KERESÉS search-close

Gábor brutálisan rátámadt Danira

szerző:
2018.01.19. 21:40

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Gábor csalódottságát látva, Niki elárulta a férfinak, hogy Zoé megcsalta őt. Gabi teljesen kikelt magából és kiszedte Nikiből, hogy ki volt a férfi. Amint kiderült az igazság, Gábor elindult a klubba, ahol nekiesett Daninak.

Lali már alig várta, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, amikor felbukkant a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kért a lánytól. Eközben Joe úgy döntött, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Mindkét férfinak csalódnia kellett, mert Tamara és Hajnalka visszautasították őket, így Joe és Lali csalódottan a mihamarabbi hazautazás mellett döntöttek.

Tamás szerzett egy pianínót, amin egyből elkezdett gyakorolni egy darabot. Teó számára ez csak egy újabb bizonyíték volt Tomi puhányságára, ráadásul Szofi is hamar megunta vőlegénye zenei kalandozását. Amikor azonban este hirtelen elromlott a hangszer, Tamás biztos volt benne, hogy Teó hangolta el a hangszert, és bosszúból szándékosan tönkretette a férfi imádott amszterdami emléktárgyát. Később, Szofi bevallotta neki, hogy ő hangolta el a pianínót.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való