KERESÉS search-close

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!

szerző:
2017.06.02. 21:20

Daninak feltűnt, hogy mióta Gréta és ő külön vannak, Roland folyamatosan azon van, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Amikor Rolandot Móni lakásán találta, összeállt benne a kép, és biztos volt abban, hogy a történtek mögött Roland áll...

Dani éjjel megpróbált beszélni Grétával, de a lány elhajtotta őt. Mikor reggel hazaért, nagyon részeg volt, és kiborult, amikor Gréti felhívta Rolandot. Miután a szerelme rátette a telefont, felvilágosította Rolandot, hogy Gréta egyelőre az övé, és nekiesett a srácnak.

 

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!
 

 

Mikor kipihente magát, újra beleállt Rolandba, és megfogalmazódott benne a gyanú, hogy Roland keze van az egész dologban. Bár Roland magyarázkodni próbált, Dani átlátott a szitán, és biztos volt abban, hogy a helyére pályázik. Roland otthagyta Danit, ő pedig megígérte, hogy bebizonyítja: nem csalta meg Mónit.

Dani elment Mónihoz, és megfogadta, hogy addig fogja faggatni a lányt, ameddig el nem mondja az igazságot. A lány állította, hogy nem verte át Danit, azonban amikor ott találta Rolandot a lánynál, összeállt benne a kép. Biztos volt benne, hogy nem csalta meg Grétit, és eldöntötte, hogy elmegy a szerelméhez, és kitálal neki mindenről.

 

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!
 

 

Amikor Dani hazaért, elmesélte Borinak és Karolának, hogy ott találta Móninál Rolandot, és tuti, hogy nem csalta meg. Karola felhívta Grétit, kihangosította a telefont, azonban a lány nem hitt Daninak. Azt kérte tőle, hogy pakolja össze a cuccait és tűnjön el a lakásból, Roland pedig nagyon elégedett volt. Később Roland bement a klubba, Bori pedig megpróbálta meggyőzni arról, hogy fejezze be ezt a kavarást. Roland megesküdött, hogy végig fogja csinálni azt, amit eltervezett, Bori pedig megfenyegette, hogy ha nem fejezi be ezt a hülyeséget, elmondja Grétának az igazságot.

Amikor este Dani meghallotta, hogy Roland Grétával telefonál, felborította székkel együtt, és nekiesett a srácnak. Dani megesküdött, hogy Gréti mindenről tudni fog, és bármi áron bebizonyítja neki, hogy ő nem csinált semmit.

 

 

Eközben Emma és Linda Mikivel töltötték a napot, Alexa pedig rászólt Barbiékra, hogy ne viselkedjenek úgy, mint a tinik.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való