KERESÉS search-close

Joe: „Nem akarom, hogy Orsi elinduljon a lejtőn…”

szerző:
2018.10.01. 22:00

Orsi eltűnt az albérletből. Tamás kiszolgáltatott helyzetben volt a balesete után. Tamara egy napra befogadott egy kiskutyát.

Az albérlet lakói megrémülnek, amikor Joe reggel felfedezi, hogy Orsi eltűnt az éjjel. A lakótársak közösen elindulnak Orsi keresésére. Amikor Joe és Bence végül rátalálnak a kimerült és részeg Orsira az utcán, akkor Joe fájdalmasan tudatára ébred annak, hogy az unokahúga mennyire szenved az anyjával kialakult helyzettől. Ekkor Zsuzsa felbukkanása a lakásban csak még inkább olaj a tűzre.
 


Tamást a balesete óta a lakótársai egymásnak passzolják le. Mindenki segítségére rászorul. Ez feszültségeket szül a lakók között. Reggel Bécy éppen ünnepelné, hogy egy hónapja ismeri Isabelt, amikor Marci lepasszolja neki Tamás fürdetését. Tamás koloncként főnöke nyakán marad, és a becsípett Bécy kelletlenül elviszi orvoshoz. Az orvosnál tett látogatás után azonban egyből magára hagyja Tamást egy szexi begipszelt lábú lány miatt. Ezt követően Tamás Marcihoz fordul segítségért, a fiú barátai azonban csúnyán megszívatják őt.
 


Tamara összeveszik Tivadarral, amikor barátja akarata ellenére gondjaiba veszi Tivadar egyik ismerősének a kutyáját. Godzilla, a chihuahua széttépi egy vendég sálját, egy másik vendégnek pedig tönkreteszi a drága designer táskáját.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való