KERESÉS search-close

Roland szinte őrjöng a féltékenységtől

szerző:
2018.11.07. 22:00

Reni belátta a tévedését. Bori féltékennyé tette Rolandot. Tamás kutyaiskolába vitte Pamacsot.

 

Amikor Joe reggel véletlenül összefut Renivel, kénytelen rájönni, hogy a nő már teljesen lezárta a kapcsolatukat. Joe ezért hirtelen elhatározással úgy dönt, hogy másnap csatlakozik Barnához, és elmegy velük egy sörtúrára Prágába, hogy addig se gondoljon Renire. Közben azonban Reni drogra bukkan Simi babakocsijában, és ráébred, hogy hatalmasat tévedett: Joe-nak mindvégig igaza volt! A nő ezért később felkeresi Joe-t, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Reggel Bori vidáman ébred, mivel elhatározta, hogy többé nem hagyja, hogy a férfiak irányítsák, inkább ő ugráltatja őket saját kénye-kedve szerint. Terve működik, hiszen Roland rögtön féltékeny lesz, amikor Bori meghívja magához reggelizni Ákost. De Ákos sem örülhet sokáig, hiszen Bori minden szexre irányuló kezdeményezését határozottan elutasítja. A nap folyamán viszont Bori számára egyre nehezebbé válik, hogy visszautasítsa az ellenállhatatlan Ákos közeledését. Ám összeszedi magát, és este úgy csábítja el Ákost, hogy egy percre sem engedi ki a kezéből az irányítást. Roland persze szinte őrjöng a féltékenységtől.

Tamás azt tervezi, hogy először hármasban elmennek a kutyaiskolába, a nap további részét pedig romantikus édes kettesben tölti a feleségével. De csalódnia kell, ugyanis Szofi egész nap dolgozik. Ám Tamás nem adja fel. A kutyaiskolában töltött időt arra használja fel, hogy megtanítsa apportírozni a kutyát, ezzel is meglepetést szerezve később Szofinak. Mikor azonban Szofit hidegen hagyja a kutya frissen szerzett tudása, Tamás kételkedni kezd: Lehetséges, hogy Szofi az egyetlen nő, akit ez az aranyos kis jószág nem tud levenni a lábáról? De hamar megvigasztalódik, hiszen este Szofi békülést kezdeményez.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!