúzott, ekkor azonban Milán és Guszti titokban követni kezdték a lányt, aki végül egy török teázóban kötött ki. Ayse újra felültette a fiúkat, de este mégiscsak megjelent a hajón és feladatot adott a srácoknak, amivel megszerezhették a telefonszámát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való