KERESÉS search-close

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

szerző:
2016.12.22. 20:50

Lali és Gábor elhatározták, hogy jobb kedvre derítik Joe-t, és Nikit is beszervezték. Lali azonban nem bírt magával, és folyton azzal csipkelődött, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Niki anyja is megjelent, így a helyzet egyre kaotikusabbá vált…

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

Reggel Joe még mindig teljesen magába volt roskadva Barbi miatt, ezért Lali kitalálta, hogy fel kéne vidítani a férfit, de hiába viccelődött, Joe-nak nem volt kedve nevetni. Miután a férfi otthagyta a fiút, Lali Gáborékat kezdte el cukkolni azzal, hogy Nikiék szerelmesek egymásba.

Ekkor hívta fel Nikit az anyja, azzal, hogy váratlanul meglátogatná, a lány pedig teljesen kiakadt ezen.

Amikor aztán a kedves mama meg is érkezett, nem volt valami elégedett Niki életkörülményeivel.

Úgy érezte, a lánya már nem ott tart, hogy úgy éljen mint egy kamasz lány. Ennek tetejébe Lali ismét előrukkolt azzal, hogy Gábor és Niki szerelmesek egymásba. Ezen végül Niki és az édesanyja jól össze is vesztek, mert az anya féltette a lányát, Niki pedig Lalira kezdett neheztelni az állandó piszkálódásai miatt.

Lali megtudta az igazságot Nikiékről
 


Miután az anya-lánya páros elmentek vásárolni és végre kettesben maradtak, ismét szóba került Gábor és Lali.

Ekkor jelent meg Gabi, akivel Nikinek szintén sikerült összevesznie, mert a lány el akarta árulni Lalinak, hogy mi van kettejük között, de Gabi nem engedte, és azt mondta, hogy Laller biztosan nem bocsátana meg nekik.

Lali megtudta az igazságot Nikiékről
 


Később Gábor megpróbált bocsánatot kérni a még mindig ideges Nikitől és elmondta neki, hogy nagyon sajnálja, hogy a lány miatta veszett össze az anyjával.

Gabi, hogy bizonyítsa, mennyire sajnálja, megcsókolta Nikit, amit meglátott Lali is, aki ezen kibukott és közölte, hogy a barátságuknak ismét vége!


Eközben Bécy megenyhült, mikor Karesz segített Magdán, Szilvi pedig a karácsonyi céges buli után Botondnál kötött ki.
 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való