KERESÉS search-close

Elcsattant egy csók Karola és Krisztián között!

szerző:
2018.02.01. 21:40

Gábor versenyezni kezdett Bécy-vel. Marci meglepte Orsit. Karola meglepő dolgon kapta rajta Krisztiánt.

Gábor megígérte Joe-nak, hogy helyrehozza az előző napi problémát a műhelytulajdonossal, de előtte még úgy döntött, hogy Lalival kicsit elengedik magukat. Beültek egy drága helyre, ahol Gábor nemtetszésére Bécy jelent meg egy nagyon szexi csajjal, Melcsivel. Gabi hirtelen meglátta a soha vissza nem térő lehetőséget arra, hogy legyőzze Bécyt, és belement egy versengésbe a lány kegyeiért. Emiatt elfeledkezett a Joe-nak tett ígéretéről, aminek köszönhetően úgy tűnt, hogy most már véglegesen elveszítették a műhelyt.

Orsi reggel nagyon meglepődött, amikor Marci hirtelen felbukkant az iskolánál és elmondta, hogy visszajött Budapestre, és itt is fog maradni. Ezután Orsi hagyta magát rábeszélni, hogy lógjon az iskolából. A városnéző körúton aztán Orsi kihúzta Marcit a bajból, amikor a fiút megakarták verni. Később Marci teljesen lerohanta a lányt, amikor bevallotta neki, hogy beleszeretett.

Karola meglepődött, amikor rajtakapta a szalonban Krisztiánt egy haverja barátnőjével. Szorult helyzetében Krisztián azt hazudta a haverjának, hogy Karolával volt együtt, hogy minden gyanút még csírájában elfojtson. Karola ezt nagyon szemtelen dolognak tartotta Krisztiántól, és meg akarta leckézteti a férfit. Amikor este egy páros randevúra került sor, Karola igencsak megizzasztotta Krisztiánt, amin a férfi teljesen kiakadt, főleg amikor Karola megcsókolta őt. Krisztián éppen csak, hogy megúszta, hogy a haverja ne verje meg, és egyértelművé tette Karola számára, hogy túl messzire ment.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való