KERESÉS search-close

Lili: „Dani nem tudja, hogy ki vagyok!”

szerző:
2018.09.07. 22:00

Dani felébredt a kómából. Joe elhanyagolta Orsit. Milán megtudta, ki Ayse új szerelme.

Reggel Lili teljesen kikészülve Dani előző napi balesetétől próbálja felhívni magára a figyelmet a lakóhajón, sikertelenül, mert a többiek Milán és Ayse szakításával vannak elfoglalva. Anna és Karola kíséretében végül elmentek a kórházba, ahol Dani felébredt a kómából. Lili magán kívül van a boldogságtól, míg ki nem derül, hogy Dani rajta kívül mindenkire emlékszik. Lili Dani orvosától megtudja, hogy Daninak részleges amnéziája van, ami pont a vele kapcsolatos emlékeit blokkolja.
 


Joe teljesen odáig van az új szerelme, Reni iránt és emiatt kicsit elfeledkezett Orsiról – többek között arról az ígéretéről, hogy rendbe hozza Orsi kerékpárját. Amikor Orsi mégis a kerékpárral akar elindulni, Joe megpróbálja megtiltani ezt neki. Orsi azonban keresztülveri az akaratát, és amikor a nem forgalomképes kerékpárjával balesetet okoz, Joe kénytelen ezzel a problémával foglalkozni és így lemarad egy randevúról Renivel, amitől a lány mérgesen nekiesik Joe-nak.
 


Milán képtelen elviselni, hogy Ayse bevallotta neki, valaki elbizonytalanította a kapcsolatukban a nyaralása alatt. Ám amikor kérdőre vonja a lányt, ismét reménykedni kezd. Ayse ugyanis képtelen elmondani neki, hogy szakítani akar vele, sőt, még meg is csókolja. Váratlanul azonban betoppan Murat a döner étterembe, és Milán legnagyobb döbbenetére, kiderül, hogy éppen ő a vetélytársa. Milán és Murat is nagyon kiakadnak, hiszen Ayse azt ígérte Muratnak, hogy szakítani fog Milánnal, amit mindez idáig képtelen volt megtenni.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való