KERESÉS search-close

Maja: "Vége ennek a szörnyű időszaknak..."

szerző:
2017.01.24. 20:50

Maja nagyon csalódott volt, amikor Nóra egy újabb fenyegetés után úgy döntött, mégsem tesz feljelentést volt barátja ellen...

Maja:

Maja, és Nóra együtt indultak a rendőrségre, hogy feljelentsék Zsoltot, de a férfi megint útjukat állta, és megrángatta Nórát. Maja hiába próbálta megvédeni Nórát, Zsolt folytatta a fenyegetést, a lány pedig annyira megijedt volt barátjától, hogy visszatáncolt a feljelentéstől.

 

Maja: Vége ennek a szörnyű időszaknak...
 

 

Maja nem ijedt meg támadójától, és folytatta útját a rendőrség felé. Az egyik sarkon Zsolt újra megfenyegette Maját, és azt követelte tőle, hogy vonja vissza a feljelentést, aztán faképnél hagyta a lányt.

Mikor Maja hazaért, teljes sokkban volt, és pityeregve mondta el a többieknek, hogy Zsolt újra megtalálta őt, és nem jutott el a rendőrségre.Kristóf nagyon kiakadt, és a kezébe akarta venni az ügyet, ugyanis rohadtul unta már, hogy ez a senki bármit megtehet a szerelmével. Maja szó nélkül lelépett a lakásból, Evelinéket pedig bezárta, hogy ne tudjanak utána menni.

 

Maja: Vége ennek a szörnyű időszaknak...
 

 

A lány Zsolt lakására sietett, és egy vascsővel esett neki támadójának. Szétverte a férfi lakását, de mielőtt őt is megütötte volna, Kristóf betoppant és leállította Maját.

 

 

Este amikor hazaértek, Nóra a lakásban várta őket, és bocsánatot kért Majától, amiért nem ment el vele a rendőrségre. Maja aztán meggyőzte Nórát, hogy ne féljen Zsolttól, és menjenek el együtt a rendőrségre, és Kristóffal együtt indultak el a kapitányságra.

Az utcán Majáék látták, ahogy elviszik Zsoltot a rendőrök. Majáék nagyon megnyugodtak, és konstatálták, hogy vége ennek a rémes időszaknak.

 

Maja: Vége ennek a szörnyű időszaknak...
 

 

Eközben Barbi és Alexa részt vettek egy twerk órán, Milán pedig lefújta a tervezett bosszút.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való