KERESÉS search-close

Sanya romantikus randival csábította el újra Annát

szerző:
2018.06.01. 23:00

Sanya munkát talált Budapesten. Laura ellopta Gábor autóját. Marci és Orsi meglopták Danit.

Anna és Roland között pár napja beköszöntött a jégkorszak. Sanya elcsípte az utcán Annát és elmondta neki, hogy talált munkát, ezért Budapesten marad. Anna, ellentétben Rolanddal, nagyon megörült, és egy találkozót beszélt meg a munka végére Sanyával. A titokban féltékeny Roland ezért munka közben állandóan beszólogatott a lánynak és folyamatosan piszkálta. Anna végül annyira felhúzta magát ezen, hogy meg sem várta a műszak végét, és lelépett korábban, hogy találkozzon Sanyával. A randi kimondottan jól sikerült, és még közelebb kerülnek egymáshoz.

Laura váratlanul beállított a műhelybe, mert egy castingra sietett, de elromlott az autója. Gábor castingra vonatkozó cikizése miatt azonban rövid időn belül újabb veszekedés tört ki köztük. Gábor macsós bunkóságát büntetni akarván Dalma és Laura úgy döntöttek, hogy Gábor kocsija pont megfelel „pótautónak”, így elkötötték azt. Útközben kiderült, hogy a castingot lemondták, amin Laura annyira felhúzta magát, hogy dühében megkarcolta az autót, okot adva ezzel Gábor újabb, az eddigieknél is durvább dühkitörésére. Később Gábor négyszemközt bevallotta Dalmának, hogy azért ilyen kemény Laurával szemben, mert még mindig vonzódik hozzá, és frusztrálja, hogy a lány nem akarja őt.

Orsi és Marci boldogok voltak egymással, és élvezték szerelmüket. Lógtak a suliból, majd heccből elloptak egy flakon mézbort Dani biológiaórájáról. Eleinte jól szórakoztak, de később kezdték rosszul érezni magukat, ugyanis Dani (aki sejtette, hogy a tanítványai megitták a mézbort) kegyetlenül megmozgatta őket a testnevelésórán. Nem sok hiányzott hozzá, hogy Orsiék elhányják magukat, és hogy le ne bukjanak, Marci segítségül hívta Bencét, aki egy sajátos húzással gondoskodott a tornaóra korábbi befejezéséről.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való