KERESÉS search-close

Grétinek elege lett Rolandból

szerző:
2016.09.29. 21:35

Roland haragra gerjesztette Grétit, mivel egyre jobban kihasználta a lány gondoskodását, és folyton azzal próbálkozott, hogy rávegye a szexre - eredménytelenül.

Grétinek elege lett Rolandból

A macsó a gyógytornásznál a barátnőjeként mutatta be Grétát, aki ezt nem tudta kezelni, és amikor kettesben maradtak le is teremtette Rolandot.

Mikor visszatértek a klubbos albiba Gréti teljesen kiakadt a fiú viselkedésén. A lány úgy érezte betelt nála a pohár és Borinak panaszkodta el magát, aki azt tanácsolta, mondja meg Rolandnak, hogy a lány nem a csicskája. Mikor a fiú már a wc-n is Gréti segítségét kérte, a lány inkább ott hagyta a fiút.

Grétinek elege lett Rolandból
 


Gréta a délután folyamán Karolának is elmondta, hogy mennyire megőrjíti Roland és az, ahogyan bánik vele. Karola úgy gondolta, barátnője már eleget vezekelt és, ha nem akarja ezt csinálni élete végig inkább vallja be Rolandnak, hogy mit tett, Grétának azonban még mindig bűntudata volt a történtek miatt. Gréti elárulta Karolának, hogy írt egy szakítós sms-t a fiúnak, amit nem mer neki elküldeni. Karola, hogy orvosolja a dolgot elküldte az üzenetet Rolandnak. 

Grétinek elege lett Rolandból
 


Mikor a lányok este hazaértek Roland megelőzte Grétát abban a szándékában, hogy beszéljenek. A macsó bocsánatot kért a viselkedése miatt és őszintén kitárulkozott a lány előtt, sőt még Gréti gondoskodását is megköszönte.

Mivel a lány úgy döntött, hogy megbocsájt a fiúnak letett arról a szándékáról, hogy szakítson a fiúval és megkönnyebbült mikor megtudta, hogy Roland nem olvasta az sms-ét, mert le volt merülve a telefonja és nem találta a töltőjét. Gréti felajánlotta a macsónak, hogy feltölti a telefonját és közben kitörölte a Rolandnak írt üzenetét.

Eközben Lali anyja tudomást szerzett a névházasságról, Simonnak pedig problémái akadtak az új munkahelyén.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való