KERESÉS search-close

Fanni kalandparkban gyógyult

szerző:
2014.05.09. 21:30
Joe nem tudta feldolgozni, hogy elveszítette Barbit. Az egész napot szomorkodva töltötte. Hanna és Áron kapcsolatát újra veszélybe sodorta Bori cselszövése. Fanni elindult a jó úton, egyre jobban érzi magát.
Fanni kalandparkban gyógyult
Joe reggel a Barbival való szakítás után halálosan boldogtalan. A lakók jó szándékú tippeket adnak neki. De Joe idegesen reagál. Amikor elmegy a fitneszstúdióba, hogy munkával terelje el gondolatait, alaposan félresikerülnek a dolgai. Dekoncentráltsága miatt veszélybe sodorja az egyik vendégét. A stúdió tulajdonosa hazaküldi. Joe a kozmetikai szalon felé veszi az irányt: annyira hiányzik neki Barbi, hogy megpróbálja visszaszerezni. Amikor meglátja, milyen boldogan játszik Barbi az egyik vendég gyermekeivel, és még Zalán is erősködik, hogy hagyja békén Barbit, Joe szomorúan elballag. Az albérletben sem tudja senki felvidítani. Szomorúan ül a szobájában, nem tudja elképzelni életét Barbi nélkül, aki egyidejűleg Ildikónál a szobájában sírva omlik össze.

Hanna a szabadidejét Áronnal szeretné tölteni, rábeszéli a fiút, hogy a csocsócsapatban kötött egyezmény ellenére, vigye őt magával az edzésre. Bori is ott van az edzésen, aki most már együtt van Botonddal, aminek Hanna Áronnal ellentétben örül. Áron még mindig nem tudja, megbízhat-e Boriban. Amikor látja, milyen gorombán bánik Botond a lánnyal, haragja hirtelen Botond ellen irányul. Botond provokálja és verekedésre kerül sor. Hanna elbizonytalanodik, és jelenetet rendez Áronnak, hogy még mindig tetszik neki Bori. Hanna bocsánatot kér Árontól, miután pont Bori az, aki megnyugtatja.

Márk próbálja elterelni Fanni figyelmét a drogról, elviszi őt kikapcsolódni egy kalandparkba, ahol egy remek napot töltenek el együtt. Rita nem tud belenyugodni a gondolatba, hogy Fanni Márkkal tölti az idejét. Este egy vacsorával kér bocsánatot Fanni az elmúlt időszak sérelmeiért.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való