KERESÉS search-close

Roland és Teó csúnyán felsültek a megvásárolt bárjukkal

szerző:
2018.11.23. 22:40

Karesz képtelen volt egyszerre dolgozni és gyermeket nevelni. Rolandék úgy érezték, megtalálták a tökéletes bárt. Joe újra megkereste Renit.

Karesz nem tudja rászánni magát, hogy ismét Milánra és bízza Tedit, ezért magával viszi a gyereket a munkába, ahol aztán csúfos kudarcot vall, mikor egyszerre próbál dolgozni és Tediről gondoskodni. Gábor beolvas neki, mire Karesz hazaviszi a fiát. Hogy munka közben is figyelni tudja a babát és az alkalmi bébiszittereit, telepít egy applikációt a telefonjára, amit összeköt a bébiőrrel. A műhelyből kihallgatja a barátait, és nagyon felindul, mikor úgy tűnik, hogy Milán véletlenül leejti a kisfiút.
 


Roland rettentő elégedett, miután átnézte Teóval Balázs bárjának könyvelését. Az üzlet kész aranybánya! Evelin már szkeptikusabb, de Roland rábeszéli, hogy azonnal írják alá a bérleti szerződést, mielőtt elhappolják a helyet az orruk elől. Mikor Balázs közli velük, hogy aznap este búcsú bulit tart, hogy bemutassa az új üzemeltetőket a törzsvendégeknek, Rolandék úgy érzik megfogták az Isten lábát. Este azonban hidegzuhanyként éri őket a felismerés, hogy a bár hangulata nem épp az ő ízlésüket tükrözi.
 


Miután Reni visszament Ádámhoz, hogy Simivel lehessen, Joe felkeresi a lányt. Megpróbálja meggyőzni arról, hogy maradjon vele, Reni azonban hajthatatlan. Később Ádám még Joe lakására is elmegy, hogy közölje vele, ezentúl ne merészeljen Reni közelébe menni. Joe-nak ekkor elborul az agya, kikel magából, és megfenyegeti Ádámot. Evelin és Gábor megijednek Joe agresszivitásától, de a férfi meg sem akarja hallgatni őket, és alkoholba fojtja bánatát.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való