KERESÉS search-close

Marci és Bence új lehetőséget adnának Teónak?

szerző:
2018.10.29. 22:00

Lilit egyre jobban kétségbe ejtette az anyaság. Joe Tamarának öntötte ki a szívét. Teó úgy döntött, rendbe teszi az életét.

Teó reggel találkozik Evelinnel, és addig húzzák egymást, amíg egymásnak esnek. Evelin elmeséli Teónak, hogy Rolandnak van lehetősége egy új bárra, amibe Teó is beszálhatna. Teó úgy dönt, hogy tényleg mindent rendbe tesz maga körül, és felkeresi Szofit és a fiait. De a fogadtatás rideg, és Szofi nem tud megbocsátani Teónak. Később azonban megjelent Teónál Marci és Bence, este pedig Teó Karolával is felvette a kapcsolatot…
 


Lili megjátssza a többiek előtt, hogy jól viseli az anyaságot, ez azonban csak a látszat. Amikor Karesznek el kell szállítania valamit Győrbe, Lili jóképet vág az egészhez, majd amikor Milán is egyedül hagyja őt a babával, nem bírja tovább uralni a rátörő pánikrohamot és kétségbeesésében majdnem cserbenhagyja a gyerekét.
 


Joe még mindig teljesen ki van készülve a Renivel való szakítása miatt és kiborul, amikor Barbitól kap egy levelet a válási papírjaival. Úgy érzi mindent elrontott, a kapcsolatát Orsival, Renivel, Barbival és igazából Tamarával is. Tamara együttérzően győzködni kezdi őt, hogy ne hagyja így el magát. Az albérletben este Joe és Tamara szentimentálisan átadják magukat az emlékeiknek.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!