KERESÉS search-close

Magda belezúgott Bécybe?

szerző:
2016.09.19. 21:20

Bécy összeveszett Magdával, nem sokkal ezután pedig Magda felhúzta magát Bécy nőízlésén, és durván provokálni kezdte Bécyt. A folyton versengő Bécy persze „kihívásnak” tekintette a dolgot…

Magda belezúgott Bécybe?

Bécy és Magda összevesztek, mikor a nő takarítani kezdett a hajón. Bécy dühében rákérdezett Magdánál, mi az oka annak, hogy Magda neheztel rá. Végül kerek perec megkérdezte, a múltkori csók-e a probléma és azt állította, neki az egész nem jelentett semmit! Ezen a nő még inkább felhúzta magát, a veszekedésnek pedig az lett az eredménye, hogy Magda ismét megcsókolta Bécyt. A páros egymásnak esése szexbe torkollott, amit Tamás látogatása követett...

A fiú látta Bécy zavarodottságát, majd miután Magdi is megjelent lenge öltözetben, összetette a képet. Bécy ismét próbálta tagadni a dolgot, ezúttal Tominak, és azt mondta a fiúnak Magda füle hallatára, hogy szánalomból feküdt le a menedzserrel. Ezen persze Magda megsértődött, és dühödten hagyta ott Bécyt.

Magda belezúgott Bécybe?
 


A délután folyamán azonban a férfi hamar megérezte Magdi hiányát, ugyanis a Rolanddal való közös próbák sem mentek olyan könnyen, mint ahogyan az a menedzser irányításával szokott történi. Roland neki is esett Bécynek, majd felpaprikázva ő is ott hagyta a sztriptíz táncost. Hiába mérgelődött Béla Tamásnak, végül a fiú is otthagyta őt.

Este Bécy karaokezás közben lepte meg Magdát, a nő azt hitte, Bécy azért kereste meg, hogy bocsánatot kérjen tőle, ám a férfi e helyett a saját megbocsájtását kínálta fel Magdának, erre persze Magdi ott hagyta Bécyt és visszament a társaságához.

Magda belezúgott Bécybe?
 


Ez azonban nem tántorította el Bécyt és az este végéig várt Magdára, hogy beszélhessenek. Így Magda kénytelen volt felvilágosítani Bécyt arról, hogy köztük mindennek vége és menedzserként se számítson rá a férfi.

 

Eközben Evelin pofátlanul visszaélt Levi jóindulatával, Lali pedig Gábor helyett Lunát választotta.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való