KERESÉS search-close

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

szerző:
2016.09.14. 21:20

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Miközben Evelin azon gondolkozott, milyen reggelivel lepje meg Maját, a klub előtt Kristóf tűnt fel, hogy beszélhessen a lánnyal. A srác elmondta Majának, hogy nem akarta megbántani, a fogadás csupán bagatell dolog volt a részéről és teljesen őszinte volt, amit tett. Kristóf magának is nehezen vallotta be, de megértette Maja haragját és nagyon zavarta a lány elutasítása.

A macsó később Szilvin vezette le haragját, és őt okolta Maja rossz kedve miatt is. A veszekedésnek végül Maja vetett véget, aki elmondta Szilvinek, hogy csalódott benne, mert azt hitte, hogy a barátnője.

Kristóf végső elkeseredettségében Szilvit akarta rávenni, hogy hozza helyre a kialakult helyzetet. A fiú kénytelen volt bevallani a lánynak, mennyire zavarja, hogy Maja nem áll vele szóba, illetve, hogy már megbánta a fogadást és lehet, hogy többet érez Maja iránt.

A nap folyamán Kristóf Evelint is megkörnyékezte, hogy Szilvivel megkérjék, segítsen megbékíteni Maját. Ahhoz, hogy Evelin beleegyezzen abba, hogy segítsen a Kristóféknak, Simon rábeszélése is kellett, aki meggyőzte testvérét, arról, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt.

Kristóf vissza akarja szerezni Maját
 


A csajos délután alkalmával - amit Majának szerveztek - Szilvi elnézést kért a lánytól, aki úgy döntött inkább felejtsék el a dolgot. Amikor betértek Levi munkahelyére, Maját egy sajnálom cédula és Kristóf várta. A lány két percet adott a macsónak, hogy elmondhassa, amit akar. A fiú elárulta Majának, hogy nem bánta meg a dolgot, mert tetszett neki az együtt töltött idő és azt kérte a lánytól, engedje, hogy bebizonyíthassa, hogy komolyan is gondolja mindezt.

Kristóf vissza akarja szerezni Maját
 


Maja elfogadta a bocsánatkérést és a finomságot is, amivel Kristóf készült. Este a fiú felajánlotta a lánynak, hogy járjanak el továbbra is együtt edzeni, de Maja visszautasította az ajánlatát...

 

Eközben Lali Luna keresésére indult, Tamás pedig Bori elől bújkált.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való