KERESÉS search-close

Reni Ádámnak: „Először elveszed tőlem a fiam, aztán zsarolsz vele?!”

szerző:
2018.11.22. 22:40

Ádám megdöbbentő ajánlatott tett Reninek. Karesznek segítséget ajánlottak. Roland rémálomszerű napja hatalmas fordulatot vett.

Joe-t reggel frusztrálja, hogy Reni szinte szó nélkül elrohan és otthagyja őt a lakásában, mivel Ádám felajánlotta neki, hogy találkozhat Simivel. Attól tart, Ádám arra használja fel a gyereket, hogy visszacsábítsa magához Renit, és mint kiderül, ebben nem is téved: Ádám ugyanis közli Renivel, hogy bármikor együtt lehet a fiával, ha visszamegy hozzá. Reni először felháborodottan visszautasítja az ajánlatot, de nagyon hiányzik neki Simi, és a nap során rájön, hogy ennek érdekében le kell mondania Joe-ról.
 


Karesz feje felett lassan kezdenek összecsapni a hullámok. Túl sok neki, hogy egyedül kell gondoskodnia Tediről. Bár a gyámügy segítséget ajánl neki, ehhez mindkét szülő beleegyezésére szükség lenne. Karesz viszont nem tudja megszerezni Lili aláírását. Ekkor a gyámügyesek felvilágosítják, hogy az is kérvényezhető, hogy bírósági úton vonják meg Lili gondviselési jogát. Karesz először elutasítja a lehetőséget, de idővel ráébred: lehet, hogy soha többé nem látják viszont Lilit, vagyis a továbbiakban egyedül kell meghoznia a gyermeket érintő döntéseket.
 


Roland reggele katasztrofálisan indul: először Borit és Ákost kapja rajta, majd balesetet szenved. Evelin kisegíti Rolandot, később pedig az is kiderül, hogy a kárt elszenvedő férfi éppen túl akar adni a bárján. Miközben Gábor helyrehozza a kárt, Roland és Evelin ráveszik a férfit; hadd nézzék meg két üzlettársukkal a bárt, mert pont egy ilyen helyet keresnek. Teóval és Karolával kiegészülve este megnézik a bárt, ami végül nagyon bejön nekik.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való