KERESÉS search-close

Bonyolódik a Dorina, Viktor, Bori szerelmi háromszög

szerző:
2014.11.12. 20:20

Bori elmondja Hannának, hogy mindenáron meg akarja szerezni Viktort, ezért úgy dönt, hogy a klubban akar dolgozni. Dávid tiltakozása ellenére Bécy belemegy, és még aznap munkába áll Bori, Dorina azonban nem könnyíti meg a dolgát.

Bonyolódik a Dorina, Viktor, Bori szerelmi háromszög

Gábornak a tegnapi sikerei hatására ma jobb kedve van. Ráadásul Leó megmutatja neki az egyik titkos fogását, amivel a nőknél csodákat lehet elérni. Gábor azonnal kiválasztja a legcsinosabb vendéget, és kipróbálja rajta a „titkos fogást”. Leó in flagranti találja őket, és kirúgja Gábort. A fiú az albérletbe visszaérve kiborul a munkája elvesztése miatt, de Barbi közli vele, hogy harcolnia kell álmai állásáért. Gábor újabb esélyt kér Leótól.
 
Karesz és Milán süteményt sütnek Reginának, hogy kiengeszteljék a tegnapi káosz miatt. Megfogadják, hogy megjavulnak, és Regina hajlandó nekik továbbra is segíteni. Ám később bosszúsan bedobja a törölközőt, amikor Karesznek és Milánnak továbbra is csak a hülyeségeken jár az eszük ahelyett, hogy komolyan vennék a bár megnyitását.
 
Bori egész éjszaka Viktorra várt, hogy Viktor magával vigye a Bécynél rendezett after partyra. Ott felbukkan Dávid, aki rájön a lány valódi életkorára, és elküldi őt iskolába. Bori elmondja Hannának, hogy mindenáron meg akarja szerezni Viktort, ezért szüksége van egy állásra a klubban. Dávid tiltakozása ellenére Bori megkapja a munkát, és így próbál meg Viktor közelébe férkőzni, amit Dorina nem könnyít meg neki.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való