KERESÉS search-close

Karesz teljesen összeomlott, mert Karolina nem akar hozzá költözni

szerző:
2019.01.30. 22:20

Karesz lépni próbált Karolina befogadásának ügyében. Szofi szíve megesett Tamarán. Laura összeveszett a főnökével.

Karesszel felveszi a kapcsolatot a nagynénje, aki szeretné ha Karesszal együtt beszélnének Renátával arról, hogy ott kell hagynia Vilmost. Miután Renáta kijelenti Karesznek, hogy Vilmossal akar maradni, és nem helyesli, hogy Karolina a lakóhajóra költözzön, Karesz úgy dönt, hogy saját szakállára cselekszik, és elhozza Karolinát a nevelőszülőktől. Karolina azonban semmiképp nem akar Kareszhez költözni.
 


Tamara, miután felmondott az esküvőszervező irodánál, nagyon le van törve. Szofi szolidaritásból úgy dönt, hogy részmunkaidőben visszaveszi Tamarát a fodrászatba. Flóra azonban fél, hogy elveszíti az állását. Tamara összeveszik vele, de mikor aztán titokban megtudja, hogy Szofi nem is engedhet meg magának egy újabb fodrászt, önszántából a távozás mellett dönt. Később felmegy Joe-hoz, hogy nála találjon vigaszt.
 


Laura reggel megkapja az elkészült edzés videót, és nagyon izgatott, mert délután fel szeretné tölteni a netre. Túlórázás miatt azonban összeveszik a főnökével, majd miután a videó véletlenül a főnök kezébe kerül, az dühében, mert Laura nagyképűen beszólt neki, azonnali hatállyal felmond a lánynak. Laura erre bizonyítani akar a főnöke és a terem tulajdonosa előtt, ami azonban kellemetlenül sül el. Laura meg van győződve róla, hogy totál elszúrt mindent, de a tulajdonos látja Laurában a lehetőséget, és végül megtarthatja az állását.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való