KERESÉS search-close

Evelin elérzékenyülve próbálta megakadályozni Orsi költözését

szerző:
2018.12.19. 22:40

Karesz összetűzésbe került Klaudiával. Tamara túlhajszolta magát. Orsi beköltözött a Bécy-házba.

Karesz bizonytalan, amiért reggel még egyszer beidézi őt a gyámhivatal. Attól tart, hogy végérvényesen elveszíti Tedit. Amikor a gyámhivatalban összefut Klaudiával, meg van róla győződve arról, ő intézte az egészet, hogy elvegye tőle Tedit. A gyámhivatali ügyintéző azonban felszólítja Klaudiát, hogy adja vissza Karesznek a fiát. Amikor Karesz boldogan haza akarja vinni a fiát, Klaudia feltartóztatja őt, és még egyszer hatni próbál a felelősségtudatára.
 


Tamara reggel teljesen túlhajszolt. A kuncsaftja nógatja a helyszín miatt, továbbá Bécy kéri őt, hogy Tamara törődjön többet az esküvőjével, mert már mindjárt itt van a napja. Tamara az ügynökségnél mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön megtalálnia a tökéletes helyszínt a kliense számára, de ő egyikkel sem elégedett. Amikor még a főnöke is nyomást gyakorol Tamarára, kiborul. Egy rendkívüli ötlettel Tamarának végül sikerül elérnie, hogy a pár elégedett legyen. Azonban az egyetlen időpont, amikor még szabad a helyszín egybeesik Bécy esküvőjének napjával.
 


Orsi beköltözik a Bécy-házba, amit mindenki jóváhagy, és szeretettel fogadják a lányt. Karola segít a többieknek rendet tenni, hogy Orsi beköltözhessen, amikor levele érkezik Szilárdtól.  A levél megrázza, de megpróbálja figyelmen kívül hagyni. Bori sikeresen eltereli a figyelmét, amikor rásózza a karácsonyi hús és halvásárlást. Karola utálja az egészet, de Teó gyorsan jobbkedvre deríti, és újra megtalálják a közös hangot a karácsony fikázásában. Karola egy szexi szereléssel akarja meglepni Teót, amikor a száján kicsúszik valami, ami tönkreteszi az idillt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való