KERESÉS search-close

Milán: „Megint eltelt egy év, és még mindig egy csődtömeg vagyok…”

szerző:
2019.02.07. 22:30

Joe találkozott Barbival. Kareszék megpróbálták felvidítani Milánt a születésnapján.

Joe teljesen össze van zavarodva, és el akarja odázni a döntést, hogy megismerje-e a fiát. Még inkább megdöbben, amikor váratlanul választ kap Barbitól a legutóbbi üzenetére. Találkozik Barbival, és döbbenten látja, hogy az exe teljes átváltozáson ment keresztül. Nagy nehezen elszánja magát, hogy mindent elmond Barbinak, a börtönt és a fiát is – de amikor Barbit a saját gyerekéről kérdezi, a nő hirtelen bezárul, és faképnél hagyja Joe-t. Joe később ismét Tamaránál találja magát…
 


Milán rendkívül lehangolt, és a születésnapját legszívesebben az ágyban töltené. Karesz és Győző viszont elviszik egy közös shoppingolásra, majd beültetik egy fodrászatba. Milán kikezd a csinos fodrászlánnyal, aki viszont sajnos nem tud velük tartani a lakóhajóra, az esti bulizásra. Milán ismét maga alá került, és úgy véli, hogy ez a valaha volt legrosszabb születésnapja. Minden jóra fordul azonban, amikor a csinos lány mégiscsak felbukkan a buliban.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való