KERESÉS search-close

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz

szerző:
2016.10.25. 21:35

Miután Lalit baleset érte, és Gábor segített neki, Gabi reménykedni kezdett, hogy mégis megmenthető a barátságuk, azonban Lali közölte vele, ők már soha többé nem lesznek barátok…

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz

Laller reggel meglepődött, mikor meglátta, hogy Gábor visszatért az albérletbe, és mivel a fiú úgy tett mintha nem történt volna semmi, Lali dühében Gabihoz vágott egy tányért.
 

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz
 


Később úgy döntött, a fáradt gőzt a kádban ereszti ki egy forró fürdő segítségével, ahova a gyanútlan Gábor sétált be, mivel azt hitte rajta kívül senki sincsen otthon.

Lali ismét teljesen kiakadt, hogy mit akar tőle Gabi. A fiú pedig úgy gondolta itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba és megbeszéljék a dolgaikat. Gábor próbálta meggyőzni Lalit arról, hogy mindent csak azért tette, hogy a barátja ne tegye tönkre az életét.

Lali nem volt hajlandó nyugodtan végig hallgatni a fiú monológját, követelte Gabitól, hogy hagyja magára, amikor pedig Gábor kiment utána vágott egy tusfürdőt.

A hirtelen mozdulattól Lali megrántotta a nyakát, Gabi pedig a csattanás és a jajveszékelés miatt ment vissza a fürdőbe, hogy kiderítse, mi történt.

Lali összegörnyedve kért segítséget, azonban Gáboron kívül nem tartózkodott otthon senki. Gabi pedig kétségbe esve próbált segíteni volt legjobb barátján, aki viszont nem kért belőle.


Végül Gabi mentőt hívott Lalihoz.

Miután a szakemberek ellátták Lalit, a fiú a kiszolgáltatott helyzetben ráhagyta magát Gáborra, aki mindezt félreértette és azt gondolta, hogy Lalival végre kibékülhetnek.
 

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz
 


Laller azonban felvilágosította a fiút, hogy gyűlöli őt, a szóváltás közepette pedig Gábor is lesérült, de Lali nem segített rajta.
 

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz
 


 

Eközben Sári azt hitte terhes, Roland pedig üzletvezető helyettes lett.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való