KERESÉS search-close

Dani újra megcsókolta Zoét

szerző:
2017.10.18. 21:55

Dani nem bírt ellenállni a kísértésnek. Szofihoz látogatóba érkezett bátyja, Teó. Joe-nak megtetszett Dóra, a szexi taxisofőr.

Dani és Zoé között tovább nőtt a feszültség, amikor a fiú edzeni ment Gáborral, és ott összefutottak Zoéval. Egy hirtelen intimebbé váló pillanatban, amíg Gábor távol volt, Dani megcsókolta Zoét, aki ezért mérgesen elmenekült inkább. Este, Zoé mérgesen kiosztotta Danit, aki ezért feszülten rányomult Liára.

Szofi nagyon boldog volt, amikor meglepetésszerűen látogatóba érkezett hozzá a bátyja, Teó. A férfi látogatásától azonban Tamás kényelmetlenül érezte magát, Szofi pedig nem merte bevallani, hogy rosszul megy a fodrászata. Később azonban kiderült, hogy Teó is azért érkezett, mert anyagi problémái vannak, ezért Szofi munkát ajánlott neki a lakásukban, amivel megsértette Tamást.

Joe teljesen odavolt Dóráért, a szexis taxisofőrért. Igaz, a nőt eleinte hidegen hagyta Joey, de a férfi furfangosan megrendelte Dóra taxiját, hogy azzal nézzen meg egy új műhelyt. A kocsiban flörtölni kezdtek egymással, aminek forró kaland lett a vége, és Joe még a műhelyt sem nézte így meg, amiért azonban Gábor mérges lett rá.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való