KERESÉS search-close

Megkezdődött Joe tárgyalása

szerző:
2019.02.13. 22:30

Elérkezett Joe tárgyalásának első napja. Boldizsár ismét megpróbált közelebb kerülni Erikához.

Reggel Joe barátai és lakótársai nagyon zaklatottak. Joe ugyanis a perének első tárgyalási napján nem kerül elő. Ha Joe nem érkezik vissza a tárgyalás kezdetére, körözést adnak ki ellene, és elveszíti az óvadék összegét. Nagyon megkönnyebbül mindenki, amikor Joe az utolsó pillanatban mégis felbukkan, és vállalja a perben rá váró megpróbáltatásokat. A tárgyalás azonban katasztrofálisan alakul. Lali kétségbeesésében próbál nyomást gyakorolni a Törvényszékre, majd amikor Joe teljes mértékben összeomlik, Lali mindenáron bátorságot akar önteni a barátjába. Az az ötlete támad, hogy egy tiltakozó dallal próbálja meg felhívni a nyilvánosság figyelmét Joe perére, és az annak kapcsán elkövetett jogtalanságokra.
 


Reggel ismét megjelenik Boldizsár, Erika exe, aki most a zenén keresztül próbál közel kerülni a lányhoz. Bagoly azonban rögtön leszögezi, hogy már végzett Boldizsárral, semmit sem akar többé tőle. Ám amikor meghallja az egyik közös számukat, ráébred, hogy tisztázniuk kell kettejük helyzetét. Erika kénytelen belátni, hogy zeneileg még mindig álomcsapatot alkotnak Boldizsárral. Kihasználva az alkalmat, Boldizsár megcsókolja Erikát, aki feldúltan reagál az exe közeledésére.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való