KERESÉS search-close

Orsi: „Csalódtam Bencébe, mint emberbe, és mint a szerelmembe…”

szerző:
2018.10.04. 22:00

Orsi úgy érezte, Bence nem érti őt meg. Lakótársai Milán ellen fordultak. Bori és Laura ugyanazért az állásért küzdöttek.

Amikor Bence reggel ismét rosszindulatú megjegyzést tesz Zsuzsára, Orsi úgy érzi, hogy a barátja egyáltalán nem érti meg őt. Ezután a lány ismét beszél az anyjával, aki közli vele, hogy belátta a hibáit és rendbe akarja hozni az életét anélkül, hogy Orsit megint kirángatná a megszokott környezetéből. Nem sokkal ezután azonban Orsi hidegzuhanyként éli meg, hogy Joe a gyámügy egyik alkalmazottja segítségével újra megpróbálja őt elválasztani az anyjától, ráadásul Bence is támogatja Joe-t.
 


Amikor Milán ki akarja szolgálni magát a hűtőből, akkor összevesznek a lakótársaival: Szerintük Milánnak ideje lenne keresnie egy állást. Milán megrökönyödve az anyjához fordul, aki egyébként mindig ellátta őt pénzzel. Amikor azonban Ilona se ad neki több pénzt és végül kiderül, hogy Karesz, Mesi, és Lili kérték őt meg, hogy ne gondoskodjon többé anyagilag a fiáról annak érdekében, hogy felrázza Milánt, akkor Milán csalódott és megsértődik barátaira.
 


Bori eltökélten végigcsinál egy próbatréninget a fitnesz stúdióban, mert szeretne fitnesz edzői képzettséget szerezni. Az állásért folytatott ádáz küzdelemben Laurával kerül szembe, és végül egy kemény edzés után ő kerül ki győztesen. Viszont Laura is olyan jónak bizonyult, hogy végül a fitnesz edző őt is alkalmazza. Bori azonban nagyon megdöbben, amikor kiderül, hogy a képzés idejére nem kapnak fizetést.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való